shodan24 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Γιατι δυο κεραίες εφόσον τωρα το κέντρο εκπέμπει ολα τα κανάλια. Πριν μπορεί να δούλευε η πατέντα με τα αναλογικά, τώρα ειναι λάθος. ..... Αφου εχετε δυο κεραίες, μπορείς να κάνεις την εξής πατέντα. Αποστελνω αυτο το μηνυμα για να σας ενημερωσω με νεωτερα, μιας και σημερα ηρθε ο μαστορας.... Βασικα δεν τον πηρε πανω απο 20 λεπτα ολη η δουλεια... Τι εργασιες εκανε: 1. στη σκεπη πεταξε το παλιο μηχανημα που υπηρχε και το αντικατεστησε με καινουριο. εφτιαξε τη συνδεσμολογια/καλωδιωση της κατω κεραιας με αυτο το μηχανημα. Την πανω κεραια δεν την πειραξε (ειπε οτι παλια, με τα αναλογικα, επιανες στα κεντρα εκπομπης, ενω τωρα πια με το ψηφιακο, θες 1 κεραια για να πιανεις απο 1 κεντρο εεκπομπης, αλλιως αν εχεις 2 κεραιες σε διαφορετικα κεντρα εκπομπης, τοτε θα μπερδευεται το σημα που περνεις κτλ....κατι σε αυτες τις γραμμες ειπε τελος παντων.) 2. Μετα μπηκε στη σοφιτα, πεταξε το παλιο μηχανημα που υπηρχε και το αντικατεστησε με καινουριο. τοποθετησε τα καλωδια εκει περα στο καινουριο μηχανημα. *Αυτο ειναι το μηχανημα οπου εφευγαν 3 καλωδια για το σημα στα 3 διαμερισματα της οικοδομης. *τωρα αν θυμαμαι καλα, το ενα μηχανημα ειναι ο ενισχυτης το αλλο ο μειχτης (δεν ειμαι τεχνικος ομως) Αυτο που ειπε ειναι οτι τα μηχανηματα ηταν σε κακη κατασταση κτλ....(ηταν 25 ετων) Επισης οτι θα χρειαστω και καινουρια κεραια καποια στιγμη στο μελλον (το μονο που υπολειπεται,οχι οτι επειγει) Τωρα πιανω σημα μια χαρα και ειμαι χαρουμενος που μπορω να χαζεψω λιγο στη τηλεοραση σαν ανθρωπος... Αν εχετε αποριες ή θελετε να ρωτησετε τιποτα συγκεκριμενο, καποια διευκρινηση για την δουλεια που εκανα, να βγαλω καμια φωτογραφια, ενημερωστε με.... Ευχαριστω για την βοηθεια.... 1
graphist83 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Πανω κατω εκανε ακριβως αυτα που ειπα. Απλα σου εβαλε ενισχυτη ιστου, ως εξτρα. Τα εκανες και μονος. Ελπιζω ο συναδελφος να μην σε εγδαρε..
shodan24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Πανω κατω εκανε ακριβως αυτα που ειπα. Απλα σου εβαλε ενισχυτη ιστου, ως εξτρα. Τα εκανες και μονος. Ελπιζω ο συναδελφος να μην σε εγδαρε.. μονος μου μονο πειραματα θα μπορουσα να κανω, στα κουτουρου, χωρις να ξερω ποιο ειναι το προβλημα...και τελικα να σπαταλησω περισσοτερο χρονο και χρημα...και χωρις να ειμαι 100% οτι ελυσα το προβλημα μου "μια και καλη"... σε αλλες πιο απλες περιπτωσεις θα ασχολιομουν, αλλα ειναι απο τις περιπτωσεις οπου απαιτειται τεχνικος.... Για τι χρηματικο ποσο θεωρεις οτι θα επρεπε να κοστισει η παραπανω δουλεια?
graphist83 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ενας μέτριος ενισχυτής ιστου επώνυμος 25€ νεο καλώδιο 10 μετρα μαξ 3€ μουφες splitter κανα 5€. Πανω απο 70 - 80 τελειωμένο δεν θα έπρεπε να σου παρει. Τι εργασίες έπρεπε να κάνεις σου ανέλυσα ανωθεν. Πανω κατω οτι σου εκανε και μάλιστα χωρις να το δω. Η θεωρεία σε κάποια πράγματα είναι στάνταρ. Με 3χλμ αποσταση δεν ηθελες τρομερη ακρίβεια. Τελος παντων, τελος καλο ολα καλα..
scape25 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 παιδια εμενα εχτες το βραδυ χαθηκε τελειος το σημα στο δεκτη και δεν εδειχνε κανενα καναλι τιποτα . εκανα αναζητηση και δεν βρηκε κανενα καναλι . τι γινεται ? συνδεσα εναν αλλον δεκτη εβρησκε μονο 5 καναλια και μονο το ερτ1 εδειχνε αλλα κολαγε . τι συμβαινει ?
graphist83 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ενισχυτης καμενος, καλωδιο που κοπηκε, κεραια που ισως κουνηθηκε απο τον αερα κτλ κτλ.. Πολλα απο οτι καταλαβαινεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα