krav maga Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 καλησπέρα σε ολους παλι! θελω να ρωτησω το εξης μολις παω να ανοιξω τον υπολογιστη ακούγεται κατι σαν τσικ-τσικ σαν ρελες από το τροφοδοτικο και δεν ανοιγει ο υπολογιστης ξερετε τι μπορει να είναι;;
pnick Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Κατ' αρχήν κάνε το πιό απλό. Τσέκαρε πάλι όλες τις συνδέσεις της τροφοδοσίας με το σύστημα, ακόμα και τις πιό απλές, όπως οι ανεμιστήρες ας πούμε. Βγάλ'τα και ξανα-βάλ'τα όλα. Κάποτε άρχισε και το δικό μου τροφοδοτικό να κάνει ήχους και είχε μισο-βγεί ένα moleχ από κάποιον ανεμιστήρα. Αν όλα είναι ΟΚ, τότε ξαναμιλάμε.
krav maga Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 θα το κανω το βραδι φιλε μου!και ελπιζω να είναι αυτό~!!!!!!!!!!!σε ευχαριστω πολύ παντως!!!!!!!
krav maga Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 και παλι κανει αυτό τα θορυβο το τροφοδοτικο!!!!!!!!!!!!!!!!
pnick Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Για να σε βοηθήσουμε, πρέπει να μας βοηθήσεις. Πες μας κατ' αρχήν το σύστημά σου από τί αποτελείται. Το τροφοδοτικό ποιάς μάρκας είναι και πόσα W σηκώνει και, πολύ σημαντικό, πόσα χρόνια το έχεις (αν έχει εγγύηση κ.λπ.). Επίσης, πές μας αν έκανες οποιαδήποτε αλλαγή στο hardware τελευταία. Και τέλος, αν υπάρχει κάποιο άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις, ή να βάλεις το δικό σου σε άλλο σύστημα για να δείς αν κάνει το ίδιο. Προφανώς, αν απαντηθούν αυτά τα απλά θα είναι σχετικά ασφαλές να βγεί κάποιο συμπέρασμα. (Μάλλον, όπως το κόβω, το τροφοδοτικό σου "έπεσε τ' ανάσκελα", που λένε στο χωριό..., ήτοι, μας άφησε χρόνους..., αλλά πες μας τα υπολοιπα στοιχεία και βλέπουμε) 1
krav maga Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 εχω αυτά η καρτα γραφικων είναι μτχ οι ram και το τροφοδοτικο επισης μτχ το οποιο φιλος μου το εδωσε και λεει δεν ειχε καει!όλα τα αλλα είναι καινουρια από σκληρο μητρικη επεξεργαστης dvd τροφοδοτικο etasis 650 wattμητρικη asrockfm2extremeεπεξεργαστης amd athlonx4 860kram 4επι 8 giga ddr3(μονο της 2 εχω βαλει πανω)καρτα γραφικων ZOTAC GeForce GTX 580 AMP2 3072MB ψαχνω να βρω τροφοδοτικο να δοκιμασω αλλα από την στιγμη που είναι όλα καινουρια θεωρω ότι το τροφοδοτικο εχει θεμααααααααααα την καρτα γραφικων δεν την εχω βαλει πανω (δεν χοραει στο κουτι)
pnick Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 To τροφοδοτικό πρέπει να είναι παμπάλαιο. Όπως είσαι το αλλάζεις.
Sakiz105 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 καμμενο τροφοδοτικο (δεν μυριζει?).Ειδικα με την 580 πανω θες καλο τροφοδοτικο.Βαρια καρτα
krav maga Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 λες αν βαλω άλλο θα είναι οκ!ποσα watt λες;αν παρω μτχ θα είναι οκ δεν εχω λεφτα για καινουριο!
Sakiz105 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Να κοιταξεις να ειναι καποιας γνωστης μαρκας (xfx-coolermaster-thermaltake-corsair-seasonic κτλ κτλ) και να εχει 42 amber στην 12βολτη σε καινουργιο κατι τετοιο ειναι οτι πιο φθηνο μπορειςν α παρεις http://www.skroutz.gr/s/410171/Thermaltake-Berlin-630W.html?from=opensearch&keyphrase=thermaltake+berlin.Κατιτο οποιο θα στο συνηστουσα κιολας
krav maga Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου είναι μια καλή λύση θα σηκωνει την κάρτα;
Sakiz105 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ναι θα την σηκωνει.Δεν ειναι η καλυτερη αλλα ειναι η πιο φθηνη καλη
krav maga Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ ες φίλε να είσαι καλά! Αν θες δες μια αγγελία για ram που έχω βάλει και πες μου πόσο θα μπορούσα να την δώσω
Sakiz105 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Υπαρχει σχετικο θεμα http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα