kanadesu Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν έχω ένα pc 5ετίας και θέλω να του κάνω μία αναβάθμιση για χαλαρό gaming μιάς και τα υπόλοιπα θα τα κάνω σε ps4/xbox one.Βέβαια ενώ πρώτος μου στόχος είναι να παίζω league of legends με καλά fps και όλα max settings,θα ήθελα να παίζω και τα fps της γενιάς μας η αν τυχει κάποιο άλλο παιχνίδι αξιοπρεπέστατα. Για να πάμε τώρα στα specs που έχω και θέλω αλλαγές να κάνουμε και πιστεύω είναι απο αυτά που ίσως μπορούνε να μείνουνε. Κάρτα γραφικών:ati 5870 Επεξεργαστής:I7-920(1366,DDR3) PSU:ZALMAN 850w ZM850-HP Παράλληλα θα κάνω αλλαγή σε μητρική,ram και hdd,ssd. Τιμή υπολογίζω μέγιστο να φτάσει στα 800 περίπου. Όσον αφορά για την κάρτα που το έψαξα μου αρέσει σαν επιλογή η amd r9 290.Σαν εταιρεία δεν με έχει απογοητεύση και θα ήθελα να συνεχίζω μαζί της.Απλά δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω 300 και μήν πάω σε κάτι πιό κάτω για την χρήση που έγραψα.Μπορώ όμως να το δώσω το ποσό και να με βγάλει για 3 χρόνια.Θα μπορούσα κιόλας να μου πείτε να δώσω 100 ακόμα και να πάρω μία 970 αλλά εκείνα τα 100 θέλω να τα δώσω για κονσόλα η σε κάτι άλλο. I feel so confused
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Για Ram υπολογισε σε 2x4gb στα 1600Mhz με τιμη περιπου 77ευρω Gpu υπολογισε σε R9 290 στα 300περιπου ευρω κυριως λογω των Fps παιχνιδιων. Σε σκληρο δισκο ενας WD Caviar Blue 1Tb των 53ευρω ειναι οτι πρεπει Για Ssd οι 120ριδες κοστιζουν γυρω στα 70ευρω και οι 240ριδες πχ Crucial ξεκινανε στα 104ευρω. Σε τροφοδοτικο για την R9 290 μπορεις να δεις το Coolermaster G650M που ειναι αρκετα τιμιο για τα χρηματα του. Και αν θες να αλλαξεις Cpu θα ελεγα να πας σε καποιο i5 4460 ή 4590 και μητρικη μια H97. Κουτακι μπορεις να δεις Raijinek Agos ή Corsair. Αυτα για να εχεις περιπου στο μυαλο τι να κοιταξεις. Ασχετο αλλα η φωτο απο ποιο Anime ειναι?
kanadesu Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Για επεξεργαστή και μητρική έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο? Σκεφτόμουν να το παίξω τρέλα και να πάω για πρώτη φορά σε amd επεξεργαστή.Λίγο που ψάχτηκα βρήκα τον http://www.skroutz.gr/s/2524848/AMD-FX-8350-Box.html.Απλά δεν ξέρω τι γίνεται με τους amd επεξεργαστές,μιάς και τα περισσότερα θετικά σχόλια που θα βρείς στο ίντερνετ είναi για την Intel. Μητρική φαίνεται η msi να έχει καλές τιμές.Είδα κιόλας πώς η MSI 970 Gaming πάει πακέτο με τον amd επεξεργαστή που έβαλα παραπάνω. Fulgore Τώρα για τους Ι5 που πρότεινες αν βάλω περισσότερα και πάρω τον 4690k πάει χαμένος αφού δεν θα κάνω oc?Οι διαφορές 4590 και 4690?Δεν έχω θέμα να δώσω λίγα παραπάνω για την καλύτερη επιλογή απο αυτά. Απο το angel beats. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2014 από kanadesu 1
Physiciant Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Τι να την κάνεις την r9 290 για χαλαρό gaming και LoL; Πάρε μια 280/280Χ και θα είσαι καλυμμένος. Γράψε λίγο όλο το σύστημα σου Αυτό βγαίνει σε καινούριο, οπότε ανάλογα με το τι θα κρατήσεις απ' το παλιό θα γίνουν και οι κατάλληλες αλλαγές http://gyazo.com/179c16b9400dd16ddbf2ec264f29131b 1
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν έχω ένα pc 5ετίας και θέλω να του κάνω μία αναβάθμιση για χαλαρό gaming μιάς και τα υπόλοιπα θα τα κάνω σε ps4/xbox one.Βέβαια ενώ πρώτος μου στόχος είναι να παίζω league of legends με καλά fps και όλα max settings,θα ήθελα να παίζω και τα fps της γενιάς μας η αν τυχει κάποιο άλλο παιχνίδι αξιοπρεπέστατα. Για να πάμε τώρα στα specs που έχω και θέλω αλλαγές να κάνουμε και πιστεύω είναι απο αυτά που ίσως μπορούνε να μείνουνε. Κάρτα γραφικών:ati 5870 Επεξεργαστής:I7-920(1366,DDR3) PSU:ZALMAN 850w ZM850-HP Παράλληλα θα κάνω αλλαγή σε μητρική,ram και hdd,ssd. Τιμή υπολογίζω μέγιστο να φτάσει στα 800 περίπου. Όσον αφορά για την κάρτα που το έψαξα μου αρέσει σαν επιλογή η amd r9 290.Σαν εταιρεία δεν με έχει απογοητεύση και θα ήθελα να συνεχίζω μαζί της.Απλά δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω 300 και μήν πάω σε κάτι πιό κάτω για την χρήση που έγραψα.Μπορώ όμως να το δώσω το ποσό και να με βγάλει για 3 χρόνια.Θα μπορούσα κιόλας να μου πείτε να δώσω 100 ακόμα και να πάρω μία 970 αλλά εκείνα τα 100 θέλω να τα δώσω για κονσόλα η σε κάτι άλλο. I feel so confused Γιαυτο προτεινα R9 290 Physiciant.. Για επεξεργαστή και μητρική έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο? Σκεφτόμουν να το παίξω τρέλα και να πάω για πρώτη φορά σε amd επεξεργαστή.Λίγο που ψάχτηκα βρήκα τον http://www.skroutz.gr/s/2524848/AMD-FX-8350-Box.html.Απλά δεν ξέρω τι γίνεται με τους amd επεξεργαστές,μιάς και τα περισσότερα θετικά σχόλια που θα βρείς στο ίντερνετ είναi για την Intel. Τώρα για τους Ι5 που πρότεινες αν βάλω περισσότερα και πάρω τον 4690k πάει χαμένος αφού δεν θα κάνω oc?Οι διαφορές 4590 και 4690?Δεν έχω θέμα να δώσω λίγα παραπάνω για την καλύτερη επιλογή απο αυτά. Μητρική φαίνεται η msi να έχει καλές τιμές.Είδα κιόλας πώς η MSI 970 Gaming πάει πακέτο με τον amd επεξεργαστή που έβαλα παραπάνω. Fulgore Τώρα για τους Ι5 που πρότεινες αν βάλω περισσότερα και πάρω τον 4690k πάει χαμένος αφού δεν θα κάνω oc?Οι διαφορές 4590 και 4690?Δεν έχω θέμα να δώσω λίγα παραπάνω για την καλύτερη επιλογή απο αυτά. Απο το angel beats. Απο την στιγμη που δεν θα ασχοληθεις με oc ο 4690κ και ο 8320-50 ειναι αχρηστοι.Αρα κοιτας σε κατι τετοιο οπως εβγαλε ο Physician παραπανω και υπολογισε καποια χρηματα παραπανω σε καρτα γραφικων αν θες την R9 290 και σε τροφοδοτικο το Coolermaster G650M. Μπορεις πχ να πας στην R9 290 αντι του Ssd και να βαλεις Ssd αργοτερα αν θες οτι σε βολευει.
Physiciant Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ε εντάξει..ήταν πρωί, δε το διάβασα καλά. Μη βαράτε!! 2
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ε εντάξει..ήταν πρωί, δε το διάβασα καλά. Μη βαράτε!! Παντως να ξερεις οτι ναι η R9 280 ειναι καλυτερη All around λυση λογω της τιμης της σε αυτο συμφωνω που γραφεις. Λοιπόν έχω ένα pc 5ετίας και θέλω να του κάνω μία αναβάθμιση για χαλαρό gaming μιάς και τα υπόλοιπα θα τα κάνω σε ps4/xbox one.Βέβαια ενώ πρώτος μου στόχος είναι να παίζω league of legends με καλά fps και όλα max settings,θα ήθελα να παίζω και τα fps της γενιάς μας η αν τυχει κάποιο άλλο παιχνίδι αξιοπρεπέστατα. Για να πάμε τώρα στα specs που έχω και θέλω αλλαγές να κάνουμε και πιστεύω είναι απο αυτά που ίσως μπορούνε να μείνουνε. Κάρτα γραφικών:ati 5870 Επεξεργαστής:I7-920(1366,DDR3) PSU:ZALMAN 850w ZM850-HP Παράλληλα θα κάνω αλλαγή σε μητρική,ram και hdd,ssd. Τιμή υπολογίζω μέγιστο να φτάσει στα 800 περίπου. Όσον αφορά για την κάρτα που το έψαξα μου αρέσει σαν επιλογή η amd r9 290.Σαν εταιρεία δεν με έχει απογοητεύση και θα ήθελα να συνεχίζω μαζί της.Απλά δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω 300 και μήν πάω σε κάτι πιό κάτω για την χρήση που έγραψα.Μπορώ όμως να το δώσω το ποσό και να με βγάλει για 3 χρόνια.Θα μπορούσα κιόλας να μου πείτε να δώσω 100 ακόμα και να πάρω μία 970 αλλά εκείνα τα 100 θέλω να τα δώσω για κονσόλα η σε κάτι άλλο. I feel so confused Να ρωτησω λιγο κατι ασχετο τι οθονη εχεις τωρα???
kanadesu Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Physiciant meh θέλω να έχει καλή εμφάνιση το pc μέσα.δηλαδή τι σχέση έχει το μπλέ στην μητρική με τις πορτοκαλί ram κτλπ. Λοιπόν τώρα αφού η 4690k δεν χρειάζεται,γιατί βγάζουμε εκτός τις 4690 και 4590?Εξηγείσται μου ώστε να μάθω και κάτι. Στην amd ποιά άλλη μπορώ να κοιτάξω και γιατί δεν προτείνεται καμία! Fulgore μία samsung αλλά με τον καιρό θα την αλλάξω.
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Για Ram κοιτα σε 2x4gb στα 1600Mhz πχ τις Kingston Hyper X βγαινουν σε ολα τα χρωματα http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46405/2-modules.html?keyphrase=kingston+hyperx+fury+8gb Για μητρικη μπορεις να δεις εσυ οποια θες πχ http://www.skroutz.gr/s/4869791/Asus-H97-Plus.html http://www.skroutz.gr/s/5196473/Asus-H97-Pro-Gamer.html http://www.skroutz.gr/s/4884788/Asus-H97-Pro.html Οι Gigabye ειναι κυριως πορτοκαλι οπως η παραπανω http://www.skroutz.gr/s/4944225/MSI-H97-Gaming-3.htmlΚλπ Οσο για τους 4590 και 4690 κερδιζεις ελαχιστα Mhz παραπανω που στην πραξη καλυτερα να τα δωσεις καπου αλλου.πχ την χρηματικη διαφορα του 4460 απο τον 4690 μπορεις να την δωσεις να αγορασεις μια ψυκτρα ή να προσθεσεις σε καλυτερο κουτι,ram κλπ.
kanadesu Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 μιά χαρά λοιπόν Όσον αφορά το τροφοδοτικό κοιτάω στο Coolermaster G650M απο ότι κατάλαβα και σε ψύκτρα της raijintec?Μα θα είναι καλη και αθόρυβη με τιμή στα 23 ευρώ!Μπορώ να χρησιμοποιήσω και της Intel στην τελική.
pnick Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 μιά χαρά λοιπόν Όσον αφορά το τροφοδοτικό κοιτάω στο Coolermaster G650M απο ότι κατάλαβα και σε ψύκτρα της raijintec?Μα θα είναι καλη και αθόρυβη με τιμή στα 23 ευρώ!Μπορώ να χρησιμοποιήσω και της Intel στην τελική. Την έχω βάλει σε σύστημα και είναι σίγουρο ότι κάνει δουλειά (το μέτρησα ο ίδιος) και ότι είναι φοβερά ήσυχη (πολύ πιό ήσυχη από της Intel).
Sakiz105 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Τα στοκ φανς απτο κουτι μου ακουγονται πιο πολυ απο την ψυχτρα της raijintek.Η ψυχτρα ειναι εντελως αθορυβη,Αλλωστε σε load το μονο που θα ακους ειναι ενα ελαφρυ βουητο απο την gpu τιποτα αλλο
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 μιά χαρά λοιπόν Όσον αφορά το τροφοδοτικό κοιτάω στο Coolermaster G650M απο ότι κατάλαβα και σε ψύκτρα της raijintec?Μα θα είναι καλη και αθόρυβη με τιμή στα 23 ευρώ!Μπορώ να χρησιμοποιήσω και της Intel στην τελική. Καλα η εργοστασιακη της Intel ειναι αθλια,λιγο καλυτερη απο αυτη της Amd αλλα και παλι δεν ειναι για πολλα πολλα.
kanadesu Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Κάτι ακόμα που δεν απαντήθηκε,απο amd επεξεργαστές γιατί δεν μου προτείνατε και το αποφύγατε όλοι σας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα