Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα ,

έχω το ρουτερ ZTE H108NS απο τον οτέ και ενα λαπτοπ sony vaio με windows 8.1.

ξαφνικά , χωρίς να κάνω καμιία αλλαγη σε λογισμικό η κάτι , δεν μπορω να συνδεθω ασύρματα.

δοκίμασα άπειρες φορές , έβαλα αρχικόυς κωδικούς έκανα επαναφορά στο ρουτερ , το ρυθμισα και τπτ.

στην λίστα με τα δίκτυα το εμφανίζει κανονικά , έκανα αρκετα restart και forget network.

σε άλλο δίκτυο συνδέεται ασύρματα!!!

μετά απο 2-3 προσπάθειες συνδέεται με καλώδιο ethernet. τι μπορώ να κάνω

οι άλλες συσκευές που έχω iphone 5s ios 8.0  και ipad 4 ios 8.0 συνδέονται στο δίκτυο όπως πριν αλλά με μια ιδιαιτερότητα οτι το σήμα ξαφνικά πολλές φορές πεφτει εντελώς.στο λάπτοπ ενώ είναι 2.5-3 μέτρα μακρυα απο το ρουτερ ποτέ δεν έχει σήμα πάνω απο 3/5.

το σπίτι είναι σχετικά μικρό , το ρουτερ σε κεντρικό σημείο και δεν ξέρω μου φαίνεται παράλογο. άλλες συσκευές εκει δεν έχω μη τυχόν εμποδίζουν.

μου το άλλαξαν πριν 2 εβδομάδες. υπάρχει κάποιος τρόπος μέτρησης της ποιότητας του σήματος.

δείτε και πως είναι χωροταξικά περίπου.

post-165348-0-53625200-1418467295_thumb.jpg

για παράδειγμα απο το ρουτερ στο δωμάτιο , υπάρχει οπτική επαφή με το ρούτερ και απόσταση ούυτε 5 μέτρα και παρόλα αυτα το σήμα πέφτει εντελώς.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πολυ απλη η λυση.

α.δοκιμαζεις αλλοο καναλι.

β. αν δεν πετυχει το α.κανεις την καλυτερη κινηση που γινεται για να ηρεμησεις.ανοιγεις το παραθυρο και πετας το zte απο το παραθυρο και πας να αγορασεεις καποιο σοβαρο ρουτερ εστω και αν ειναι Tp link των 50 ευρω.το zte δεν επρεπε να συγκαταλεγεται στα ρουτερ αλλα στην κατηγορια διακοσμητικα χωρου για gadgetakhdes ή στην κατηγορια retro-routers.

για του λογου το αληθες πρεπε ι να ειναι το 100 τοπικ που βλεπω για παραπονα για το zte για το ασυρματο του καθως και για ολα τα αλλα προβληματα που εχει αυτο το router.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...