Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

αγόρασα πρόσφατα το XIAOMI HONGMI NOTE MTK6592 1.7GHz Octa Core 5.5 Inch HD IPS Screen Android 4.2 3G Smartphone.

Όμως όταν πάω να στείλω sms δέχεται περίπου 60 χαρακτήρες και όχι 160.

Πώς μπορώ να το διορθώσω;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

εδώ είσαι https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5938-MOD-stock-Mms-apk-%CE%BC%CE%B5-160-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/

αν έχεις την ελληνική ρομ από xiaomi hellas φλάσαρε το κατάληλο zip για το κινητό σου και θα είσαι οκ δοκιμασμένο

Δημοσ.

δεν είμαι και πολύ σχετικός με το android.

Κοίταξα στις πληροφορίες του τηλεφώνου και λέει:

"Μοντέλο: HM NOTE 1W"

"Έκδοση Android 4.2.2 JDQ39"

"MIUI Version MIUI-JHDCNBA97.0"

το πήρα από το vickmall και τους είχα ζητήσει να βάλουν ελληνικά.

Τί πρέπει να κάνω τώρα;

Δημοσ.

Μπες στο xiaomi-miui.gr και κατέβασε την τελευταία ελληνική ρομ. Εκεί θα βρεις οδηγίες πως να την περάσει.

Καλό θα ήταν να το αγοράσεις με την Original rom συνήθως στα μαγαζιά οι ρομ που βάζουν είναι προβληματικες και μπορεί να είναι χαλασμένο το updater.

Καλό διάβασμα πριν κάνεις οτιδήποτε.

Δημοσ.

Σωστά στα λέει ο chios. Από την προηγούμενη έκδοση της MIUI, υπάρχει ένα φιξ ενσωματωμένο που όταν στέλνεις όλο το sms με κεφαλαία, οι 160 χαρακτήρες είναι 1 μήνυμα. Είμαι στην διαχειριστική ομάδα, οπότε ότι θες πες μου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά επειδή είμαι εντελώς άσχετος σε ότι αφορά android rom κλπ, πρέπει να ξεκινήσω να διαβάζω και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κάνω κάτι που θα οδηγήσει σε απώλεια δεδομένων.

Μήπως ξέρετε εάν υπάρχει κάποιο κατάστημα (βέβαια το έχω αγοράσει από κίνα) που να αναλαμβάνει τέτοιες αναβαθμίσεις και διορθώσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...