pabou13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Σημερα επιτελους παρελαβα την P2715Q απο αγγλια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Πεντακαθαρη εικονα, υπεροχα χρωματα, κανενα bright-dead pixel και ελαχιστο εως μηδαμινο backlight bleed. Τεραστια αναβαθμιση απο το TN, 1200p, 24αρι μονιτορ που ειχα προηγουμενως. Μιας και βρισκομαι πρωτη φορα με IPS οθονη θα ηθελα να ρωτησω εαν χρειαζεται καποιο καλιμπραρισμα, ειδικο profile ή οτιδηποτε αλλο για να γινει ακομα καλυτερη
oneofthem Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 το καλιμπράρισμα χρειάζεται εξοπλισμό και ιδιαίτερη γνώση για να γίνει σωστά αλλά η συγκεκριμένη οθόνη αν δεν κάνω λάθος είναι από τις σειρές που υποτίθεται πως έρχονται ρυθμισμένες ατομικά από το εργοστάσιο και μπορείς να πεις ότι είναι σχετικά καλιμπραρισμένες κατά τα άλλα srgb οθόνη είναι, μερικές δοκιμές φθάνουν για να βρεις γενικές ρυθμίσεις από αισθητικής πλευράς αν είσαι για παράδειγμα από αυτούς που γουστάρουν πιο θερμά χρώματα κι ας είναι ανακριβή τώρα η αναζήτηση της ιδανικής φωτεινότητας σε σχέση με την καμπύλη αντίθεσης είναι ένα θέμα για τα ips μιας κι έχουν πρόβλημα με τα μαύρο και τα σχεδόν άσπρα αλλά και για λόγους κατανάλωσης και επειδή πολλές φορές τα ips έχουν υπέρμετρη φωτεινότητα, αλλά κι αυτό χρειάζεται λίγη βαβούρα για να γίνει χωρίς εξοπλισμό βασικά νομίζω ότι σε γενικές γραμμές η οθόνη πρέπει να είναι ήδη πιο ρυθμισμένη από ότι μπορείς να τη ρυθμίσεις, περισσότερο μένει η προσωπική σου αισθητική από εκει και πέρα 2
Runner25 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 εγω πριν μια βδομαδα πηρα τη SAMSUNG LU28D590DS 28'' ULTRA HD 4K και εμεινα πολυ ευχαριστημενος πριν ειχα τη samsung 245b κατι τετοιο εχω συνδεσει πανω ενα μακ μινι 2014 και το pc μου με καρτα γραφικων gtx970 το καλο ειναι οτι εχει και πιπ και βλεπω και τα 2 στη ιδια οθονη ταυτοχρονα. απο gaming φοβερες αναλυσεις και γραφικα κρυσταλιννα
christarass Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Σημερα επιτελους παρελαβα την P2715Q απο αγγλια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Πεντακαθαρη εικονα, υπεροχα χρωματα, κανενα bright-dead pixel και ελαχιστο εως μηδαμινο backlight bleed. Τεραστια αναβαθμιση απο το TN, 1200p, 24αρι μονιτορ που ειχα προηγουμενως. Μιας και βρισκομαι πρωτη φορα με IPS οθονη θα ηθελα να ρωτησω εαν χρειαζεται καποιο καλιμπραρισμα, ειδικο profile ή οτιδηποτε αλλο για να γινει ακομα καλυτερη επειδη την περιμενω και γω ποσο σου πηγε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα