AlienTechGR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά ούτε στο E3 θα πάω γιατί χάλασε τελευταία στιγμή η συναλλαγή.Το Xperia T (το οποίο θα πάρω κοντά στα 100 ευρώ ελπίζω) υποστηρίζει κανονικά MHL επίσημα οπότε δεν υπάρχει θέμα.Και το SP υποστηρίζει αυτήν την δυνατότητα αλλά έχει πολλά προβλήματα και μέτρια κάμερα οπότε με αφήνει αδιάφορο.Εννοείται μιλάω μόνο για μεταχειρισμένο μιας και καινούργιο Sony μόνο το Xperia M υπάρχει το οποίο το είχα και η κάμερα του ήταν μετριότατη. 1
Tragic! Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά ούτε στο E3 θα πάω γιατί χάλασε τελευταία στιγμή η συναλλαγή.Το Xperia T (το οποίο θα πάρω κοντά στα 100 ευρώ ελπίζω) υποστηρίζει κανονικά MHL επίσημα οπότε δεν υπάρχει θέμα.Και το SP υποστηρίζει αυτήν την δυνατότητα αλλά έχει πολλά προβλήματα και μέτρια κάμερα οπότε με αφήνει αδιάφορο.Εννοείται μιλάω μόνο για μεταχειρισμένο μιας και καινούργιο Sony μόνο το Xperia M υπάρχει το οποίο το είχα και η κάμερα του ήταν μετριότατη.OK, ωραίος ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία Και παλι όμως, λόγω του οτι οι επώνυμες συσκευές (Samsung, lg, apple,Sony,Nokia κλπ) παρουσιάζουν ασυμβατότητες ακόμα και στα ακουστικά(!!!) καλό θα ήταν να μην παραγγειλεις το Mhl να πας σε ενα μαγαζί να το δοκιμασεις.. αλλιως με WiFi όπως σου πα (αν δε βρεις ή βαριέσαι να ψαχνεις) αλλά είναι πιο ακριβό.
AlienTechGR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 OK, ωραίος ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία Και παλι όμως, λόγω του οτι οι επώνυμες συσκευές (Samsung, lg, apple,Sony,Nokia κλπ) παρουσιάζουν ασυμβατότητες ακόμα και στα ακουστικά(!!!) καλό θα ήταν να μην παραγγειλεις το Mhl να πας σε ενα μαγαζί να το δοκιμασεις.. αλλιως με WiFi όπως σου πα (αν δε βρεις ή βαριέσαι να ψαχνεις) αλλά είναι πιο ακριβό. Πιθανότατα θα πάρω τον γνήσιο της Sony για να είμαι 100%.Με WiFi δεν το 'χω ψάξει αλλά φοβάμαι ότι θα υπάρχει lag/delay μιας και είναι ασύρματη η σύνδεση και όχι ενσύρματο όπως είναι το MHL Αλλά αφού είναι και πιο ακριβό,δεν με αφορά.Κάποιος κάτοχος Xperia T έχει δοκιμάσει μήπως OTG σε αυτό το κινητό;;Ξέρω ότι υποστηρίζει αλλά θα ήθελα να μάθω τι συσκευές έχουν δοκιμαστεί ότι παίζουν.
Tragic! Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Πιθανότατα θα πάρω τον γνήσιο της Sony για να είμαι 100%.Με WiFi δεν το 'χω ψάξει αλλά φοβάμαι ότι θα υπάρχει lag/delay μιας και είναι ασύρματη η σύνδεση και όχι ενσύρματο όπως είναι το MHL Αλλά αφού είναι και πιο ακριβό,δεν με αφορά.Κάποιος κάτοχος Xperia T έχει δοκιμάσει μήπως OTG σε αυτό το κινητό;;Ξέρω ότι υποστηρίζει αλλά θα ήθελα να μάθω τι συσκευές έχουν δοκιμαστεί ότι παίζουν. Πιο ακριβά θα σου ρθει το γνήσιο.. και σε Samsung έχω δοκιμασει γνήσιο και δε δούλεψε, ενω του eBay φυσούσε.. με 7$ Όσο για το WiFi είσαι κομπλε, δε θα εχεις θέμα. Γνώμη μου: ιμιτασιον Mhl>WiFi δεκτης>original(τέλος λόγω κοστους). Για το OTG τι θες να μάθεις φίλε μου; 1
Dealergr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δεν μπορω να βλεπω αλλα τετοια.Εχουν πλακα μερικοι.Εχω το sp(3 διαφορετικα εχουν περασει απο τα χερια μου,και ειμαι με το τεταρτο αυτη τη στιγμη) και διαβαζω σε πολλα εδω θεματα πως αντιμετωπιζουν προβληματα πολλα.Μετα το τελευταιο update το κινητο λειτουργει καλυτερα απο πολλα αλλα . Και μιλαω εκ προσωπικης εμπειριας εχοντας αλλαξει αρκετα πολλα κινητα της κατηγοριας του και ολες τις περσινες ναυαρχιδες.Δυσκολα βρισκεις οσα προσφερει σε αυτην την τιμη.Εγω παντως στο προτεινω αν το βρεις στα 100ευρω ανεπιφυλακτα αν δεν εχεις προβλημα με την οθονη,καμερα και ισως την μπαταρια τ που για τα mah της βγαζει λιγο.
AlienTechGR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Πιο ακριβά θα σου ρθει το γνήσιο.. και σε Samsung έχω δοκιμασει γνήσιο και δε δούλεψε, ενω του eBay φυσούσε.. με 7$ Όσο για το WiFi είσαι κομπλε, δε θα εχεις θέμα. Γνώμη μου: ιμιτασιον Mhl>WiFi δεκτης>original(τέλος λόγω κοστους). Για το OTG τι θες να μάθεις φίλε μου; Αν υποστηρίζονται Generic USB χειριστήρια και 2.5'' εξωτερικοί δίσκοι βασικά.Για MHL ίσως και να τσιμπήσω κανένα από τις αγγελίες εδώ. 1
AlienTechGR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δεν μπορω να βλεπω αλλα τετοια.Εχουν πλακα μερικοι.Εχω το sp(3 διαφορετικα εχουν περασει απο τα χερια μου,και ειμαι με το τεταρτο αυτη τη στιγμη) και διαβαζω σε πολλα εδω θεματα πως αντιμετωπιζουν προβληματα πολλα.Μετα το τελευταιο update το κινητο λειτουργει καλυτερα απο πολλα αλλα . Και μιλαω εκ προσωπικης εμπειριας εχοντας αλλαξει αρκετα πολλα κινητα της κατηγοριας του και ολες τις περσινες ναυαρχιδες.Δυσκολα βρισκεις οσα προσφερει σε αυτην την τιμη.Εγω παντως στο προτεινω αν το βρεις στα 100ευρω ανεπιφυλακτα αν δεν εχεις προβλημα με την οθονη,καμερα και ισως την μπαταρια τ που για τα mah της βγαζει λιγο. Μα αφού η κάμερα και η οθόνη είναι σε κατώτερα επίπεδα από το Xperia T ποιος ο λόγος να πάω στο SP πέρα από το ότι είναι λίγο πιο ισχυρό;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα