JeSter_D Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα στην παρέα, Ενδιαφέρομαι για κυρτή τηλεόραση, το 3D δε μου ειναι απαραίτητο, και εχω δει αυτο το μοντέλο.. Εχει κάποιος να πει κάποια γνώμη η να προτείνει κατι καλύτερο;; Ευχαριστώ! Sent from my iPhone using Insomnia
Age4Greeks Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Διάβασε αύτο το φόρουμ μπορεί να σε βοηθήσει : https://www.avforums.com/threads/samsung-hu7200-hu7100-curved-uhd-tv.1896468/ Αναφέρονται παραπονάκια για το μαύρο της. Στην ουσία το συγκεκριμένο μοντέλο είναι η curved έκδοση της ΗU6900 (938 ευρώ) χωρίς το "Smart Touch" remote control. Oι curved τηλεοράσεις είναι αρκετά τσιμπημένες στην Ελλάδα και η 7100 δεν πάει πίσω. 1600 ευρώ για αυτό το μοντέλο κατά τη γνώμη μου πολλά, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς αν θες να συνδιάσεις curved και 4K.
David20 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Γνωμη μου μην ασχοληθεις ουτε με curved ουτε με ultra hd..Οι κατασκευαστες ψαχνουν κοροιδα για να πουλανε τους πειραματισμους τους.Αλλωστε ειναι γνωστο οτι τα new entry μοντελα παρουσιαζουν θεματα γενικως.Δεν το λεω μονο εγω οπως ειδες.Ο απο πανω καλα στα λεει.Επενδυσε σε μια πραγματικα καλη full hd και θα ευχαριστηθει η ψυχη σου.
graphist83 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Η HU7100 δεν εχει καμία σχεση με την HU6900 οπως προαναφέρθηκε. Η 7100 εχει ultra clear πάνελ και εγγενή 100ΗΖ αντι 50 που ειναι η 6900. Ουσιαστικά ειναι μια light εκδοσή της 7500 που ειναι flat και κοστίζει 2300€ !! Γενικα μην ειμαστε τοσο αρνητικοί με ολα. Οι κυρτες δεν υπερκοστολογουνται πλέων. Εχουν απο 100 εως 250€ διαφορά συν κάποια specs παραπάνω ως level up σειρά. Το εαν θα παρει κάποιος κυρτή η οχι, ας το διαλέξει μονος του. Αν προκαλεί θετικές εντυπωσεις γιατι οχι. Άλλωστε η tv για να προκαλεί συναισθήματά υπαρχει οχι για προβολή μονον. Για το UHD δεν λεω οτι ειναι μονόδρομος η απαραίτητο αλλα.... Μια 55Η7000 που ειναι αντίστοιχο μοντέλο κοστίζει 1700€ Η 7100 περιπου τα ιδια. Ποιο το παραπάνω κόστος?? Στην τελική τωρα το UHD ειναι άχρηστο αλλα σε 1 η 2 χρόνια θα υπάρχει υλικο. Τοτε θα ξανα αγοράσει tv? Αγαπητοί οι περισσότεροι αλλάζουμε tv μετα απο 7 - 8 χρονια. Ειδικά τέτοιου κόστους. Αρα σκεφτείτε μακροπρόθεσμα και οχι με βαση το τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα