kanesaxo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Εφτασε ο καιρός να μεταβιβάσω το παλιο μου όχημα. Απ'οσο θυμάμαι χρειάζονται: αδεια κυκλοφορίας , την έχω ΚΤΕΟ, το έχω Βεβαίωση μη οφειλή τελών κυκλοφορίας απο ΔΟΥ, θα το πάρω. Τελη του 2014 με απόδειξη πληρωμής, που ΔΕΝ το έχω (καπου το χω χάσει). Τι γινεται λοιπόν με αυτό; θα χω πρόβλημα; Επίσης, το οχημα το χω ασφαλισμένο ως τον μάρτιο. Κόβω "σημερα" την ασφάλεια και ο αγοραστής κάνει τη δική του ή του το δίνω να το πάει στη περιοχή του με τη δική μου ασφάλεια και να την κόψει εκεί; για να μην πάει δηλαδή το όχημα ανασφάλιστο, μιας και η ασφάλεια δε βγαίνει σε 5 λεπτά... Επίσης, κάνουμε ΥΔ για τα χρήματα; πως ακριβώς γίνεται;
Joshua21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Βεβαίωση μη οφειλής τελών κυκλοφορίας δεν χρειάζεται, φαίνεται ονλάιν στο μηχανολογικό αν έχουν πληρωθεί. Όσο για την ασφάλεια δεν μπορείς να την κόψεις πριν κάνεις μεταβίβαση, ή πιο σωστά δεν θα σου επιστρέψει η ασφαλιστική τα μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα αν δεν δείξεις αποδεικτικό μεταβίβασης. Και ναι, αν θέλεις μπορείς να του αφήσεις το ασφαλιστήριο μέχρι να το πάει στην περιοχή του. Όσο για το πόσο κάνει να βγει μια ασφάλεια, σίγουρα προλαβαίνει να βγει σε λιγότερο από 5᾿. Επίσης θα κάνετε υπεύθυνες δηλώσεις μεταξύ σας που θα γράφουν "επώλησα/αγόρασα στον τάδε/από τον τάδε το ΕΙΧ μάρκας τάδε με αρ. κυκλ. ταδε αντί του τάδε ποσού". Χωρίς γνήσιο της υπογραφής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα