Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα,

κανεις καλοθελητης ποy να εχει ταβλετ με win8 με 1γιγα ραμ να μου δοκιμασει ενα ebook whiteboard αν τρεχει ικανοποιητικα .

θελω να αγορασω αυτα του εσοπ τα ιννοβατορ μην πεταξουμε λεφτα.

ειδα καποια αλλα ποθ εγραψαν παραπανω γυρω στα 150 απο αμαζον αλλα δεν εχουν hdmi port.

στειλτε μου πμ να σας στειλω λινκ dropbox ειναι 90μβ το ζιπ αρχειο

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν θες την γνωμη μου παρε μονο με 2gb ram  οι κουτσουρεμενες εκδοσεις που εμφανισαν τωρα τελευταια στην αγορα αν και ελαχιστα φθηνοτερες δεν αξιζουν τα χρηματα τους. αντε και τρεχει τωρα με τα 8 ικανοποιητικα με τα 10αρια τι?

Επεξ/σία από forgotten
  • Like 1
Δημοσ.

καλημερα,

κανεις καλοθελητης ποy να εχει ταβλετ με win8 με 1γιγα ραμ να μου δοκιμασει ενα ebook whiteboard αν τρεχει ικανοποιητικα .

Τι ειναι αυτο το ebook whiteboard?

Δωσε κανενα λινκ,να καταλαβουμε τι προγραμμα ζητας?

Δημοσ.

ειναι πρόγραμμα διαδραστικόυ πινακα απο φροντιστήριο ξενων γλωσσών. βασικα ειναι το βιβλιο σε flash player

Δημοσ.

Οκ.

Κοιτα αν δεν είναι απαιτητικό σε μνήμη δεν νομίζω να έχει θέμα.

Εγώ δε μπορώ να το ελέγξω,γιατι έχω 2gb ram.

Το πρόβλημα είναι ότι δε θα βρεις εύκολα κάποιο που να πήρε το ρίσκο και να πήρε windows tablet με 1gb ram!

Δεν μπορείς να βρεις κάποιο με λιγα περισσότερα χρήματα που να είναι με 2gb ram,ώστε να το δοκιμάσουμε και να σου πουμε σιγουρα πως τρέχει στα 2gb!

Δημοσ.

Στο ειπα.Δεν ρισκαρουν πολλοι να παρουν ενα windows tablet με 1gb,οταν η διαφορα με ενα μοντελο που εχει 2gb ram,δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλη!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2gb ram & 32gb internal storage

169 (8'')

189 (8'')

202 (10")

Στο ειπα.Δεν ρισκαρουν πολλοι να παρουν ενα windows tablet με 1gb,οταν η διαφορα με ενα μοντελο που εχει 2gb ram,δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλη!

Επεξ/σία από ektor7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...