John-lamia Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 φίλτατε Fulgore μην νευριάζεις ! τα παιχνίδια που θα. παίζει είναι : far cry 3-4 , call off duty, crysis 30κτλπ. ξέρεις Όλα τα ελαφριά! :-P γενικά μόνο action, λολ και τέτοια παιχνίδια δεν παίζει. άμα ήταν μόνο για απλά mmo-rpg θα ήταν ποιο μικρό το pc
Sakiz105 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Αν ο i3 ειναι διπυρηνος τοτε ο fx 6300 ειναι τριπυρηνος.Ετσι πληροφοριακα
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 φίλτατε Fulgore μην νευριάζεις ! τα παιχνίδια που θα. παίζει είναι : far cry 3-4 , call off duty, crysis 30κτλπ. ξέρεις Όλα τα ελαφριά! :-P γενικά μόνο action, λολ και τέτοια παιχνίδια δεν παίζει. άμα ήταν μόνο για απλά mmo-rpg θα ήταν ποιο μικρό το pc Ενταξυ αφου θα απολαυσει το Far Cry 4 στην R7 260x τοτε οκ.
Giorgos65ert Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 εγώ από άποψη μου είναι να πάει σε athlon χ4 860κ + R9 280 δεν χρειαζετε να πας σε 6 cores τα απετούμενα cores είναι 4 και έχουν δώσει όλο το βάρος σε κάρτα γραφικώνεπίσης far cry 4? σίγουρα θα παίζει η R7 260χ ? δεν ειναι για πολλα πολλα... edit----> άμα μπορεί να πάει σε fx 6300 δεν λέω οχι αλλά θα πάρει μικρότερη κάρτα
andrapos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά το budget είναι υπερβολικά μικρό για αυτά που θέλει ο ξάδερφος.Τα παιχνίδια που αναφέρεις αν θέλει να τα παίξει αξιοπρεπώς σε full hd θα πρέπει να πάει κατα τη γνώμη μου σε r9270x και ι3 το λιγότερο!Και βασικά δεν θα μπορεί να παίξει με ποντίκι-πληκτρολόγιο των 10 ευρώ.Πές του οτι με 600 ευρώ μπορεί να αγοράσει ένα ps4 και μια τηλεορασούλα και να παίζει,για σοβαρό pc gaming θα χρειαστεί κανένα χιλιάρικο..
Sakiz105 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά το budget είναι υπερβολικά μικρό για αυτά που θέλει ο ξάδερφος.Τα παιχνίδια που αναφέρεις αν θέλει να τα παίξει αξιοπρεπώς σε full hd θα πρέπει να πάει κατα τη γνώμη μου σε r9270x και ι3 το λιγότερο!Και βασικά δεν θα μπορεί να παίξει με ποντίκι-πληκτρολόγιο των 10 ευρώ.Πές του οτι με 600 ευρώ μπορεί να αγοράσει ένα ps4 και μια τηλεορασούλα και να παίζει,για σοβαρό pc gaming θα χρειαστεί κανένα χιλιάρικο.. Γιατι δεν θα μπορει? Τοσα χρονια οι gamers παιζουμε με ποντικια των 10 ευρω.Αυτοι που νομιζουν οτι θελουν 200 ευρω πληκτρολογια για να νικανε ειναι αυτοι που μισουμε ολοι στα mp games
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 εγώ από άποψη μου είναι να πάει σε athlon χ4 860κ + R9 280 δεν χρειαζετε να πας σε 6 cores τα απετούμενα cores είναι 4 και έχουν δώσει όλο το βάρος σε κάρτα γραφικών επίσης far cry 4? σίγουρα θα παίζει η R7 260χ ? δεν ειναι για πολλα πολλα... edit----> άμα μπορεί να πάει σε fx 6300 δεν λέω οχι αλλά θα πάρει μικρότερη κάρτα Για βγαλε εσυ στα 490ευρω συνθεση με R9 280 μεσα να σε δω γιατι παλι οτι να ναι γραφεις μου φενεται...
