Hal9000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Η μόδα των animated gif δε δείχνει να απέρχεται σύντομα, με το YouTube να κάνει εύκολη τη ζωή όλων όσων ενδιαφέρονται να φτιάξουν γρήγορα ένα τέτοιο αρχείο.Την διαθέσιμη επιλογή την εντοπίζουμε μόλις επιλέξουμε την κοινή χρήση ενός βίντεο που είναι ήδη ανεβασμένο στο YouTube, είτε το έχουμε ανεβάσει εμείς ή κάποιος άλλος. Στη συνέχεια ο χρήστης είναι σε θέση να επιλέξει πολύ εύκολα ένα κομμάτι 5 δευτερολέπτων από το βίντεο αλλά και να προσθέσει δύο σειρές κειμένου το οποίο θα ενσωματωθεί στο τελικό αποτέλεσμα. Στο τελικό στάδιο, πατάμε το κουμπί Create GIF, με το YouTube όχι μόνο να δημιουργεί το αρχείο εικόνας το οποίο είναι στην ουσία ένα μικρό βίντεο, αλλά και να το φιλοξενεί στους servers τους, παρέχοντας σε εσάς το link ώστε να το χρησιμοποιήσετε όπου θέλετε. Η επιλογή δημιουργίας animated gif στο YouTube αναμένεται να ενεργοποιηθεί σταδιακά σε όλα τα video που έχει στη βάση του το YouTube, όμως μπορείτε να τη δοκιμάσετε από τώρα σε όλα τα βίντεο που διαθέτει το κανάλι PBS Idea, επιλέγοντας την "Κοινή Χρήση" και στη συνέχεια την επιλογή GIF. Site: TechCrunch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ ωραία, ας βάλει και μία επιλογή για webm τώρα που γίνεται της μόδας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparovic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Moaaaarrrr kittens!!!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 ε αυτό μάλιστα , καλό . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIronTree Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Moaaaarrrr kittens!!!!!! http://gfycat.com/SarcasticLeafyHatchetfish or http://zippy.gfycat.com/SarcasticLeafyHatchetfish.gif 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το gif ποτέ δεν πεθαίνει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
indian Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το gif ποτέ δεν πεθαίνει! +1 μα ποτέ όμως ulead gif animator --> youtube ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 οτι πρεπει για τον hackerW32 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Εντυπωσιακό πως επανήλθε το gif animation στο προσκήνιο. είχε ψοφήσει καμιά δεκαετία και ξαφνικά έσκασε μύτη πάλι.Να δούμε πότε το outlook θα αποφασίσει να το υποστηρίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 οτι πρεπει για τον hackerW32 οτι πρεπει για την συλλογή μου ιδικά που τωρα βρήκα πως να βαζω gif στο chat του facebook για να μου θυμίζει λιγο το αξέχαστο msn 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 http://www.sublimetext.com/~jps/animated_gifs_the_hard_way.html Υπάρχει και τούτο :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohNickZ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Αυτός στην φώτο στο άρθρο μόνο εμένα μου κάνει για γκέι?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Αυτός στην φώτο στο άρθρο μόνο εμένα μου κάνει για γκέι?! Όλοι ξέρουμε ότι ο Bob σφουγγαράκης είναι γκέι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 ε με τοσες τρύπες.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparovic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Όλοι ξέρουμε ότι ο Bob σφουγγαράκης είναι γκέι. Σπόγκος συναισθημάτων, όχι gay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα