Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,τι λέτε.Να πάρω μεταχειρισμένο Xperia T ή καινούργιο το M στα 100 ευρώ;;

ΚΑλημερα φιλε. Παρε το Τ αλλα με δευτερη μπαταρια γιατι την ημερα δυσκολα θα την βγαζει !

Δημοσ.

ΚΑλημερα φιλε. Παρε το Τ αλλα με δευτερη μπαταρια γιατι την ημερα δυσκολα θα την βγαζει !

Στο T αν δεν κάνω λάθος δεν αλλάζει η μπαταρία :(

Δημοσ.

Στο T αν δεν κάνω λάθος δεν αλλάζει η μπαταρία :(

Δεν το θυμαμαι,το ειχα πριν 2 χρονια οποτε..

ΠΑντως ηταν πολυ γρηγορο φοραει krait . Το Μ δεν νομιζω να αξιζει. Εκτος αν το θες μονο για ομιλια χωρις FB κλπ.

Δημοσ.

για μενα τα sony ειναι σκετη απογοητευση,

εγω λεω να δεις αυτα στα 100 ευρώ

http://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=4706917%2C4870870%2C4977937%2C5339226

με προτιμιση στο lumia λογο οθονης και μπαταριας και μετα στο lenovo

Τα Sony ναι οντος ειναι αλλα το T  βγηκε καλο .  Αν θελει andoid με 100 ευρω το Τ ειναι μονοδρομος η ακομα και το moto G δευτερο χερι !

Δημοσ.

Τα Sony ναι οντος ειναι αλλα το T  βγηκε καλο .  Αν θελει andoid με 100 ευρω το Τ ειναι μονοδρομος η ακομα και το moto G δευτερο χερι !

Το Moto G το βρήκα στα 100 αλλά ούτε κάρτα SD παίρνει και νομίζω,η Adreno 305 που έχει είναι ανεπαρκής για 720p οθόνη.Βέβαια,δεν ξέρω πως τα πάει η 225 του Xperia T κόντρα στην 305 του G...

Δημοσ.

Σιγά Ρέ φίλε τι θα κάνεις με την κάρτα γραφικών;;; Έχω πάρει όλα τα moto G μια χαρά ήταν σε όλα τους.

Gaming :P Από κάμερα πώς πάει το πρώτο Moto G;;

Δημοσ.

Gaming :P Από κάμερα πώς πάει το πρώτο Moto G;;

Σε 4,5 οθονη gaming ;;;  Το πρωτο moto G χαλια απο καμερα,το δευτερο ετσι και ετσι . Το Σονυ Τ τελεια καμερα.

Δημοσ.

Σε 4,5 οθονη gaming ;;;  Το πρωτο moto G χαλια απο καμερα,το δευτερο ετσι και ετσι . Το Σονυ Τ τελεια καμερα.

Gaming έκανα και στις 3,2'' του Live with Walkman...άσε που έχω σκοπό να το συνδέσω και με HDMI (MHL) στην TV.Τώρα βασικά σκέφτομαι το SP καλύτερα.Είναι πιο καινούργιο,πιο δυνατό και με καλύτερη μπαταρία!Μόνο στην κάμερα χάνει αλλά σιγά...από το Xperia M που είχα θα 'ναι σίγουρα καλύτερο ;)

Δημοσ.

Gaming έκανα και στις 3,2'' του Live with Walkman...άσε που έχω σκοπό να το συνδέσω και με HDMI (MHL) στην TV.Τώρα βασικά σκέφτομαι το SP καλύτερα.Είναι πιο καινούργιο,πιο δυνατό και με καλύτερη μπαταρία!Μόνο στην κάμερα χάνει αλλά σιγά...από το Xperia M που είχα θα 'ναι σίγουρα καλύτερο ;)

Μαλιστα καλα παρε SP και αν δεν το σπασεις σε 2 ημερες...διαβασε πρωτα να δεις τι προβληματα βγαζει ενα τηλεφωνο και μετα αγορασε. Μη βιαζεσαι φιλε !Απο αυτα που αγορασα τελευταια το πιο σωστο ηταν το moto G το πρωτο. Το δευτερο moto G εχει προβλημα με την οθονη του,κανει "νερα" λιγο πιο κατω απο τη μεση .

Διαβασε καλα και αποφασισε.

Δημοσ.

Μαλιστα καλα παρε SP και αν δεν το σπασεις σε 2 ημερες...διαβασε πρωτα να δεις τι προβληματα βγαζει ενα τηλεφωνο και μετα αγορασε. Μη βιαζεσαι φιλε !Απο αυτα που αγορασα τελευταια το πιο σωστο ηταν το moto G το πρωτο. Το δευτερο moto G εχει προβλημα με την οθονη του,κανει "νερα" λιγο πιο κατω απο τη μεση .

Διαβασε καλα και αποφασισε.

Απλά το σκεφτόμουν ρε...τελικά έκλεισα σε E3...τιμιότατο μου φαίνεται.Για το SP πάντως δεν διάβασα κάτι τέτοιο...αν και λίγο με αφορά πλέον.

Δημοσ.

*Δεν έχω γνώση επανω στη συσκευή, αλλά για να λειτουργησει το Mhl πρεπει να υποστηριζεται.

Και Σόνυ (επαναλαμβάνω, δεν το ξέρω το μοντελο, οι γνωστές ας με διαψευσουν) στο κατοσταρικο ΔΕ νομιζω να έχει αυτή τη δυνατότητα. Μονο με WiFi δέκτη αλλά ανεβαίνει στα λεφτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...