Aggeluska Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα , προσφατα αγορασα ολα τα κομματια για ενα ΠΙΣΙ που φτιαχνω εκτος καρτας γραφικων . Θα θελα την βοηθεια σας να διαλεξω ποια να παρω. το πισι ειναι αυτο: Fx 6300 Asrock 980DE3 8gb DDR3 1600 530 Watt τροφοδοτικο 83% 1TB HDD sata 3 τα χρηματα που δινω για καρτα ειναι γυρω στα 120 ευρω . αμα γινετε και λιγοτερα ακομα καλυτερα . παιζω παιχνιδια με αναλυση 720p . Και αν γινετε High Settings Παιχνιδια που παιζω τωρα -> Insurgency , Counter Strike , Smite. Παιχνιδια που θα παιξω στο μελλον -> Πολλα . Γενικα ειμα ιφαν της σειρας Resident Evil και οτι ειναι παρομοιο σε αυτο. Βλεπε The Evil Within. Εχω βρει αυτες τις καρτες -> R7 250x 2GB, r7 260x 1GB, GTX 650 ti Boost . Υπαρχει μεγαλη διαφορα πιστευετε μεταξυ των τριων αυτων καρτων? Αν μπορειτε βοηθηστε με να διαλεξω μια καρτα απο αυτες ή αν εχετε κατι αλλο να πρωτεινετε .
paparovic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 GTX 750 Ti -> 120E στον Σκρούτζ. Θα σου πρότεινα να πας στο μοντέλο των 2GB με 15Ε παραπάνω. Αυτή έχω (σε 2GB), παίζω τα πάντα μια χαρά
Aggeluska Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ξεφευγω λιγο με την τιμη ομως ! εσυ τι πισι εχεις και τι παιζεις μια χαρα που λες ?
paparovic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 i7 αλλά και ο αδερφός μου που πήρε i5 είναι εξαιρετικά ευχαριστημένος με την ίδια κάρτα. Επειδή έφτιαξα ένα "ήσυχο" pc, το είχα ψάξει πολύ για την κάρτα - ήθελα κάτι με χαμηλή κατανάλωση (άρα ήσυχο) αλλά καλές επιδόσεις. Αυτή η κάρτα είναι με την τελευταία τεχνολογία (maxwell) και έχει ακριβώς αυτό. Εξαιρετική απόδοση για τα λεφτά της με χαμηλή κατανάλωση. Δεν είμαι gamer, αλλά μου αρέσει να παίζω παιχνίδια και να χαίρομαι τα γραφικά χωρίς lag. Π.χ. έχω λιώσει το Borderlands 2 σε ψηλά settings και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Υποθέτω ότι κι εσύ είσαι σε αυτό το στυλ, γι αυτό στο προτείνω. Η κάρτα σίγουρα δεν είναι για απαιτητικούς gamers (π.χ. δεν υποστηρίζει SLI).
Mydestiny Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/products/show/16550624
Aggeluska Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 i7 αλλά και ο αδερφός μου που πήρε i5 είναι εξαιρετικά ευχαριστημένος με την ίδια κάρτα. Επειδή έφτιαξα ένα "ήσυχο" pc, το είχα ψάξει πολύ για την κάρτα - ήθελα κάτι με χαμηλή κατανάλωση (άρα ήσυχο) αλλά καλές επιδόσεις. Αυτή η κάρτα είναι με την τελευταία τεχνολογία (maxwell) και έχει ακριβώς αυτό. Εξαιρετική απόδοση για τα λεφτά της με χαμηλή κατανάλωση. Δεν είμαι gamer, αλλά μου αρέσει να παίζω παιχνίδια και να χαίρομαι τα γραφικά χωρίς lag. Π.χ. έχω λιώσει το Borderlands 2 σε ψηλά settings και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Υποθέτω ότι κι εσύ είσαι σε αυτό το στυλ, γι αυτό στο προτείνω. Η κάρτα σίγουρα δεν είναι για απαιτητικούς gamers (π.χ. δεν υποστηρίζει SLI). Ε δεν ειμαι ακριβως αυτος ο τυπος αλλα ενταξει , ειμαι πολυ κοντα σε αυτο ! Εχω διαβασει για την καρτα και εμενα μ αρεσει πολυ που εχει χαμηλη καταναλωση. http://www.skroutz.gr/products/show/16550624 Ακριβως αυτη σκεφτομουν κ εγω ! νομιζω ειναι πιο καλη απο την GTX750ti και ποιο οικονομικη ! μαλλον για αυτην θα παω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα