Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω την βοήθεια του κοινού σχετικά με ένα δωράκι στον εαυτό μου τώρα με τις γιορτές.

Έχω το μηχάνημα που έχω και στην υπογραφή, 

AMD 8350

asus R9 280x 

Asus M5A97 r2

16gb ram

Σκέφτομαι να αλλάξω GPU η να προσθέσω μια 2η ώστε να δω βελτιώσεις στην απόδοση, παρέα με ένα 2ο ζευγάρι μνήμες ώστε να αγγίξω τα 32gb. 

Χρησιμοποιώ 2 1080ρ μόνιτορ σε καθημερινή βάση. Τι πιστεύετε θα είναι πιο VFM για αυτό το rig? 

λέω να μην ξεπεράσω τα 500$ για budget. 

Δημοσ.

Θέλω την βοήθεια του κοινού σχετικά με ένα δωράκι στον εαυτό μου τώρα με τις γιορτές.

Έχω το μηχάνημα που έχω και στην υπογραφή, 

AMD 8350

asus R9 280x 

Asus M5A97 r2

16gb ram

Σκέφτομαι να αλλάξω GPU η να προσθέσω μια 2η ώστε να δω βελτιώσεις στην απόδοση, παρέα με ένα 2ο ζευγάρι μνήμες ώστε να αγγίξω τα 32gb. 

Χρησιμοποιώ 2 1080ρ μόνιτορ σε καθημερινή βάση. Τι πιστεύετε θα είναι πιο VFM για αυτό το rig? 

λέω να μην ξεπεράσω τα 500$ για budget. 

Για χριστουγεννα παρε εναν ssd Αν δεν εχεις,η μια αθορυβη ψυχτρα αν δεν εχεις,η το κουτι που παντα ηθελες :P.Τα υπολοιπα κρατα τα και περιμενε νεα σειρα amd η παρε μια 970 αν παιζεις βαρια παιχνιδια.Καλες γιορτες :P

• Like 2
Δημοσ.

Εχω  SSD 240gb kai 2 LED οθόνες 60hz 1080p , μια 27" (LG) και μια 23" (HP)

το μηχάνημα το έχω στο σαλονι για τα games. για δουλειά έχω άλλα και για φορητότητα άλλο. θα περιμένω αν είναι... ϊσως ένας 2ος SSD να βόλευε ώστε να έχω 3-4 παιχνίδια εκεί. 

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...