kwstas_pap Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 σε win7 64bit και internet explorer11 πρέπει να προσθέσω στο compatibility view ένα subdomain αλλά δεν δέχεται καν subdomain...Αναλυτικά:1) μια από τις τράπεζες που έχει κόλλημα και δουλεύει το ebanking μόνο με internet explorer ζητά να προσθέσω το subdomain της στο compatibility site view list του internet explorer 11 επειδή ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ που δεν μπορώ να μπω και όχι αυτοί που δεν έφτιαξαν μια εφαρμογή της προκοπής για να μην ταλαιπωρούν τον κόσμο!..anyway.. για να κάνεις add στη λίστα πρέπει να κάνω αυτό: http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-112) όταν πηγαίνω εκεί και προσθέτω subdomain (πχ name.domainame.gr) αυτό καταχωρείται ΜΟΝΟ ως domainname.gr και έτσι δεν λειτουργεί αυτό που θέλω..3) για να βάλω subdomain στη λίστα πρέπει να κάνω αυτό: http://answers.microsoft.com/en-us/ie/forum/ie11-windows_7/cant-add-full-domain-to-compatibility-view/4cf755aa-3189-49e4-909e-cd065002d9664) κάνοντας αυτό παρατηρώ ότι στο path που μου υποδεικνύεται δεν υπάρχει καν το Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Internet Explorer \Compatibility View !!και τώρα τι κάνω;
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ποια τράπεζα είναι; Σε xp που είμαι τώρα υπάρχει κανονικά. Σε 7 όμως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ψάξε για το πως θα προσθέσεις sub στα 7άρια.
kwstas_pap Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 eurobank.. αυτό είναι το πρόβλημα..δεν μπορώ να το κάνω σε win7. βράστα.. οπου έχω ρωτήσει (forum κτλ) κανείς δεν ξέρει
micos000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εδώ πάντως βλέπω ότι έχει ρύθμιση. Σε 'σένα τι λείπει ακριβώς; Ο φάκελος internet explorer ή ο φάκελος compatibility view (προβολή συμβατότητας); Όλη η λίστα με τα gp settings του ie11 είναι εδώ. EDIT: Βρήκα και έναν τρόπο να το κάνεις από την registry. Πήγαινε στο παρακάτω κλειδί: HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\BrowserEmulation\PolicyList Αν δεν υπάρχει δημιούργησε τους καταλόγους με δεξί κλικ->Νέο->Κλειδί και δίνει το ακριβές όνομα του κατάλογου. π.χ. αν λείπει από το Internet Explorer και μετά δημιούργησε τα με την σειρά μέχρι και το PolicyList. Καλά είναι να κρατάς τα κεφαλαία και τα μικρά όπως είναι και να προσέχεις για τα κενά. Μέσα στον PolicyList δημιούργησε μια νέα τιμή ακολουθίας χαρακτήρων με το url του subdomain και δώσε σαν τιμή το ίδο url. π.χ. για την eurobank δώσε το παρακάτω και στο όνομα του string και στην τιμή και δες αν δουλέψει. ebanking.eurobank.gr Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2014 από micos000
loic Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Αυτο που ουσιαστικα κανει το compatibility view, ειναι να στελνει διαφορετικο/παλαιοτερο User Agent string, ωστε να φορτωσει η σελιδα λες και τρεχεις π.χ IE 8 και οχι IE 11. Το κουμπι εχει καταργηθει, αλλα μπορεις οταν βρισκεσαι στο subdomain, να πατας F12 και να θετεις στην καρτελα "Emulation" το επιθυμητο User Agent...
kwstas_pap Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 καλά μέχρι να ξανασχοληθώ έγινε ο κακός χαμός.. ο "πελάτης" μίλησε 3 φορές με την τράπεζα και δεν καταφέρανε να λύσουν το θέμα (με τη λογική ότι το κάνω online για να μην πάω στον γκισέ και χάσω τη μέρα μου).. Μετά από 3 ημέρες (!) πήγε και άδειασε το λογαριασμό του γιατί εκνευρίστηκε "σούπερ".. Του είχαν πει μέχρι και φορμάτ να κάνει!.. Αν έχει διάθεση και με αφήσει να το ψάξω θα "παίξω" με τις συμβουλές σας. Θα σας πώ μετά. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα