fkkso Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2000 Γεια σας φίλοι. Όπως θα είδατε σε προηγούμενο post μου το @#$^%&*&^%#$!@ LINUX μου έκαψε την κάρτα γραφικών. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να αγοράσω άλλη. Πηγαίνοντας στα OneWay με πληροφόρησαν για ένα καινούριο μοντέλο που λέγεται Hercule Prophet MX με τσιπάκι GeForce2 (!!!) και 32MB μνήμης. Στοιχίζει μόνο 60.000. Και θέλω να ρωτήσω: Ποια η γνώμη σας? Αξίζει ή θα βγει σκάρτη? Η πολιτής μου είπε ότι το μόνο σκάρτο είναι το όνομα. Περμένω τις απόψεις σας..
fkkso Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2000 ... α και κάτι άλλο: Η κάρτα υποστηρίζει δίαυλο AGP 4x ενώ η μητρική μου μόνο 2χ (αν όχι μόνο 1χ). Θα μπορέσει να εγκατασταθεί η κάρτα στη μητρική μου?
random Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2000 Το Geforce 2 MX είναι το "οικονομικό" μοντέλο του Geforce2 - αλλα πάσχει απο μνήμη. με 60 χιλ. <BR>Mπορεί να βρείς (fleamarket) <A HREF="http://www.fleamarket.gr/category.cfm?categoryID=109" TARGET=_blank>http://www.fleamarket.gr/category.cfm?categoryID=109</A> <P> το προηγούμενο Geforce256 με DDR memory (πχ Creative Anihilator PRO) που είναι γρηγορότερο.<P>ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ 60.000 (ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ? ΜΕ ΦΠΑ?) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ GEFORCE (PALIES KAI NEES) ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 100 ΧΙΛ.<P><BR> Κατα σειρά τα κορυφαία συνολάκια τεχνολογίας Nvidia εχουν ως εξης:<P>1. Geforce 2 DDR 64mb (giro stis 200 χiliades)<BR>2. Geforce 2 DDR 32mb<BR>3. Geforce DDR (ή Geforce 256 PRO) 32mb<BR>4. Geforce 2 MX<BR>5. Geforce SDR (ή Geforce 256 "απλό") 32 mb<BR>6. TNT PRO DDR<BR>7.TNT απλή (πχ Viper 770)<BR>8.TNT M64<BR>9.Απο εδω και κάτω τα "λιμά" - δεν είναι για games, αλλα κάνουν καλή δουλειά σε οτιδήποτε αλλο (internet, office, programming).<P>Σε τι "μαρκα" θα πάρεις το chip ειναι θέμα τιμής κυρίως και
fkkso Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2000 Βασικά εγώ θέλω να παίζω παιχνίδια. Είχα την Diamond Speedstar A70 με 8 ΜΒ και τσιπάκι S3 (τέτοια τεχνολογία δηλαδή ) Με αφορμή τώρα που κάηκε, αποφάσισα να αγοράσω κάτι σε GeForce. Αλλά δεν θέλω να ξοδέψω τα μαλλιοκέφαλά μου. Ένας φίλος μου είχε αγοράσει την Annihilator 120 χήνες τότε που πρωτοκυκλοφόρησε. Ένας άλλος φίλος μου την ίδια εποχή αγόρασε την Voodoo 3 3000 AGP. Όταν πήγα να κάνω "ποδαρικό" στις καρτούλες τους παρατήρησα ότι δεν είχαν καμία διαφορά στις αναλύσεις που τις χρηγσιμοποιούσαν (1024x768 το πολύ). Και τελικά κατάλαβα ότι παίζεται ένα πολύ άγριο παιχνίδι με τους κατασκευαστές. Δηλαδή χρήστες με οθόνες μικρότερες από 19 ίντσες δεν καταλαβαίνουν διαφορές. Διότι πάνω από 1280x1024 λίγοι χρησιμοποιούν. Συνεπώς, κατα τη γνώμη μου οι GeForce, GeForce2, GeForce2 MX κλπ δενέχουν διαφορές. Μάλλον πρόκειται για απάτες των εταιρειών ώστε να πουλήσουν. Τώρα θα δω..
stefknet Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2000 eho allaksi pano apo 5 kartes grafikon, opote tha sou ti eho katalavi:<BR>1) makria apo matrox<BR>2) voodoo nai, einai kales<BR>3) an den ehis pola gafra mia kali lisi einai i ati rage vivo pou ehi tv in, tv out kai dvd decoder hardware<BR>4)oi tnt einai protes, otan einai apo gnostes eteries, ph asus
BaCkOs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2000 1) GUILL GOUGAR 32MB RIVA TNT-2 M64 TVOUT<BR>2) GUILLEMOT 3D PROPHET-ΙΙ ΜΧ 32MB TVOUT<BR>3) GUILLEMOT 3D PROPHET-II GTS 32MB TVOUT<BR>4) ATI XPERT 2000 32MB AGP<BR>5) ATI XPERT 2000 32MB PRO AGP<BR>6) ATI RAGE FURY PRO VIVO 32MB AGP BULK<BR>7) VIPER II Z200 32MB SAV 2000 TVOUT RETAIL<BR>8) CREATIVE GeFORCE 2GTS 32MB AGP RETAIL <BR>9) ML- S3 SAVAGE-4 32MB AGP<BR>10) ML- RIVA TNT-2 M64 32MB AGP RETAIL<BR>11)CP S3 SAVAGE-PRO 32MB AGP +DVD SOF.<BR>12) ATI RADEON 64MB DDR VIVO AGP BULK<P>parakalo sistinete mou kana 2 apo autes <BR>thelo na paro alla den xero pia <BR>kai merikes apo autes einai panakrives<BR>axizei na parei kanenas to MX (2)<BR>(tora an den bgazete nohma den peirazei ,oute kai ego den bgazo,
random Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2000 κατ'αρχην φιλε BaCkOs τι να συστησουμε<BR>απο αυτες που γράφεις? στο ιδιο καζανι βαζεις geforce-2 και Tnt-m64 ????<P>Σαν να συγκρινεις Pentium3 με Pentium1.<P>1ον. Βάλε μια οροφή στα λεφτα που δίνεις. αποφάσισε οτι δεν δίνεις πανω απο Χ δρχ.<P>2ον. Αποφάσισε αν θες οπωσδηποτε μαγαζί (για να έχεις εγγυηση) ή σε ενδιαφέρει το μεταχειρησμένο/λαθραίο κτλ. απο Χρυση Ευκαιρεία ή Fleamarket.<P>3ον. Ti CPU έχεις? γιατι αν βάλεις Geforce σε<BR>P2 και κάτω, δεν καταλαβαίνεις τίποτα.<P>Εγω έχω την Asus6600 pure με Geforce256 απλό, 32mb. Την πήρα απο αγγελία μεταχειρισμένη 3 μήνες, με 60 χιλιάρικα, όταν στα μαγαζιά έκανε 95.000.<BR>Την έβαλα σε Pentium 2/266 - 64mb, και έλεγα "τι μαλακια έκανα!". Ηταν ελαφρά γρηγορότερη απο την Viper330/4mb. αλλα την "φρέναρε" η CPU...<P>Οταν όμως έβαλα νέα CPU, τώρα έχω Duron650/64mb, άλλαξε η εικόνα. Τώρα δείχνει<BR>τι αξίζει. Και πάλι όμως, επειδή έχω 15άρι μόνιτορ, στα Windows δεν έχει καμιά διαφορά. <P>Και κάτι άλλο. Εχει μεγάλη σημασία Ποιά παιχνίδια σε ενδιαφέρουν. πχ το Quake το
fkkso Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2000 Ρε παιδιά τελικά δεν μου απάντησε κανείς... Σε καμία από τις δύο ερωτήσεις μου... Είναι καλή η κάρτα που μου πρότειναν? Στο RAM την έβγαλαν στη 10η θέση και τη χαρακτήρησαν ως ΑΡΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ. Και επίσης, γίνεται να μπει σε μητρική με δίαυλο AGP 1x ή το πολύ 2χ?????
geostar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2000 Ayth h karta einai kalh alla pio kallh einai sta 64mb deyterh epilogh ati radeon an kai th geforce den thn pianei ama exeis xrhma pare thn profet II gts sta 64mb
passenger57 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2000 Εχω την ΑΤΙ rage furry PRO 32 mb tv in tv out και είμαι υπέρευχαριστημένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.