Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους. δεν ξερω τι εχει γινει αλλα οταν ανοιξα τον υπολογιστη ειδα στην οθονη τα χρωματα καπως παραξενα... λες και ειναι negative ο χρωματισμος. ειναι προβλημα στην οθονη η στην καρτα γραφικων? οταν τον εκλεισα και τον ανοιξα παλι διορθωθηκε...αλλα το θεμα ειναι οτι μου το κανει συχνα... ευχαριστω για το χρονο σας... http://imageshack.com/a/img908/8454/CWN3ko.jpg

Δημοσ.

κοίτα μήπως έχεις κανένα άλλο καλώδιο να δοκιμάσεις καλύτερα πρώτα (σε περίπτωση που κοίταξες μόνο τα βύσματα αν είναι βαλμένα) για να μην ψάχνεσαι άδικα

Δημοσ.

sry ξέχασα να το γράψω, υπάρχει και ρύθμιση μέσα στα windows που το κάνει αυτό

ψάξε να βρεις ποια είναι για τη δική σου έκδοση και δες τι γίνεται με τη ρύθμιση όταν σου το ξανακάνει

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

μετα απο πολυ καιρο επαναφερω το θεμα.... συνεχιζει να μου το κανει...εχω γραψει λαθος στον τιτλο την οθονη ειναι η s24b350h. να την στειλω για ελεγχο απο εκει που την πηρα? το θεμα ειναι οτι αν δεν τους το κανει δε νομιζω να μου κανουν αλλαγη οθονης γιατι μου το κανει 2 φορες την εβδομαδα.αν και δεν εχω κοψει αποδειξη για την αγορα.μου την κοβει ο φιλος μου οποτε θελω...υπαρχει δυνατοτητα να γινει πιστωτικο εφοσον δεν υπαρχει stock?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...