DannyB. Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Πριν κατι μερες ενημερωσα καποιους φιλους μου οτι θα αγορασω μια dslr για να τραβαω βιντεο και φωτο. ... Αυτοι ομως μου ειπαν πως καλυτερα να δωσω τα ιδια λεφτα και να παρω μια gopro hero3+ ή hero4 Και τωρα εχω μπει σε σκεψεις...γιατι και τα δυο μου αρεσουν ... Τι να κανω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotebookFreak Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 στειλε μου inbox να παρεις την δικια μου να τελειωνουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Πριν κατι μερες ενημερωσα καποιους φιλους μου οτι θα αγορασω μια dslr για να τραβαω βιντεο και φωτο. ... Αυτοι ομως μου ειπαν πως καλυτερα να δωσω τα ιδια λεφτα και να παρω μια gopro hero3+ ή hero4 Και τωρα εχω μπει σε σκεψεις...γιατι και τα δυο μου αρεσουν ... Τι να κανω ? καμια σχεση το ενα με το αλλο σα να συγκρινεις μηχανη με ελικοπτερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DannyB. Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 καμια σχεση το ενα με το αλλο σα να συγκρινεις μηχανη με ελικοπτερο Μαλλον οι φιλοι μου ειναι για πολλες σφαλιαρες για να μου λενε κατι τετοια τοτε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα