Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

μου εμφανίζει ένα μήνυμα όταν ανοίγουν τα windows. Μπορείτε μήπως να βοηθήσετε και να μου πείτε αρχικά γιατί το εμφανίζει και στην συνέχεια πώς αφαιρείται ? Το μήνυμα που μου εμφανίζει είναι :

image.jpg

Δημοσ.

Προφανώς κάποιο από τα προγράμματα που εκτελούνται κατά την έναρξη των Windows δεν λειτουργεί σωστά.

Κατέβασε και εκτέλεσε ως διαχειριστής το Autoruns for Windows.

Επίλεξε την καρτέλα Logon και αφαίρεσε το τικ από όποιο πρόγραμμα δεν θέλεις να εκτελείται κατά την έναρξη (μπορείς οποτεδήποτε να το επαναφέρεις).

Διάγραψε όνα προγράμματα έχουν κίτρινη διαγράμμιση (Επιλογή και Ctrl+D)

Δημοσ.

Προφανώς κάποιο από τα προγράμματα που εκτελούνται κατά την έναρξη των Windows δεν λειτουργεί σωστά.

Κατέβασε και εκτέλεσε ως διαχειριστής το Autoruns for Windows.

Επίλεξε την καρτέλα Logon και αφαίρεσε το τικ από όποιο πρόγραμμα δεν θέλεις να εκτελείται κατά την έναρξη (μπορείς οποτεδήποτε να το επαναφέρεις).

Διάγραψε όνα προγράμματα έχουν κίτρινη διαγράμμιση (Επιλογή και Ctrl+D)

Το έκανα φίλε μου αλλά πάλι τίποτα... εμφανίζει το μήνυμα αυτό πάλι x2 . Δηλαδή πρέπει να πατήσεις δύο φορές για να το διώξεις.. 

Δημοσ.

Το έκανα φίλε μου αλλά πάλι τίποτα... εμφανίζει το μήνυμα αυτό πάλι x2 . Δηλαδή πρέπει να πατήσεις δύο φορές για να το διώξεις.. 

f8 safe mode και μολις μπει κανονικα στο σειφ μοντ χωρις αυτο το μυνημα πηγαινε και μπλοκαρε ενα ενα τα προγραματα ποθ κανου εκεινηση με τα γοθιντους μεχρι να βρεις ποιο φταιει πως τα μπλοκαρεις?? msconfiq sto start and uncheck some programs

Δημοσ.

Πάτησε το κουμπί των windows, γράψε εκεί msconfig και πάτησε enter.

Πήγαινε στην καρτέλα Eκκινηση και απενεργοποιήσε ότι σου φαίνεται υπόπτο, εκτώς το antivirus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...