Cra7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, έχω το εξής θέμα που μου εχει σπάσει το κεφάλι..<br><br> Έχω την μητρική ASROCK FM2A55M-VG3+ RETAIL και επεξεργαστή τον A4 AMD 4000 με ενσωματωμένη την κάρτα 7480D.<br><br> Βλέπω στο internet για την συγκεκριμένη μητρική να έχει τα εξής χαρακτηριστικά στο πεδίο κάρτας γραφικών: Ενσωματωμένη AMD Radeon R7/R5 Series Graphics in A-series APU.<br><br> Ενώ στο βιβλιαράκι της μητρικής που διάβασα αναφέρει το εξής: Integrated AMD Radeon HD 8000/7000 series graphics in A-series APU. Τελικά τι ισχυει;; Τυπογραφικό λάθος στο βιβλιαράκι;<br><br> Ήθελα να καταλήξω στο ότι δεν ξέρω και δεν μπορώ να βρω που ανήκει η δική μου 7480D γιατί εγκατέστησα τα Windows 7 χωρίς πρόβλημα έβαλα internet το δούλεψα αλλά μόλις ήρθε η ώρα να περάσω Drivers κάρτας και ολοκληρώνεται η διαδικασία μετά την επανεκίνηση το χάος την μια μπλε οθόνες την άλλη οριζόντιες γραμμές στην οθόνη την άλλη κολλήματα.<br><br> Θέλω την γνώμη σας γιατί δοκιμάσα διάφορα με το ιδιο αποτέλεσμα και θέλω να ξέρω αν υπάρχει ασυμβατότητα με μητρική και αν θα ήταν καλύτερο να πάρω εξωτερική κάρτα γραφικών.<br><br> Ευχαριστώ για τον χρόνο.<br><br> Αποστολή από το LT15i με τη χρήση Insomnia App
TheELF Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Η μητρική απλά σου λέει ότι βγάζει εξόδους για ότι apu και να έχει πάνω,τα παλιά apu είχαν της HD 8000/7000 τα καινούργια έχουν r5/r7.Ότι και να έχεις περνάς τους amd catalyst και θα δουλέψουν,εσένα το πρόβλημα που σου βγάζει δείχνει σαν χαλασμένη vga/υπερθέρμανση/κακές ρυθμίσεις κάτι τέτοιο. Καλό θα ήταν να κάνεις έναν έλεγχο αν είναι όλα σωστά βαλμένα,ιδίως η ψήκτρα καμιά φορά μπορεί να δείχνει ότι μπήκε σωστά αλλά να μην εφαρμόζει καλά, καλό είναι και να ανέβαζες εικόνες από το hardware monitor και το cpu-z για να δει ο κόσμος όλο το υλικό που έχεις αλλά και της θερμοκρασίες/συχνότητες κάποιος που έχει παρόμοιο επεξεργαστή ίσως να καταλάβει τη παίζει.
Cra7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα πάστα και την κούμπωσα και είναι κάτι που κάνω πρώτη φόρα και πέρα από αυτό ο επεξεργαστής είχε και 3 στραβά πινάκια που έστρωσα εγώ όσο μπορούσα με μια βελόνα, απλά δεν πήγε εκεί το μυαλό μου γιατί λέω τόση ώρα το δούλευα έστω και χωρίς drivers γραφικών με χαμηλή ανάλυση και internet και δεν μου πέταξε τίποτα περίεργο και νομίζω οι θερμοκρασίες ήταν καλές.<br><br> Αποστολή από το LT15i με τη χρήση Insomnia App
TheELF Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Σε πολύ χαμηλές αναλύσεις(όταν δεν υπάρχουν driver)δεν ζορίζεται καθόλου για αυτό και παίζει εκεί,με το πάει να βάλει μια μεγαλύτερη ανάλυση ζορίζεται και έχεις πρόβλημα. Βέβαια μπορεί να είναι και αλλού το πρόβλημα αλλά για να μου λες και για στραβωμένα πινάκια ψιλό σίγουρα από τον επεξεργαστή είναι. Έλεγξε μια της θερμοκρασίες μπας και θέλει απλά λίγο φτιάξιμο η ψήκτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα