Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους και να εχετε καλο σαββατοκυριακο,

μεσα στις γιορτες θα αγοραζω ενα laptop που εχω σταμπαρει εδω και καιρο στο eshop σε καλη τιμουλα,το μονο προβλημα μου ειναι οτι δεν εχει μεσα λογισμικο...
Εγω εχω λογισμικο απο τον θειο σε CDακι υπαρχει καποιος οδηγος με την διαδικασια που πρεπει ν κανω για να το εγκαταστησω?πρεπει να το εχω σε usb η κατι αλλο?μην μου φυγουν και αλλα 100ευρο σε λογισμικα...

ΥΓ1: αν δεν ειναι η σωστη ενοτητα παρακαλω να μετακινηθει

ΥΓ2: ελπιζω να μην παραβιαζω κανονες του forum λογω του συγκεκριμενου θεματος,αν ομως το κανω ζητω συγγνωμη και ας σβηστει,απλα αν μπορει καποιο να μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα με καποια βοηθεια.

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

ακομα δεν εχω αποφασισει αν πρπ να παω σε 8αρια η σε 7αρια...εσυ τι πιστευεις?

επισης το προβλημα μου δεν ειναι απο που θα τα κατεβασω αλλα το πως θα τα περασω στο καινουριο λαπτοπ π δεν εχει τπτ μεσα...Εγω τα εχω σε CD και ρωταω αν ετσι μπορω να τ περασω μεσα απο τον οπτικο δισκο η τα διαβαζει μονο απο το usb?

Δημοσ.

Σκεφτομαι τελικα να αγορασω και το λογισμικο για να ξεμπλεξω και να το χω εφοσον τα λεφτα υπαρχουν...οποτε η ερωτηση αλλαζει καπως κ ερχεται στο αν πρπ να παρω τα windows 8 η windows 7home μιας και ειναι ιδια τα λεφτα γτ παραπανω δεν παιζει να δωσω...το laptop παει για gaming δεν ξερω ποση σημασια εχει αυτο...επισης στο eshop σ περνανε τα windows αν τους πεις?

Δημοσ.

ακομα δεν εχω αποφασισει αν πρπ να παω σε 8αρια η σε 7αρια...εσυ τι πιστευεις?

επισης το προβλημα μου δεν ειναι απο που θα τα κατεβασω αλλα το πως θα τα περασω στο καινουριο λαπτοπ π δεν εχει τπτ μεσα...Εγω τα εχω σε CD και ρωταω αν ετσι μπορω να τ περασω μεσα απο τον οπτικο δισκο η τα διαβαζει μονο απο το usb?

Εχω την αισθηση οτι στο link αναγραφει τροπους για να τα περασεις.

Οσον αφορα επιλογη λειτουργικου...

Ειχα laptop με 7 αρια με αρεσαν παρα πολυ,τωρα εχω αυτο της υπογραφης με 8.1,ειναι παναλαφρα,το laptop εκκινει σαν ρουκετα και εκανα κατι παραπανω απο μια μολις μερα να τα συνηθισω..Δεν τα αλλαζω με τιποτε, με βολεψαν αφανταστα.Η αποφαση δικη σου ομως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...