Προς το περιεχόμενο

LG G Pad V400 vs Samsung Galaxy Tab 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα από τα δυο tablet: LG G Pad V400 ή Samsung Galaxy Tab 4.

Η χρήση θα είναι απλή, συγκεκριμένα θα παίζω μόνο το clash of clans από games και γενικά χρήση internet.

Γενικά χρησιμοποιώ iOS εδώ και αρκετά χρονιά, ψάχνω ένα απλό tablet, το οποίο θα κάνω root για μια συγκεκριμένη εφαρμογή (xmod). Δεν έχω ιδέα από rooting. Τα tablet αυτά μπορούν να γίνουν root;

Ποιο από τα δυο προτείνετε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το G Pad έχει καλύτερο CPU (Snapdragon 400) που λόγω μεγαλύτερου RAMDisk size κλπ γίνεται πολύ πιο εύκολα να φτιαχτούν custom recovery,kernels και ROMs γι'αυτό.
Το Tab S 8.4 (Marvell PXA1088) έχει +0.5GB RAM αλλά και πάλι το Touchwiz θέλει μισό gb ram μόνο του :P

Εγώ θα έπαιρνα το LG (μιας και μ'ενδιαφέρουν πάρα πολύ custom roms του τύπου cyanogenmod κι έχει καλύτερο cpu)

Επεξ/σία από AMD Expert
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειμαι κατοχος το Galaxy Tab Pro 8.4"  εδω και δυο μηνες , ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος  ειδικα με την οθονη του η οποια δεν εχει αντιπαλο!

Ειναι απισευτη και νωμιζω ειναι με διαφορα η καλυτερη οθονη σε ταμπλετ που εχει βγει ποτε !!

Σημερα πηρα και ενα LG G pad 8.3" , θα το επεξεργαστω και αυτο και θα πω θετικα και αρνητικα  αναμεσα τους....

Πρωτη ματια ..  βαρος σχεδον το ιδιο,  στο χερι μου καθετε καλυτερα το LG οχι οτι και το samsung δεν το κρατας ανετα.

Ακομα ενα απο τα + του  LG ειναι το knock on για ξεκλειδομα ενω στο samsung πρεπει να πατας το σκληρο πληκτρο για να το αναψεις  με αποτελεσμα αν το εχεις σε θηκη να καθετε για προβολη πρεπει να κρατας κοντρα καθε φορα....  ενω με το LG  ενα απαλο τακ τακ στην οθονη και αναψε !!

Ακομα τα πληκτρα του Samsung ειναι αβολα !!  ειναι πανω στην συσκευη και φυσικα οταν την γυριζεις οριζοντια δεν γυριζουν , με οτι συνεπαγετε αυτο , ειναι λιγακι σπαστικο !!

Στο LG ειναι on screen και γυριζουν οταν γυριζεις την οθονη , και φυσικα αλλαζουν και διαταξη οπως στο G2 , G3 ...

Aκομα πολυ καλυτερη η θεση των ηχειων στο LG , οπως και να πιασεις το ταμπλετ δεν προκειτε ποτε να τα καλυψεις με το χερι σου , κατι που συμβενει με το samsung οταν το κρατας αριζοντια , ειναι και τα δυο ηχεια στο πλαι και το χερι εστω και λιγο τα καλυπτει !!

( στο LG ειναι πισω )

Ισως εχει λιγο καλυτερη καμερα το samsung ( εχεις και flash ) αλλα δεν με απασχολει η καμερα στο ταμπλετ καθως μαζι μου εχω κινητο που εχει 10 φορες καλυτερη.

Τωρα απο θεμα ταχυτητας και μπαταριας πρεπει να δουλεψω λιγο το lg να δω  , αν και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα βρω διαφορες . 

Και ακομα ενα + προς το LG ειναι οτι περνει αυτην την στιγμη το android 5 lollipop  , το Samsung αναμεεεεεενετε........

Εχει και καλυτερη υποστήριξη το lg σε custom rom και mods απο το Samsung.

Επεξ/σία από jimmis1974

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...