Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι γνωστοί μου (που ασχολούνται με gaming και ξέρουν πάνω κάτω τα περί hardware) δεν μπορούν να πιστέψουν όταν τους λέω ότι δεν έχω κάρτα γραφικών και παίζω παιχνίδια σε αρκετά ικανοποιητικά γραφικά μόνο με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή μέχρι που τους έδειξα τον πύργο, είδαν τις αποδόσεις και πείστηκαν. Πραγματικά αυτός ο επεξεργαστής είναι ότι πιο VFM για gaming αν έχει κάποιος οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί να διαθέσει παραπάνω από 50€. 

Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα στον καθένα σας. 
Αυτό μόνο.

Δημοσ.

σε αρκετά ικανοποιητικά γραφικά μόνο με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή 

Πες όμως και τη ανάλυση και τι ρυθμίσεις και πόσα fps σε τι παιχνίδια θεωρείς «αρκετά ικανοποιητικά γραφικά» γιατί οκ ο επεξεργαστής είναι αρκετά καλός, αλλά τα γραφικά του δεν είναι και τόσο δυνατά.

Χώρια που στα ~62€ παίρνει κανείς τον g3258 που κλοκάρει ακόμα και σε φτηνές μητρικές.

Δημοσ.

Πράγματι είναι θηριακι, εγώ έχω τον 2030 και πετάει.
Αλλά εξαρτάται και τι παιχνίδια παίζεις. Με την onboard σε κάτι απλά πιάνω και γω μια χαρα fps, αλλά του στυλ bftme2,l4d2,warface ktl.
Σε καινούργια/απαιτητικα παιχνίδια μόνο με ολα low και χαμηλομένη ανάλυση μπορείς να παίξεις με αποδεκτά fps.
Που θέλω να καταλήξω, εξαιρετικός επεξεργαστής, για απλά παιχνίδια η onboard του είναι παραπάνω απο ικανοποιητική, αλλά όχι και gaming, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο στον τομέα των γραφικών.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...