Green Dragon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Παίδες θέλω τη βοήθεια σας για να διαλέξω ένα οικονομικό κουτί με καλά χαρακτηριστικά - όσο γίνεται, στα +-30ευρώ μάλλον midi, επειδή δεν είμαι και πολύ επιδέξιος. θα μπούν ελάχιστα πράγματα μέσα...1 ssd και 1 sata3 σκληρός ούτε καν κάρτα γραφικών ξεχωριστή να έχει 1 ανεμιστήρα 12άρι usb 3 μπροστά καλή ροή αέρα να βοηθάει στη τακτοποίηση των καλωδίων ( βασικό ) γιατί είμαι λίγο σπαστικός με την τακτοποίηση να έχει λίγο θόρυβο κοίταγα το cougar και το raijinetch arcadia Εσείς που έχετε δοκιμάσει αρκετά από αυτά τι μου συστήνετε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 επειδη, κι εγω ειχα (και εχω ακομα) ενα πολυ παλιο κουτι, το οποιο σε χωροταξια και εργονομια ειναι για πεταμα, εκανα μια ερευνα προσφατα. και τα 2 κουτια που εβαλες, τα ειχα υποψηφια. πολυ γρηγορα, σχεδον με την πρωτη ματια, το Arcadia εφυγε απο υποψηφιο, καθως δεν μου αρεσει και αισθητικα, αλλα και δεν προσφερει τπτ παραπανω απο το Cougar, αλλα μαλλον λιγοτερα..! λιγοτερες θεσεις δισκων, λιγοτερες θεσεις ανεμιστηρων..! παρ' ολα αυτα, ομως δεν πηρα ουτε το Cougar....!!! τελικα, για να μην μακρυγορω, επελεξα το νεο κουτι της Sharkoon, το VS4-W....!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Φίλε μου πολύ ωραίο το κουτί της sharkoon και μου αρέσει έχει και αυτά που ζητάω usb3 μπροστά και από ότι διάβασα 2 ανεμιστήρες εγκατεστημένους πες μου πως είναι απο θόρυβο και αν έχει κάποια πρόβλεψη για cable managment σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 μολις το παραλαβω, καθως ειναι στο δρομο...! πιστευω την επομενη εβδομαδα, να το εχω στα χερια μου...! θα κοιταξω να βγαλω και φωτο...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 ok...το κρατάω στα υπόψιν το κουτί! να δούμε τι θα μας πει και κάποιος άλλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 εδω μπηκαν και οι φωτο απο το VS4-W...!! http://www.insomnia.gr/topic/467542-δείξτε-το-κουτί-σας/?p=53672065 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα