Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Αυτό που θέλω να κάνω ειναι να φτιάξω ένα video το οποίο θα αποτελείται απο δύο μαζί.Δηλαδή θέλω να ενώσω δύο videos και να παίζονται σε μισή μισή οθόνη.Δεν έχω ιδέα απο αυτά.Όποιος γνωριζει κάποιο πρόγραμμα ή κάτι σχετικό ας βοηθήσει.

Δημοσ.

Αυτό που θες να κάνεις είναι αρκετά πολύπλοκο,

κατέβασε αυτό http://www.videohelp.com/tools/AviUtl,αφού το ξεκινήσεις κάνε

δεξί κλικ στο παράθυρο advanced editing που είναι στο κάτω μέρος της οθόνης και

επέλεξε το create a new project εκεί δώσε πλάτος τόσο ώστε να χωράει και τα δυο βίντεο(αν είναι 320 πλάτος το κάθε ένα βάλε 640 πλάτος) και το ύψος που έχουν τα βίντεο.

Αφού το κάνεις αυτό κάνε

δεξί κλικ στην πρώτη μπάρα,δίπλα από εκεί που γράφει layer 1,στην μεγάλη μπάρα, και επέλεξε το new media object->video file εκεί πάτα στο κουτάκι reference file που είναι τέρμα κάτω αριστερά και άνοιξε το πρώτο βίντεο,

Εδώ αν χρειαστεί με το κουμπάκι zoom% μπορείς να φέρεις το βίντεο στο σωστό μέγεθος.

Αν δεν δείξει η οθόνη τίποτα τότε δες στην μπάρα αν εμφανίστηκε μια μικρότερη μπάρα με το όνομα του βίντεο,σύρε την στην αρχή της μεγάλης μπάρας για να φανεί.

Μπορείς να το πιάσεις το βίντεο και με το ποντίκι και να το βάλεις όπου θες.

Αφού τελειώσεις κάνε το ίδιο στην δεύτερη μπάρα(layer 2) για το δεύτερο βίντεο.

Αφού τα βάλεις όλα όπου τα θες,πάνε στο file->export as avi ,στο video compression μπορείς αν θες να επιλέξεις το ffdshow και αν έχεις περασμένους τους σωστούς codec (π.χ. mega codec pack )μπορείς να το αποθηκεύσεις από εκεί σε ότι μορφή θες.

• Like 1
Δημοσ.

με after effects η με premiere εισαγεις τα δυο βιντεο που επιθυμεις και με το selection tool κανεις resize τα κομματια σε ενα panel screen αρκει βεβαια τα αρχεια να εχουν την διαρκεια σε χρονο γιατι αν τελειωνει το ενα απο τα δυο νωριτερα τοτε το αλλο μισο screen θα δειχνει μαυρη λεζαντα και δεν θα δειχνει ρεαλιστικα το βιντεο

image.png

image.png

image.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...