Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Αυτή τη στιγμή έχω αυτή την LG οθόνη, 1970HR. Είναι 5:4 η αναλογία της.

Επειδή γενικά ανοίγω αρκετά παράθυρα ταυτόχρονα αλλά κι επειδή γενικότερα χρειάζομαι περισσότερο χώρο τελευταία νιώθω ότι οι 19 είναι λίγες ίντσες.

Η χρήση αφορά κυρίως development (Eclipse IDE για όσους γνωρίζουν) και σχεδόν πάντα έχω ανοιχτά ένα Eclipse, internet browser, ένα ή περισσότερα windows explorer παράθυρα και κάποιο notepad. Αυτά είναι τα ελάχιστα.

Ιδανικά θα ήθελα να μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα Eclipse και τον browser. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο με μια 23-24 ίντσες οθόνη ή απλά το ονειρεύομαι; :-D

Αν έχετε κάποια πρόταση θα προτιμούσα από φυσικά καταστήματα, όχι από τα περισσότερα σκρουτζομάγαζα δηλαδή.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Αυτή τη στιγμή έχω αυτή την LG οθόνη, 1970HR. Είναι 5:4 η αναλογία της.

Επειδή γενικά ανοίγω αρκετά παράθυρα ταυτόχρονα αλλά κι επειδή γενικότερα χρειάζομαι περισσότερο χώρο τελευταία νιώθω ότι οι 19 είναι λίγες ίντσες.

Η χρήση αφορά κυρίως development (Eclipse IDE για όσους γνωρίζουν) και σχεδόν πάντα έχω ανοιχτά ένα Eclipse, internet browser, ένα ή περισσότερα windows explorer παράθυρα και κάποιο notepad. Αυτά είναι τα ελάχιστα.

Ιδανικά θα ήθελα να μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα Eclipse και τον browser. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο με μια 23-24 ίντσες οθόνη ή απλά το ονειρεύομαι; :-D

Αν έχετε κάποια πρόταση θα προτιμούσα από φυσικά καταστήματα, όχι από τα περισσότερα σκρουτζομάγαζα δηλαδή.

Ευχαριστώ.

Ε θα παρεις ακομη μια και θα εχεις δυο οθονες. Με μια οθονη δεν μπορεις να εχεις IDE και browser κατα την ταπεινη μου γνωμη. Απο εκει και περα το πια να παρεις εξαρταται απο την τσεπη σου. 27αρα 1440 θα σου προτεινα, κινεζικη θα βρεις γυρω στο 300.

Δημοσ.

Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 200. 27άρα ίσως ξεφεύγει λίγο από τις απαιτήσεις μου.

Σχετικά με τις 2 οθόνες έχω τον εξής ενδοιασμό. Πιθανότατα θα χρειαστεί να "μοιράσω" εικόνα σε 2 υπολογιστές στο άμεσο μέλλον (pc και mac mini) μέσω kvm switch (σαν αυτό) οπότε δεν ξέρω αν παίζει το όλο "σύστημα" με 2 οθόνες.

Μήπως γνωρίζεις να με διαφωτίσεις;

Δημοσ.

Τσέκαρε αυτή.

Αλλά δεν ξέρω πόσο θα βολέψει.

Προσωπικά κυνηγάω μια ίδια ή παρόμοια με αυτή που έχω τώρα να την έχω μόνιμα σε portrait να έχει visual studio/eclipse or w/e.

Θα μπορούσες να ανεβάσεις το budget ~25% να πάρεις 2 τέτοιες ή τέτοιες για παράδειγμα.

(Τι παίζει με τις βάσεις αυτών, αν γυρνάνε κλπ δεν ξέρω, αν σε ψήνει η ιδέα τσέραρέ τις πιο προσεκτικά. Εστιάζω στο κόστος.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...