Προς το περιεχόμενο

The Steam Holiday Auction 2014 - Dec 15th-18th!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκίνησε κάτι διαφορετικό για άλλη μια φορά το steam. "Ανακυκλώνοντας" αντικείμενα από το inventory μας, συλλέγουμε gems τα οποία τα χρησιμοποιούμε για να κάνουμε bid σε διάφορα παιχνίδια στο Steam. Το μεγαλύτερο bid θα κερδίσει και το παιχνίδι.

Ο πρώτος γύρος τελειίωνει την Δευτέρα, και από τότε κάθε 45λεπτο θα ξεκινάει καινούργιος με το bid μας να παραμένει αν δεν κερδίσει στον επόμενο γύρο.

Ρίξτε μια ματιά:

http://steamcommunity.com/auction

EDIT: Επίσης με κάθε craft τώρα πετάει και μια Χριστουγεννιάτικη κάρτα για το Holiday Sale. Για να δούμε. Για αρχή εγώ τις κρατάω και βλέπουμε.

Επεξ/σία από naruto14
Δημοσ.

Από όσο διαβάζω όχι. Επίσης λέει ότι μπορείς να τα ξαναπάρεις πίσω όποτε θες αν κάνεις cancel.

How long is my bid good for?

Unless you cancel your bid or you are the top bidder and win the game, your bid will carry over after each auction round. After all auction rounds are completed on Thursday Dec 18 10AM PST, all outstanding bids are canceled and the Gems are returned to your Inventory.
  • Like 1
Δημοσ.

επισης τα gems μπορεις να τα ανταλλαξεις με booster packs καρτων καποιου game που εχεις στην library σου.

εγω σε κατι τετοιο σκεφτομαι να τα δωσω διοτι απο bid για να κερδισεις πρεπει να εχεις πολυ πραμα

• Like 1
Δημοσ.

Μαζεύονται πολύ εύκολα τα gems πάντως, common emoticons δίνουν το λιγότερο 20 και φτάνουν μέχρι και 100, στα δικά μου τουλάχιστον πιο μεγάλα δεν είδα.

Αλλά έπαθα σοκ μόλις είδα τα bids. Σε ΑΑΑ τίτλους δεν είδα κάτω από 25-30 χιλιάρικα gems. Τι καμένοι υπάρχουν. :D

Και σε μικρότερους τίτλους δεν ήταν και λίγα τα bids.

Ξέρει κανένας τι καινούρια badge υπάρχουν; Εννοώ εκτός απ' το Holiday Badge, μου έδωσε και ένα επειδή έκανα bid σε auction. Yπάρχουν και άλλα badges, ξέρετε;

Δημοσ.

Αν θες το badge. Για να κερδίσεις παιχνίδι πρέπει να καείς άσχημα και δεν υπάρχει λόγος. :P

πχ θες το Shadows of Mordor; Μάζεψε 30k gems. Μέχρι να τα μετατρέψεις, θα έχουν τελειώσει και οι εκπτώσεις. :P

Έντιτ: ΛΟΛ, 30 ήταν χθες. Τώρα το βλέπω 60k :o

Δημοσ.

Τα Sack of Gems έχουν κάποιο bug? Γιατί υπάρχουν στο store αλλά όταν μπαίνεις λέει no listing. Ποιο το νόημα να φτιάχνεις sacks τότε?

Τα gems εγώ συμπέρανα πως δεν αξίζουν για bid. Αξίζει όμως η όλη διαδικασία για όποιον θέλει να κάνει level up στο profile χωρίς να έχει κάποιο μεγάλο χάσιμο. Δηλαδή κάνεις craft ένα badge, ανακυκλώνεις σε gem το background και το emoticon και με τα gems που παίρνεις φτιάχνεις card booster κ.ο.κ. Επίσης με αυτόν τον τρόπο μαζεύει και κάρτες για το xmas holiday badge.

EDIT: Μόλις είδα αυτό: "Booster Pack Creation is limited to 1 per game, per day.". 

Έλεος βρε Steam...

Δημοσ.

Ο πρώτος γύρος τελειίωνει την Πέμπτη Δευτέρα, και από τότε κάθε 45λεπτο θα ξεκινάει καινούργιος με το bid μας να παραμένει αν δεν κερδίσει στον επόμενο γύρο.

fixed, την Πέμπτη λήγει όλο το event, ο πρώτος γύρος τελειώνει τη Δευτέρα. :)

Δημοσ.

fixed, την Πέμπτη λήγει όλο το event, ο πρώτος γύρος τελειώνει τη Δευτέρα. :)

Ναι λάθος, διορθώθηκε. Πέμπτη τελειώνει ο τελευταίος γύρος :)

Δημοσ.

Το βρίσκω αρκετά αδιάφορο αυτό το σκηνικό. Στα πέντε λεπτά, μόλις διαπίστωσα πόσα gems δίνουν τα αντικείμενά σου και πού βρίσκονται τα bids, το έκλεισα και δεν ξαναασχολήθηκα.

Το περσινό με τις 3 ομάδες είχε λίγο ενδιαφέρον.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Oι ομάδες είχαν ένα σχετικό ενδιαφέρον αλλά έπεσε τρελή χειραγώγηση και στο τέλος που υποτίθεται ότι ήταν συνεννοημένοι για να βγουν όλες οι ομάδες τις ίδιες φορές πρώτες, δεν τηρήθηκε. Όχι ότι υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να κληρωθείς ανάμεσα στα χιλιάδες μέλη που είχε η κάθε ομάδα, αλλά τέλος πάντων υπήρχε.

Φέτος δεν πρόκειται να ασχοληθώ καθόλου, δε μου αρέσει καθόλου το σκηνικό αυτό. Ας κοιτάξουν να κάνουν καμιά καλή προσφορά, γιατί κοίταζα τη λίστα με την προέλευση των τίτλων μου και έχω πολύ καιρό να πάρω κάτι από Steam. 

Αυτό θα έπρεπε να τους απασχολεί, και όχι οι δημοπρασίες. Ειδικά όταν υπάρχει ανταγωνισμός με εξευτελιστικές τιμές.

Και όποιος θέλει να κάνει trading, με λίγη εμπιστοσύνη γίνεται. Άρα, άδικα ταλαιπωρούν τον κόσμο. Να σταματήσει η κοροϊδία της ισοτιμίας δολαρίου-ευρώ 1 προς 1, να αγοράσουμε. Και το ότι είναι "επιλογή" των devs, το ακούω βερεσέ. Να μην τους έδινε καν την επιλογή να αρμέγουν τους Ευρωπαίους, εγώ του Steam είμαι μέλος, όχι του κάθε dev που προωθεί το παιχνίδι του μέσω Steam. 

Γενικά, απογοητευτική κατεύθυνση παίρνει τον τελευταίο καιρό το Steam, αν δεν ήταν βολικό εργαλείο για εύκολα updates και early access παιχνιδιών που στήριξα μέσω KS, θα επέστρεφα στα DRM-free. 

• Like 9
Δημοσ.

Oι ομάδες είχαν ένα σχετικό ενδιαφέρον αλλά έπεσε τρελή χειραγώγηση και στο τέλος που υποτίθεται ότι ήταν συνεννοημένοι για να βγουν όλες οι ομάδες τις ίδιες φορές πρώτες, δεν τηρήθηκε. Όχι ότι υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να κληρωθείς ανάμεσα στα χιλιάδες μέλη που είχε η κάθε ομάδα, αλλά τέλος πάντων υπήρχε.

Φέτος δεν πρόκειται να ασχοληθώ καθόλου, δε μου αρέσει καθόλου το σκηνικό αυτό. Ας κοιτάξουν να κάνουν καμιά καλή προσφορά, γιατί κοίταζα τη λίστα με την προέλευση των τίτλων μου και έχω πολύ καιρό να πάρω κάτι από Steam. 

Αυτό θα έπρεπε να τους απασχολεί, και όχι οι δημοπρασίες. Ειδικά όταν υπάρχει ανταγωνισμός με εξευτελιστικές τιμές.

Και όποιος θέλει να κάνει trading, με λίγη εμπιστοσύνη γίνεται. Άρα, άδικα ταλαιπωρούν τον κόσμο. Να σταματήσει η κοροϊδία της ισοτιμίας δολαρίου-ευρώ 1 προς 1, να αγοράσουμε. Και το ότι είναι "επιλογή" των devs, το ακούω βερεσέ. Να μην τους έδινε καν την επιλογή να αρμέγουν τους Ευρωπαίους, εγώ του Steam είμαι μέλος, όχι του κάθε dev που προωθεί το παιχνίδι του μέσω Steam. 

Γενικά, απογοητευτική κατεύθυνση παίρνει τον τελευταίο καιρό το Steam, αν δεν ήταν βολικό εργαλείο για εύκολα updates και early access παιχνιδιών που στήριξα μέσω KS, θα επέστρεφα στα DRM-free. 

συμφωνω με οσα λες αλλα μην ξεχνας οτι βγαζουν πολλα λεφτα απο το community και εχουν ριξει πολυ το ενδιαφερον τους εκει δυστυχως! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...