Προς το περιεχόμενο

Kholat

d4ydr33m3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα είδα κάποιες πληροφορίες για ένα νέο action horror - adventure παιχνίδι πρώτου προσώπου που είναι under development προς το παρόν όπως λέγεται μόνο για PC/Mac, το οποίο μου κίνησε αρκετά την περιέργεια. Το Kholat : The Path είναι της indie εταιρείας IMGN.PRO, και προς το παρόν βρίσκεται σε pre-alpha φάση.

Βασίζεται σεναριακα σε αληθινό περιστατικό που συνέβη στα Ουράλια Ορη της Ρωσσιας το 1959 (Dyatlov Pass Incident),συμφωνα με το οποιο μια ομαδα νεαρων σκιερ χαθηκε κατω απο ανεξιχνιαστες συνθηκες, που εδωσαν πολυ τροφη για διαφορες φημες κατω απο τις οποιες συνεβησαν αυτοι οι θανατοι, ειδικα 2 εξ αυτων.

Το παιχνιδι θα βασιζεται στην Unreal Engine 4, και με βαση τα 2 πρωτα trailer δειχνει αρκετα εντυπωσιακο.

Ο developer τονισε οτι προκειται για ενα πρωτοτυπο παιχνιδι εξερεύνησης συμφωνα με το οποιο οι παικτες θα βασιζονται κυριως στους εαυτους τους για να προσανατολιστουν με την βοηθεια χαρτη και πυξιδας.

Προφανως θα βασιζεται σε καταστασεις horror και tension building, και αν κρινουμε απο τα πρωτα δειγματα, την τοποθεσια και τις συνθηκες του περιστατικου προσωπικα μου εχει κινησει το ενδιαφερον σε μεγαλο βαθμο.

"In basics, Kholat is a FPP game, focused on the exploration and narration.
There will be no hints where to go or what to look for. Players will rely
only on themselves. Map and compass will help with orientation, but you will
need to use them in real time. That means if you cover your screen with a
map, you just might miss an opportunity or find yourselves deep in danger.

Do not expect to fight the enemies around every corner and tree. We would
find that boring and futile. Kholat is going to focus on the frightening
atmosphere and the feeling that someone or something is playing with you. We
definitely adore Slenderman and Dear Esther games, so that all together will
probably help you to understand our concept better.
"

Το παιχνιδι συμμετεχει στο φετινο διαγωνισμο Indie of The Year Contest, και εχει λαβει ηδη greenlight απο το Steam έχοντας κινησει το ενδιαφερον της gaming κοινοτητας αρκετα.

5A177EA4626FC2B09B01AD5315993A2A48566617

Περισσότερες πληροφορίες

Επισημη σελιδα

Σελιδα Imgn_Pro

Facebook

Twitter

• Like 2
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια βγαινει μεθαυριο στο steam και απο τα τρειλερ που εχω δει δειχνει πολυ καλο!!!

Εσεις θα το αγορασετε?

Δημοσ.

Έβλεπα σήμερα το παιχνίδι στο stream του lirik στο twitch και είναι πολύ δυνατό! Πως και πως το περιμένω

Δημοσ.
Διάβασα οτι είναι βασισμένο στο The Dyatlov Pass incident. (εχει γίνει ντοκυμαντερ και ταινία)

Ψάχνεις να δεις τι έγινε σε εκείνη την αποστολή. Αν ειναι συμβατό με oculus, θα έχουμε καρδιακά, αν το έχουν κάνει καλό.

• Like 1
Δημοσ.

Btw διαβαστε για το συγκεκριμενο γεγονος. Ειναι ενα απο τα λιγα πραγματικα ανεξηγητα που εχουν συμβει.. Κανεις μεχρι σημερα δεν εχει δωσει απαντηση το τι πραγματικα συνεβη.

Δημοσ.

Καλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς παίχτηκε όχι από τι πέθαναν, οποτε το game σε τι ακριβώς πατάει για να είναι τρομαχτικό δεν κατάλαβα...anyways ας το παίξει κανεις να πει γιατί το κόβω αδιάφορο.

Δημοσ.

Btw διαβαστε για το συγκεκριμενο γεγονος. Ειναι ενα απο τα λιγα πραγματικα ανεξηγητα που εχουν συμβει.. Κανεις μεχρι σημερα δεν εχει δωσει απαντηση το τι πραγματικα συνεβη.

Και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δοθεί και ποτέ απάντηση.

Το σκηνικό διαδραματίστηκε σε απομακρυσμένο μέρος της Σοβιετικής επικράτειας, τους βρήκαν μετά από αρκετό καιρό και υπήρχε τεράστια λογοκρισία τί βγαίνει προς τα έξω στον λαό.

Αναφέρονται για περιοχή πυρηνικών δοκιμών βόρεια της τοποθεσίας όπως και σε διάφορα άλλα μέρη του Σοβιέτ, π.χ. στα Ουράλια Όρη. Η εκδοχή της χιονοστιβάδας μου ακούγεται η πιο λογική προσωπικά.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως αγνοούσα το περιστατικό.Όλως τυχαίως πριν από μερικές ημέρες το σκόνταψα κάπου χαζεύοντας στο yt και μου κίνησε την περιέργεια.Και έρχομαι μετά εδώ και βλέπω το kholat. Κάτι συμπτώσεις.  :-D

Μου φαίνεται θα είναι εξίσου ενδιαφέρον και το παιχνίδι.Θα το έχω υπόψη να το πάρω σε κάποια έκπτωση.

Δημοσ.
Υπάρχουν πολλές θεωρίες... αλλοι λένε για επέμβαση των Ρώσων γιατί είχαν κρυφές πυρηνικές βάσεις εκει...αλλοι για συμβάν με εξωγήινους, ή με μυστηριώδες δυνάμεις.

Το παιχνίδι μου φαινεται οτι σε βάζει στο ρόλο του εξερευνητή ή κάτι τέτοιο, για να ανακαλύψεις τι ακριβώς παίχτηκε τότε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...