Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν τα παιρνεις ολα μαζι ισως.Και εγω cpu-mobo-ram-κουτι το ευχαριστηθηκα οταν το εστεινα πριν 3 μηνες.Την καρτα γραφικων προχθες ομως την εβαλα σε 2 λεπτα,ειχα το κουτι διπλα απτο γραφειο 2 μερες xD.Ευκολο ειναι αρκει να εισαι προσεκτικος για λιγα πραγματα.Αν κατι δεν μπαινει μην το ζορισεις και κοιτα να αν το βαζεις σωστα.Στον επεξεργαστη προσεχε μην χτυπησεις τα pins της μητρικης.Στις μνημες μην πατησεις μονο την μια μερια μεσα,στο τροφοδοτικο προσεχε που συνδειες τα καλωδια,μην ξεχασεις να συνδεσεις ολα τα καλωδια που χρειαζονται στα εξαρτηματα.Την καρτα γραφικων ποτε μην την ποιανεις απο τα ανεμηστηρακια,εχε κατεβασμενα τα drivers για το lan της μητρικης γιατι μετα δεν θα εχεις ιντερνετ (το επαθα,true story).Γενικα μικρα πραγματακια που πρεπει να μην ξεχνας :D.Τελος τα πιο πολλα ειναι foolproof,δηλαδη γραφουν ακριβως που πανε η τι παιρνουν και μπαινουν μονο προς την μια πλευρα.

Οσο για την nvidia δεν θεωρω οτι πληρωνεις την μαρκα (με την 970 κυριως).Στα 365 ευρω που πηρα την g1,εχω επιδοσεις r9 290x και μιση καταναλωση και καλυτερες θερμοκρασιες (μετα απο 3 ωρες watch dogs ολα ultra,εφτασε 65 η gpu και 56 ο cpu σε μαξ,αλλα σε κουτι με 3 στοκ φανς και ανυπαρκτο cable management (καταραμενη thermaltake :D))

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σας εχω μία τελευταία ερώτηση θα βάλω αυτην την ram : https://www.skroutz.gr/s/4719437/Kingston-HyperX-Fury-Red-8GB-DDR3-1866MHz-HX318C10FR-8.html

Θα εχω πρόβλημα κάπου? εφόσον η τιμή με την 1600 mhz ειναι ελάχιστη να προτιμήσω την 1866 mhz ? Btw thnkx saki για τα tips :D

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...