dimyok Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δήλαδη πας στο χμμ πλαισιο ας πουμε , που συνηθως δεν ξερουνε ουτε τα offers τους λες και το web buy ειναι αλλο μαγαζι , και λες θελω το weekend offer bundle και ενα game με παζαρι 20 ευρο ? Ενδιαφερον ακουγεται.
coyote2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ολο το μαγαζί ήταν σήμερα PS4 και ξερανε τα πάντα. Παντού ήταν η προσφορά. Τώρα έλειξε αλλά ποτέ δε ξέρεις... Για το παιχνίδι... Απλά ρωτάς τι άλλο μπορώ να πάρω. Τη δευτερη φορά που ψωνισε η οικογένεια δεν ήμουν μπροστά Ισως να αξιζε να πάρουν κάποιο άλλο να το έχουμε. Πιστεύω όμως ότι θα μαζέψουμε παιχνίδια σιγά σιγά
lefta_yparxoun Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ολο το μαγαζί ήταν σήμερα PS4 και ξερανε τα πάντα. Παντού ήταν η προσφορά. Τώρα έλειξε αλλά ποτέ δε ξέρεις... Για το παιχνίδι... Απλά ρωτάς τι άλλο μπορώ να πάρω. Τη δευτερη φορά που ψωνισε η οικογένεια δεν ήμουν μπροστά Ισως να αξιζε να πάρουν κάποιο άλλο να το έχουμε. Πιστεύω όμως ότι θα μαζέψουμε παιχνίδια σιγά σιγά Δεν έληξε, μέχρι τις 12 το παραγγέλνεις online και σε περιμένει δύο μέρες στο κατάστημα της επιλογής σου. Αν στο μεταξύ μετανιώσεις δεν τρέχει τίποτα. Δεν παραλαμβάνεις. Συγγενής μου που επέλεξε πληρωμή με πιστωτική δεν χρειάστηκε να περάσει την κάρτα. Του έβγαλε ότι η κάρτα θα χρεωθεί στο κατάστημα παραλαβής. Έχετε μια ώρα για παραγγελία και δύο μέρες για να αποφασίσετε.
coyote2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 απλά ίσως να παζαρεύουν από κοντά καλύτερα δηλαδή και να το παραγγείλειςνα πας από κοντά να πεις διάφορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα