Makost Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους, το τελευταια καιρο αντιμετωπιζω προβλημε με την ιστοσελιδα μου.... Εκει που δουλευει κανονικα μετα απο λιγο εχω τα εξης σφαλματα.... 1 Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. 2 Error establishing a database connection 3 Επισης οταν παω να μπω απο στο phpmyAdmin μου βγαζει σφαλμα User has exceeded the 'max_user_connections' resource (current value: 30) απο μια αναζητηση που εκανα ειδα οτι αυτο το 30 ειναι οτι αν μπουν ταυτοχρονα 31 ατομα θα εχω προβλημα ... ισχυει κατι τετοιο ? Πως μπορω να αλλαξω απο το 30 σε ενα μεγαλυτερο αριθμο ? H σελιδα μου επανερχεται απο μονη της μετα απο λιγες ωρες χωρις να κανω κατι.. Αλλα μετα απο λιγη ωρα πεφτει ξανα με τα ιδια σφαλματα Καμια ιδεα? Ευχαριστω πολυ
nucleus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 phpmyAdmin βλέπω οπότε υποθέτω το site σου είναι σε php.Έχεις χρησιμοποιήσει κάτι έτοιμο πχ wordpress ή joomla? Αν όχι κοίτα πάλι τις σελίδες σου μένει κάποιο connection ανοιχτό μάλλον. Το setting πρέπει να αφορά τον mysql server. Από το mysql workbench το αλλάζεις στο Server Administration section. Από τον Task and object browser επιλέγεις το Options File κάτω από το Configuration. Είναι στο Networking tab -> Advanced max_connections. Λογικά θα μπορείς να το αλλάξεις και μέσα από το phpadmin αλλά δεν έχω ιδέα που είναι εκεί.
CyberCr33p Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Έχεις επικοινωνήσει με τον webhost σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα