Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε ολους παλι!

θελω να ρωτησω το εξης μολις παω να ανοιξω τον υπολογιστη ακούγεται κατι σαν τσικ-τσικ σαν ρελες από το τροφοδοτικο και δεν ανοιγει ο υπολογιστης ξερετε τι μπορει να είναι;;

Δημοσ.

Κατ' αρχήν κάνε το πιό απλό. Τσέκαρε πάλι όλες τις συνδέσεις της τροφοδοσίας με το σύστημα, ακόμα και τις πιό απλές, όπως οι ανεμιστήρες ας πούμε. Βγάλ'τα και ξανα-βάλ'τα όλα. Κάποτε άρχισε και το δικό μου τροφοδοτικό να κάνει ήχους και είχε μισο-βγεί ένα moleχ από κάποιον ανεμιστήρα. Αν όλα είναι ΟΚ, τότε ξαναμιλάμε.

Δημοσ.

Για να σε βοηθήσουμε, πρέπει να μας βοηθήσεις. Πες μας κατ' αρχήν το σύστημά σου από τί αποτελείται. Το τροφοδοτικό ποιάς μάρκας είναι και πόσα W σηκώνει και, πολύ σημαντικό, πόσα χρόνια το έχεις (αν έχει εγγύηση κ.λπ.). Επίσης, πές μας αν έκανες οποιαδήποτε αλλαγή στο hardware τελευταία. Και τέλος, αν υπάρχει κάποιο άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις, ή να βάλεις το δικό σου σε άλλο σύστημα για να δείς αν κάνει το ίδιο. Προφανώς, αν απαντηθούν αυτά τα απλά θα είναι σχετικά ασφαλές να βγεί κάποιο συμπέρασμα. (Μάλλον, όπως το κόβω, το τροφοδοτικό σου "έπεσε τ' ανάσκελα", που λένε στο χωριό..., ήτοι, μας άφησε χρόνους..., αλλά πες μας τα υπολοιπα στοιχεία και βλέπουμε)

• Like 1
Δημοσ.

εχω αυτά η καρτα γραφικων είναι μτχ οι ram και το τροφοδοτικο επισης μτχ το οποιο φιλος μου το εδωσε και λεει δεν ειχε καει!όλα τα αλλα είναι καινουρια από σκληρο μητρικη επεξεργαστης dvd

τροφοδοτικο etasis 650 watt
μητρικη asrockfm2extreme
επεξεργαστης amd athlonx4 860k
ram 4επι 8 giga ddr3(μονο της 2 εχω βαλει πανω)
καρτα γραφικων ZOTAC GeForce GTX 580 AMP2 3072MB

ψαχνω να βρω τροφοδοτικο να δοκιμασω

αλλα από την στιγμη που είναι όλα καινουρια θεωρω ότι το τροφοδοτικο εχει θεμααααααααααα

την καρτα γραφικων δεν την εχω βαλει πανω (δεν χοραει στο κουτι)

Δημοσ.

Να κοιταξεις να ειναι καποιας γνωστης μαρκας (xfx-coolermaster-thermaltake-corsair-seasonic κτλ κτλ) και να εχει 42 amber στην 12βολτη

σε καινουργιο κατι τετοιο ειναι οτι πιο φθηνο μπορειςν α παρεις

http://www.skroutz.gr/s/410171/Thermaltake-Berlin-630W.html?from=opensearch&keyphrase=thermaltake+berlin.Κατιτο οποιο θα στο συνηστουσα κιολας

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ ες φίλε να είσαι καλά! Αν θες δες μια αγγελία για ram που έχω βάλει και πες μου πόσο θα μπορούσα να την δώσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...