ioannis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Φίλος μου επαγγελματίας, που τρέχει λογιστικό πρόγραμμα της Altec στα windows xp, κόλλησε τον ιό που αναφέρεται στο θέμα και τραβάει τα μαλλιά του, παρακληση για βοήθεια. Άκουσα πως από τα windows 7 υπάρχει τρόπος να σβηστεί ο ιός, από τα xp έγινε προσπάθεια χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστώ.
dobro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 http://fixvirusfast.blogspot.gr/2014/12/how-to-remove-keyholderkey-holder.html
NikosKallithea Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/551931-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B9%CF%8C/
harislinuxos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Κατέβασε το πρόγραμμα Malwarebyte's Free για να το καθαρίσεις.
ioannis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ όλους τους φίλους που απαντησαν. Το κυριο προβλημα δεν είναι ο ιος, που τελικα φεύγει, αλλα τα κλειδωμενα αρχεια που προς το παρον παραμενουν κλειδωμενα.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ όλους τους φίλους που απαντησαν. Το κυριο προβλημα δεν είναι ο ιος, που τελικα φεύγει, αλλα τα κλειδωμενα αρχεια που προς το παρον παραμενουν κλειδωμενα. Πως διαπιστωσες οτι τα αρχεια ειναι κλειδωμενα, πως τα ειδες δηλαδη?
JLEE Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Την πατήσαμε και εμείς στην δουλειά... Ένα pc δεν είχε ενημερωμένο antivirus και τσούπ... Την κάτσαμε... Ο ιός μπορεί να φεύγει αλλά τα αρχεία (που δεν έχουν γίνει backup) κρυπτογραφούνται.. και δεν ξέρω αν υπάρχει επιστροφή... Κάποιοι λένε ότι τα κρυπτογραφεί και μετά διαγράφει τα αρχικά. Οπότε έτρεξα το Rocuva αλλά δεν βρήκε διαγραμμένα αρχεία... Μήπως έχετε κανένα νέο?
NikosKallithea Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Την πατήσαμε και εμείς στην δουλειά... Ένα pc δεν είχε ενημερωμένο antivirus και τσούπ... Την κάτσαμε... Ο ιός μπορεί να φεύγει αλλά τα αρχεία (που δεν έχουν γίνει backup) κρυπτογραφούνται.. και δεν ξέρω αν υπάρχει επιστροφή... Κάποιοι λένε ότι τα κρυπτογραφεί και μετά διαγράφει τα αρχικά. Οπότε έτρεξα το Rocuva αλλά δεν βρήκε διαγραμμένα αρχεία... Μήπως έχετε κανένα νέο? Σοβαρή δουλεια κάνετε εκει !!!
harislinuxos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Σοβαρή δουλεια κάνετε εκει !!! χαχα --- Δοκιμασε απο κανα LiveCD, αν ουτε απο 'κει μπορεις, then τα αρχεια πανε...
JLEE Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Σοβαρή δουλεια κάνετε εκει !!! Forum για να λές τα τεχνολογικά σου προβλήματα σου λέει μετά... Αν έχεις κάτι να πεις για να βοηθήσεις το νήμα να το πεις... Κατά τα άλλα λύση δεν έχω βρεί. Ούτε με linux live CD , ούτε με shadow copies, ούτε με Recuva.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Σου δωσαμε λυσεις και σε ρωτησαμε πραγματα αλλα απαντηση δεν πήραμε Τι θα πει ουτε αυτο, ουτε το αλλο, δεν μπορείς να μπουταρεις με live cd τι?
JLEE Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Αναλυτικά τι έχω κάνει για να ανακτήσω τα αρχεία: Προσπάθεια με Shadow Copies να πάρω προηγούμενες εκδόσεις. Απέτυχε. Προσπάθεια με Recuva μέσα απο το Hiren's Boot μπας και σβήνει τα αρχεία. Απέτυχε. Προσπαθεια να ανοίξω τα αρχεία μέσα απο live linux cd. Απέτυχε. Τα αρχεία ανοίγουν αλλά τα δεδομένα είναι "κινέζικα".
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Οπότε τέλος αφού δεν υπάρχει και backup
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα