Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Κάτοχος μιας Sharp 42" 5ετίας. Πως μπορώ να καταλάβω αν η τηλεόραση μου είναι High definition; Ρωτάω γιατί συνδέοντας το pc πάνω της με vga μου βγάζει να διαλέξω μέγιστη ανάλυση 1360x768. Έχει και υποδοχή hdmi για high definition καλώδιο.

Δημοσ.

Καλημερα στον φιλο...Γραψε αν θες ακριβως το μοντελο της ...θα κανουμε μια ερευνα στο google και θα βρουμε ακρη.

Δημοσ.

Thanks David. 

Sharp Aquos

MODEL LC-42X20E

Τουλάχιστον να ξέρω τι βλέπω.

Φυσικα και ειναι full hd......Διαβασε εδω και θα καταλαβεις..

http://www.pcsteps.gr/16417-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-laptop-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7/

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει η κάρτα γραφικών hdmi, οπότε είμαι για κάρτα απ'οτι κατάλαβα.

Επίσης πως την καλιμπράρω ρε γαμώτο; Μου κάνει ένα τρεμόπαιγμα το λευκό και με κουράζει. Έχει και κάποια presets δυναμικό, ταινία, παιχνίδι κτλ. Με έχει μπερδέψει. Θέλω να βγάλω ζεστή εικόνα και ξεκούραστη μιας και παίζω και κανά game με το xbox.

Δημοσ.

Από το pc δε σε αφήνει να επιλέξεις ανάλυση 1080p στη δεύτερη οθόνη; (ή πρώτη εξαρτάται τι την έχεις)

με αυτό το vga καλώδιο όχι. Παλιά που είχα βάλει hdmi νομίζω με άφηνε 1920χ1080.

Δημοσ.

1)Δεν έχει η κάρτα γραφικών hdmi, οπότε είμαι για κάρτα απ'οτι κατάλαβα.

Επίσης πως την καλιμπράρω ρε γαμώτο; Μου κάνει ένα τρεμόπαιγμα το λευκό και με κουράζει.2) Έχει και κάποια presets δυναμικό, ταινία, παιχνίδι κτλ. Με έχει μπερδέψει. Θέλω να βγάλω ζεστή εικόνα και ξεκούραστη μιας και παίζω και κανά game με το xbox.

1) Μπορεις να δεις χωρις hdmi αλλα δεν θα χεις την ιδια ποιοτητα(αυτο το ξερεις ηδη ομως)

2)Οταν εχεις vga αναγκαστικα η εισοδος που θα επιλεξεις ειναι  το "PC",αν εχεις hdmi επιλεγεις την θυρα που εχεις συνδεσει πχ την "hdmi 3"

3)Πρεπει να κανεις καποιες ρυθμισεις σε φωτεινοτητες, κοντραστ ,οξυτητες κλπ,αλλιως θα βλεπεις χαλια οπως και να χει.

4)Αν προσεξες στο link που παρεθεσα, γραφει οτι αναλογα το πως επιλεγεις,αναλογα βλεπεις,πχ στην ρυθμιση"Αναπαραγωγη" (και το laptop και η tv να δειχνουν το ιδιο), τοτε η αναλυση θα ειναι η μικροτερη εκ των δυο οθονων)...Ετσι δεν γραφει;

Εγω αυτην επελεξα στο laptop της υπογραφης μου και βλεπω σε 1366χ768..(Προσωπικο γουστο).Παρ ολο που ειμαι με hdmi.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι μπλέξιμο το καλιμπράρισμα.

Υπάρχει κάποιος οδηγός για να την ρυθμίσω ή ότι βλέπει το μάτι μου;

Επίσης την ώρα που θα κάνω την ρύθμιση να είμαι σε "preset-κανονικό";

Sorry για την άγνοια...

Δημοσ.

Είναι μπλέξιμο το καλιμπράρισμα.

Υπάρχει κάποιος οδηγός για να την ρυθμίσω ή ότι βλέπει το μάτι μου;

Επίσης την ώρα που θα κάνω την ρύθμιση να είμαι σε "preset-κανονικό";

Sorry για την άγνοια...

Κατα την ρυθμιση επελεξε την λειτουργια "cinema" ή "ταινια",αναλογα τι εχει η τηλεοραση σου..

Γενικα θα σε πω Ανιτθεση χαμηλα(κατω του μισου,δηλαδη αν τερματιζεις στο 100,βαλτο καπου στο 48) φωτεινοτητα λιγο κατω του μισου,θερμοκρασια χρωματος "φυσικη"..Ολα αυτα πολυ στο προχειρο στα ειπα βεβαια,κοιτα τα χρωματα να μην βγαζουν ματι ,να μην ειναι υπερκορεσμενα κλπ κλπ.....

Δημοσ.

Αυτό μου αρέσει. Στο "ταινία" αυτόματο το θερμαίνει γενικά κάτι που κονσολίζει και μου αρέσει. Θα το κάνω όπως λες και βλέπουμε.

Δημοσ.

Εστω κι ετσι προχειρα,θα δεις βελτιωση...Δες και θερμοκρασια λευκου (αν εχει τετοια ρυθμιση) και διαμορφωσε την αναλογα,εστω και με το ματι,ο τελικος κριτης εσυ εισαι αλλωστε...

Γενικα πειραξε ολες τις παραμετρους,δεν μπορει,θα το πετυχεις οπως και να χει.

• Like 1
Δημοσ.

Νύχτωσε ο τόπος στο για gaming, αλλά μου αρέσει πολύ.

Βασικά οι ρυθμίσεις είναι αυτές που έχει.

Φωτ. Περιβ.

Αντίθεση

Φωτεινό

Χρώμα

Απόχρωση

Διαυγές

Δημοσ.

Νύχτωσε ο τόπος στο για gaming, αλλά μου αρέσει πολύ.

Βασικά οι ρυθμίσεις είναι αυτές που έχει.

Φωτ. Περιβ.

Αντίθεση

Φωτεινό

Χρώμα

Απόχρωση

Διαυγές

Oταν ειναι για gaming στο games να το χεις,και εκει κανε ρυθμισεις παλι.Δεν νομιζω να σε μπερδεψα παντως.

Το κακο ειναι οτι ετσι απο μακρια δουλεια δεν γινεται απολυτα σωστα.Μη μασας,παιζε με ρυθμισεις μεχρι να το βρεις,υπομονη θελει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...