elis_p Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα, εχω ενα on demand site μουσικης. Καποιοι απο τους χρηστες (οχι ολοι και οχι παντα) μου εχουν αναφερει πως καποιες φορες σταματαει να παιζει και χρειαζεται να κανουν μια ανανεωση της σελιδαςγια να συνεχισει. Επειδη δεν ξερω αν αυτο οφειλεται παντα σε προβλημα του server η ειναι απο την συνδεση του καθε χρηστη, θα ηθελα να με βοηθησετε στο τι να προσεξω/ρυθμισω ουτως ωστε να ειμαι σιγουρος πως δεν προξενειται το προβλημα απο τον server μου. Το site ειναι στον ιδιο server που ειναι και τα τραγουδια. Ο server ειναι : AMD Athlon X2 (Dual-Core, 2x 1.8 GHz), 4 GB (DDR2), 2x 320 GB SATA (5,400 rpm, 8MB), Raid 1. Επισης θα ηθελα να μου πειτε αν μπορω να βαλω καποιο tool που να εχει την λειτουργια του limiter για να βγαινει ο ηχος σε ολα τα τραγουδια σε ΜΙΑ ενταση και να μην παιζει ενα δυνατοτερα απο το αλλο και αν ναι αυτο το tool μπαινει στον server η καπου στο site. ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να βρεθει καποια λυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα