chousi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Ωραια απο ταμπλετ προτιματε to samsung galaxy tab 3 η το mls iqtab 10' ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό που λέει ότι μπορούμε να πάρουμε πακέτο internet ή 3g μέχρι τις 30-10-15..... Όταν περάσει αυτή η ημερομηνία, μετά τι γίνεται? Αν διακόψω τη σύνδεση, θα έχω ποινή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό που λέει ότι μπορούμε να πάρουμε πακέτο internet ή 3g μέχρι τις 30-10-15..... Όταν περάσει αυτή η ημερομηνία, μετά τι γίνεται? Αν διακόψω τη σύνδεση, θα έχω ποινή? Κανεις συμβολαιο 2 χρονων. Το υπολοιπο (μετα τον 10/2015) το πληρωνεις εσυ κανονικα, με το μειωμενο παγιο που εχουν καθορισει (περι τα 12 ευρω/μηνα το φθηνοτερο που ειδα). Φανταζομαι πως εαν το κοψεις θα εχει καποιες κυρωσεις. Αυτος ηταν ο λογος που δεν το πηρα για συγγενικο μου προσωπο, ενω ηδη της ειχα βγαλει κουπονι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Είναι τρελοί. Σε δεσμέυουν για 2 χρόνια, πληρώνοντας τους 6 πρώτους μήνες. Ωραία...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 στους δικαιούχους αν έχουν σταθερή σύνδεση στο ονομά τους μπορούν να ρίξουν την αίτηση εκεί και θα τους γίνει μείωση 12 ευρώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μην το παρετε να τους κανετε μαγκες μονο αν υπαρχει τρελη αναγκη και δεν παιζει υπολογιστης στο σπιτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Γερμανός/ΟΤΕ δίνουν 12μηνο συμβόλαιο για on the go Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μην το παρετε να τους κανετε μαγκες μονο αν υπαρχει τρελη αναγκη και δεν παιζει υπολογιστης στο σπιτι. Πως ακριβως και ποιους κανουμε μαγκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas26 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μην το παρετε να τους κανετε μαγκες μονο αν υπαρχει τρελη αναγκη και δεν παιζει υπολογιστης στο σπιτι. Προσωπικά θα το πάρω και μετά το τέλος της επιδότησης θα τους γράψω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Προσωπικά θα το πάρω και μετά το τέλος της επιδότησης θα τους γράψω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Eτσι ναι..! Πως ακριβως και ποιους κανουμε μαγκες; Τις εταιριες και τους παροχους που τα ανεβαζουν τιμη, για να ξεστοκάρουν οπως εκαναν το 2008 με τα netbooks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galaxia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Απ' ότι διάβασα στη σελίδα της Wind στο fb, μπορείς να σταματήσεις στο 12μηνο χωρίς να χρεωθείς κάτι επιπλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Απ' ότι διάβασα στη σελίδα της Wind στο fb, μπορείς να σταματήσεις στο 12μηνο χωρίς να χρεωθείς κάτι επιπλέον. Gimme links, να χω να δειχνω στον κυριο στα public αν μου το παιξει ιστορια Εδω παντως εξακολουθουν να αναφερουν 24μηνο συμβολαιο (WIND ADSL Internet εως 24) Οπως και εδω, για το mobile broadband 5GB 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Gimme links, να χω να δειχνω στον κυριο στα public αν μου το παιξει ιστορια Εδω παντως εξακολουθουν να αναφερουν 24μηνο συμβολαιο Οπως και εδω, για το mobile broadband 5GB H cosmote κάνει σίγουρα 12μηνο, το ίδιο και ο Κωτσόβολος. Για μετά τον Οκτώβρη δεν έχω βγάλει άκρη τι ισχύει. Η cosmote λέει ότι ή πληρώνεις τους υπόλοιπους μήνες ή διακόπτεις με ποινή. Δες κι εδώ για τη wind http://www.insomnia.gr/topic/558551-ψηφιακή-αλληλεγγύη-παγίδες-απάτες/?p=53789918 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δυστυχως το συγγενικο προσωπο για το οποιο θα κανω την ολη ιστορια εχει προσβαση μονο σε Public. Tυπωνω το σχολιο της Wind και βουρ λοιπον. Σ ευχαριστω zio10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δυστυχως το συγγενικο προσωπο για το οποιο θα κανω την ολη ιστορια εχει προσβαση μονο σε Public. Tυπωνω το σχολιο της Wind και βουρ λοιπον. Σ ευχαριστω zio10 Να σε ρωτήσω, θα πας εσύ αντί του συγγενικού σου προσώπου ή απλά θα βοηθήσεις στην διαδικασία επιλογής ; Ρωτάω γιατί στην ιστοσελίδα της δράσης λέει ότι δεν γίνεται μέσω εξουσιοδότησης πχ και πρέπει να είναι παρών οπωσδήποτε ο δικαιούχος.. Απλά έχω πέσει σε μια τέτοια φάση που δικαιούχος είναι η μητέρα μου που είναι στο εξωτερικό μόνιμα πια και ουσιαστικά εγώ δεν μπορώ να το πάρω αν και μου είχε κάνει εξουσιοδότηση και έχω όλα τα απαραίτητα έγγραφα καθώς εγώ διαχειρίζομαι το τάξις και τα φορολογικά της φαμίλιας... Δεν δοκίμασα ακόμα σε κατάστημα αλλά δεν πιστεύω να με εξυπηρετήσουν καθώς έστειλα και email εκεί στη σελίδα της δράσης και ήταν πολύ κάθετοι στο θέμα της παρουσίας του δικαιούχου, κι ας τους έλεγα ότι υπάρχουν και άνθρωποι άρρωστοι ή με αναπηρία που δεν μπορούν να πάνε μέχρι το κατάστημα πχ (μόνο με κανά γνωστό στο κατάστημα που θα κάνει ολίγον στραβά μάτια στο ότι θα υπέγραφα εγώ αντί της μητέρας μου πχ αλλά δεν έχω κανέναν προς το παρόν) Απλά αν πας μόνος σου πες μας την έκβαση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα