Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μου, για να σε προλαβω μην κανεις τσαμπα αλλαγες......

1 ΔΕΝ αλλαζεις τροφοδοτικο, ΟΤΙ και να αλλαξεις, το τροφοδοτικο σε καλυπτει..!!

2 ΔΕΝ αλλαζεις επεξεργαστη, καθως δεν υπαρχει λογος...!!

3 Αλλαζεις ΜΟΝΟ καρτα γραφικων....!!!  περνεις την πιο δυνατη που σου επιτρεπει το μπατζετ σου. 

4 αν θελεις και SSD, υπολογισε με το ποσο που θα παρεις απο την 7770, να το ριξεις εκει.....!!!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό μου ας πούμε θα σηκώσει την 280 που έχει ελάχιστη απαίτηση 550W ; Υπολόγισε και το OC της CPU μου μέσα στην κατανάλωση. Επίσης, η μητρική πρέπει οπωσδήποτε να φύγει γιατί έχει θεματάκια...

Άμα πάω ας πούμε στην Sapphire r9 280 ;

Δημοσ.

κοιτα την υπογραφη μου (Main PC), και θα καταλαβεις γιατι στο λεω...!!! 

θα την σηκωσει, και μαλιστα ανετα...!!! 

η μητρικη σου τι θεματακια εχει...?

Δημοσ.

κοιτα την υπογραφη μου (Main PC), και θα καταλαβεις γιατι στο λεω...!!! 

θα την σηκωσει, και μαλιστα ανετα...!!! 

η μητρικη σου τι θεματακια εχει...?

Το lepa Ν500 απ`όσο θυμάμαι βέβαια,  δεν θα σηκώσει κάρτες τέτοιου βεληνεκούς. Είναι αρκετά αδύναμο στην 12άρα !

Κοίταξε το cab .. :-D

Δημοσ.

ΟΚ ευχαριστώ για τις πληροφορίες !

Η μητρική μου που λέτε δεν διαβάζει σωστά τις πληροφορίες της μνήμης και μου βγάζει ότι νά'ναι ρυθμίσεις και εκτός αυτού αν βάλω τις RAM σε Dual-Channel ( Ch. 1 + 3 ) η μητρική δεν μπουτάρει με τίποτα. Οι μνήμες δεν είναι σίγουρα γιατί έστειλα τις παλιές για RMA και πήρα καινούριες και πήρα και έξτρα ένα καινουριο stick για να δοκιμάσω δηλαδή ίδια δουλειά για 5 διαφορετικά Stick μνήμης...

Τελικά μπορεί να τις σηκώσει ή όχι ; Το N500 είναι όχι το 550 xD

Και ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το lepa Ν550 απ`όσο θυμάμαι βέβαια,  δεν θα σηκώσει κάρτες τέτοιου βεληνεκούς. Είναι αρκετά αδύναμο στην 12άρα !

Κοίταξε το cab .. :-D

ο φιλος εχει το Ν500......!!!  

απο οτι βλεπω στην 12αρα δινει 34Α = 408W απο οτι λεει  εδω  http://www.lepatek.com/files/LE_ProductBasic_eng/PB_File/LEPA_non80_Datasheet.pdf

το δικο μου συστημα, οπως το βλεπεις στην υπογραφη, με τον 8320 στα 4,2GHZ και την 7950 (=R9 280)  φτανει ΜΑΧ -μετρημενο στη πριζα-  περι τα 380W....!  

εχεις ενα δικιο, απο την αποψη οτι θα παιζει πολυ οριακα.....!!! οποτε, αν θελει να εχει το κεφαλι του ησυχο, καλο ειναι να παει σε κατι ισχυροτερο....!!!

Jimie, αν δεν εχεις δοκιμασει, κανε μου τη χαρη και δοκιμασε το συστημα σου με κλειδωμενο τον επεξεργαστη..!

αν σου κανει τα ιδια κολπα...!

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1
Δημοσ.

ΟΚ ευχαριστώ για τις πληροφορίες !

Η μητρική μου που λέτε δεν διαβάζει σωστά τις πληροφορίες της μνήμης και μου βγάζει ότι νά'ναι ρυθμίσεις και εκτός αυτού αν βάλω τις RAM σε Dual-Channel ( Ch. 1 + 3 ) η μητρική δεν μπουτάρει με τίποτα. Οι μνήμες δεν είναι σίγουρα γιατί έστειλα τις παλιές για RMA και πήρα καινούριες και πήρα και έξτρα ένα καινουριο stick για να δοκιμάσω δηλαδή ίδια δουλειά για 5 διαφορετικά Stick μνήμης...

Τελικά μπορεί να τις σηκώσει ή όχι ; Το N500 είναι όχι το 550 xD

Και ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά !

Οι μνημες που δοκιμασες ηταν ολες του ιδιου κατασκευαστη ?

Απενεργοποιησε τα C1 ΚΑΙ C6 STATES και ξαναδές αν έχεις θέμα στις μνήμες ! Το λέω γιατί έχω δει παρόμοια περίπτωση σε GIGA και AM3+

Το UEFI δεν είναι τόσο καλό όσο νομίζεις σε πολλές μητρικές. Εχει ενσωματωμένο το APM MASTER MODE και κάνει από μόνο του throttle στο CPU όταν δει παραπάνω καταναλώσεις από τις φυσιολογικές (oc) !

ο φιλος εχει το Ν500......!!!  

απο οτι βλεπω στην 12αρα δινει 34Α = 408W απο οτι λεει  εδω  http://www.lepatek.com/files/LE_ProductBasic_eng/PB_File/LEPA_non80_Datasheet.pdf

το δικο μου συστημα, οπως το βλεπεις στην υπογραφη, με τον 8320 στα 4,2GHZ και την 7950 (=R9 280)  φτανει ΜΑΧ -μετρημενο στη πριζα-  περι τα 380W....!  

εχεις ενα δικιο, απο την αποψη οτι θα παιζει που οριακα.....!!! οποτε, αν θελει να εχει το κεφαλι του ησυχο, καλο ειναι να παει σε κατι ισχυροτερο....!!!

Αυτό που μετράς είναι μέση κατανάλωση στο σύστημά σου . Τα πικ όμως είναι επίφοβα και σίγουρα υψηλότερα.

Δημοσ.

cabdik εδλω δοκίμασα με Flashαρισμένο BIOS και Reset με αφαίρεση μπαταρίας και πάλι τα ίδια...

adtakhs τί εννοείς C6 ; Το C1 πάντα το απενεργοποιώ πρίν κάνω OC αλλά το C6 δεν το έχω ξανασυναντήσει...

Αν πάω σε 630άρι τροφοδοτικό θα με βαστάει ; ( πάντως το calculator μου λέει 598 Watt ελάχιστο :/ )

Βγαίνω να κλείσω όλα τα Energy Saving πραγματα στο BIOS και επανέρχομαι να αναφέρω...

Δημοσ.

cabdik εδλω δοκίμασα με Flashαρισμένο BIOS και Reset με αφαίρεση μπαταρίας και πάλι τα ίδια...

adtakhs τί εννοείς C6 ; Το C1 πάντα το απενεργοποιώ πρίν κάνω OC αλλά το C6 δεν το έχω ξανασυναντήσει...

Αν πάω σε 630άρι τροφοδοτικό θα με βαστάει ;

sorry c6 είναι για FX .

Αν δίνεις  280 + τις πωλήσεις 100-120€ πας σε

http://www.skroutz.gr/s/4394275/Asus-Radeon-R9-290-4GB-DirectCU-II-OC-90YV05F0-M0NA00.html

ή

http://www.skroutz.gr/s/4410021/XFX-Radeon-R9-290-4GB-Double-Dissipation-Edition-R9-290A-EDFD.html

+

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=42284&cat=17

με 52Α στην 12αρα

ή

http://www.skroutz.gr/s/4518928/Lepa-MaxBron-B700M.html

με 58Α στην 12άρα . ( καλύτερο)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Με  350€ σύνολο και είσαι κορυφή.

Δημοσ.

Αυτό που μετράς είναι μέση κατανάλωση στο σύστημά σου . Τα πικ όμως είναι επίφοβα και σίγουρα υψηλότερα.

οχι..! ειναι το ΜΑΧ νουμερο  που ειδα στον μετρητη μου  σε στρεσσαρισμα..!!   η μεση ειναι λιγοτερο...!! 

• Like 1
Δημοσ.

Καμία διαφορά με απενεργοποιημένα όλα τα Energy Savin Features...ακόμα λάθος διαβάζει. Έτσι όπως πάει το πράγμα θα πρέπει να ρίξω και ένα 100άρι για μια 990FXA-UD3 να είμαι ήσυχος και άρα αναγκαστικά να πάω σε 280 και όχι σε 290.

Ά και κάτι άκυρο : Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με το τί τιμές να τα βάλω για πούλημα ; Σκέφτηκα 60 την 7770 και 40 το τροφοδοτικο ;

Δημοσ.

Ναι και προσπάθησα να βάλω όλα τα Default...γενικά δεν υπάρχει κάτι να ΜΗΝ έχω κάνει για Debugging...

Για δωσε μια φωτο απο το CPU-Z την καρτέλα των μνημών (όχι τα SPD) και την καρτέλα του CPU να δούμε το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...