John-lamia Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 νταξ ! η 260Χ Δεν είναι καμία κάρτα τέρας αλλά θα παίξει fc4 π.χ. Τώρα το απλό σετ σε ποντίκι και πληκτρολόγιο είναι κάτι που αλλάζει εύκολα. Ενώ η κάρτα γραφικών όχι! Βασικά το budget είναι υπερβολικά μικρό για αυτά που θέλει ο ξάδερφος.Τα παιχνίδια που αναφέρεις αν θέλει να τα παίξει αξιοπρεπώς σε full hd θα πρέπει να πάει κατα τη γνώμη μου σε r9270x και ι3 το λιγότερο!Και βασικά δεν θα μπορεί να παίξει με ποντίκι-πληκτρολόγιο των 10 ευρώ.Πές του οτι με 600 ευρώ μπορεί να αγοράσει ένα ps4 και μια τηλεορασούλα και να παίζει,για σοβαρό pc gaming θα χρειαστεί κανένα χιλιάρικο.. κονσόλα δεν θέλει, θέλει υπολογιστή. Η κονσόλα θέλει 50€+ Για παιχνίδια, ο υπολογιστής όχι, το θέμα είναι οι μνήμες που κοστίζουν πολύ! προτείνεται κάποια σύνθεση ρε παιδιά!
Sakiz105 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Σου προτεινα.600 ευρω βγαινει μαζι με πληκτρολογιο και ποντικι.Αν ειλικρινα πιστευεις θα βρεις καλυτερη πασο. 1
John-lamia Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 εγώ από άποψη μου είναι να πάει σε athlon χ4 860κ + R9 280 δεν χρειαζετε να πας σε 6 cores τα απετούμενα cores είναι 4 και έχουν δώσει όλο το βάρος σε κάρτα γραφικών επίσης far cry 4? σίγουρα θα παίζει η R7 260χ ? δεν ειναι για πολλα πολλα... edit----> άμα μπορεί να πάει σε fx 6300 δεν λέω οχι αλλά θα πάρει μικρότερη κάρτα
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Να το πω απλα.Αν επαιζε η R7 260 στα Ultra οπως βλεπουμε παραπανω,τοτε δεν θα υπηρχε λογος αγορας ακριβοτερης καρτας. Εχω δει και πιο παλια και παρομοια Video με Battlefield 4 σε Apu αλλα ολως τυχαιως γιατι δεν αγοραζει τοτε ο κοσμος Apu για Gaming???
John-lamia Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Να το πω απλα.Αν επαιζε η R7 260 στα Ultra οπως βλεπουμε παραπανω,τοτε δεν θα υπηρχε λογος αγορας ακριβοτερης καρτας. Εχω δει και πιο παλια και παρομοια Video με Battlefield 4 σε Apu αλλα ολως τυχαιως γιατι δεν αγοραζει τοτε ο κοσμος Apu για Gaming??? ανάλογα. Την οικονομική κατάσταση του καθένα και τις απαιτήσεις που έχει. Ο ξάδερφος μου θα πάει πχ στην 260Χ που μέχρι τώρα έπαιζε PlayStation 2 ! Εσύ τι λες; Δεν θε πει ουαου άμα δει σημερινά γραφικά; Α! Και η κονσόλα που είπα ποιο πάνω είναι σε παλιά τηλεόραση crt !
Sakiz105 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Και το far cry 4 να παιζει στο low υπαρχουν τοσα αλλα που η 260x τα παιζει μια χαρα.Πχ το black flag το επαιζα σε low με την 9800 gtx .
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 ανάλογα. Την οικονομική κατάσταση του καθένα και τις απαιτήσεις που έχει. Ο ξάδερφος μου θα πάει πχ στην 260Χ που μέχρι τώρα έπαιζε PlayStation 2 ! Εσύ τι λες; Δεν θε πει ουαου άμα δει σημερινά γραφικά; Α! Και η κονσόλα που είπα ποιο πάνω είναι σε παλιά τηλεόραση crt ! Καλα ουαου θα πει με οτι και να δει.
Donalhioy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 λοιπόν, τι θα χρειαστούμε; τα πάντα εκτός από ηχεία, ο υπολογιστής θα συνδεθεί στο στερεοφωνικό. βασικές απαιτήσεις: 1) 8gb ram 2) 1tb hdd+ 3) Η οθόνη να έχει ips panel. 4) Και να υπάρχει περιθώριο αναβάθμισης. 5) τιμή max 600€, Ποιο κάτω ναι ποιο πάνω όχι! αμα χωρεσει να του βαλω και μια υδροψυξη? ετσι να βρισκεται!! πρεπει να κανει και καποιες θυσιες σε αυτο το budget.. δεν χωρανε ολα μαζι!! καλυτερη επιλογη για μενα το crossfire με 250 και 7700κ αλλα πιστευω να βγει καπου στα 15 ευρο παραπανω.. απο εκει και μετα οτι πληρωνεις παιρνεις.. 600 ευρο ευρο ειναι καλο budget για gpu και επεξεργαστη... οχι για ολοκληρο pc με οθονη για παιχνιδια και με δυνατοτητα αναβαθμισης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα