hayas88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 μήν ασχολήσαι τόσο με την ποιότητα ειδικά απο την στιγμή π θα έχεις κιτ φακό η κάποιον φθηνό όλες οι μηχανές τον τελευτεων χρόνων είναι αρκετά καλές για να καλύψουν οποιονδήποτε τυπώνει α4 και έχει της φωτογραφίες του για το ίντερνετ. πάρε όποια σου αρέσει και αντί να ψάχνεις για συγκριτικά διάβασε για τεχνικές φωτογράφισης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
love_photos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 μήν ασχολήσαι τόσο με την ποιότητα ειδικά απο την στιγμή π θα έχεις κιτ φακό η κάποιον φθηνό όλες οι μηχανές τον τελευτεων χρόνων είναι αρκετά καλές για να καλύψουν οποιονδήποτε τυπώνει α4 και έχει της φωτογραφίες του για το ίντερνετ. πάρε όποια σου αρέσει και αντί να ψάχνεις για συγκριτικά διάβασε για τεχνικές φωτογράφισηςσε ευχαριστω πολυ!!!εχεις να μου στειλεις καποια λινκ;εχεις προσωπικη εμπειρια απο καποια απο αυτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 μιλησα προηγουμενος με εναν γνωστο ο οποιος εχει γνωση φωτογραφικων και μου ειπε να μην το σκεφτομαι καν για 5100 λογω αισθητηρα με την ιδια τιμη να προτιμησω 3200 ή λιγο ακριβοτερα 3300 και 5200.......τι λετε?????????εχετε αποψη για καποια απο αυτες? η 5100 εχει εναν απο τους καλυτερους αισθητηρες που εχουν βγει ποτε. ο γνωστος σου ειναι τελειως ασχετος. την 5200 ναι ( και οχι λογω αισθητηρα), την 3200 ξεχνα τη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ έχω δει φωτογραφίες τραβηγμένες από τελείως άσχετους με όλα τα μοντέλα D3200 , D3300 , D5100 , D5200 , D5300 , D7000 , D7100 . Δύσκολα θα χαλαστείς με οποιαδήποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
love_photos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 οποτε τλκ τι προτεινετε??????να παρω την 5100 ή να περιμενω να μαζεψω +130 ευρω(υπολογιζω και το εξοπλισμο....τσαντα καρτα sd) η 5200 εχει κατι που θα μου φανει καλυτερο ωστε να αξιζει την αναμονη και την ακριβοτερη τιμη???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Προσωπική μου άποψη ναι. Αξίζει. Και θα πουληθεί θεωρώ πιο εύκολα και καλύτερα μετά από 2 χρόνια, αν θέλεις αναβάθμιση. Έχε κατά νου να κοιτάς και για μεταχειρισμένες , ebay από ευρωπαϊκή ένωση μόνο ακόμη και για παζάρι σε μαγαζί , αν πας με το μετρητό ... κάτι μπορεί να παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
love_photos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ναι λετε τωρα που αναμενετε και η 5500 οταν βγει να πεσει η τιμη της 5200? Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2014 από love_photos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 ναι λετε τωρα που αναμενετε και η 5500 Αυτά όμως είναι ακόμη ... Rumors ... http://www.slrlounge.com/details-upcoming-nikon-d5500-new-discontinued-dx-bodies-rumor/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
love_photos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 γενικα εσεις αν ειχατε να επιλεξετε αναμεσα σε 3200 και 5100 που θα τεινατε?????εχω διαβασει και εχω ακουσει τοσα πολλα που εχω μπερδευτει......την αποσπομενη οθονη(που την βρισκω χρησιμη)την θεωρειται πλεονεκτημα ή μειονεκτημα(ευκολες φθορες,σπασιμο κτλ)???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 ειναι μονο πλεονεκτημα,γιατι οταν δεν χρησιμοποιεις την μηχανη την διπλωνεις αναποδα και προστατευεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAKADI Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Υποτιθεται πως οταν δε χρησιμοποιεις τη μηχανη δε φθειρεται η οθονη.. Οταν τη χρησιμοποιεις ειναι το προβλημα.. Το πραγματικο πλεονεκτημα ειναι οτι βλεπεις υπο διαφορες γωνιες το καδρο σου που μπορει να ειναι πολυ χρησιμο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
love_photos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 εχεις καποιος την 5100 που μπορει να μου πει αν ειναι ευχαριστημενος και με τι χρηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 εχεις καποιος την 5100 που μπορει να μου πει αν ειναι ευχαριστημενος και με τι χρηση? εγω. ειμαι ευχαριστημενος τοσο οσο για ερασιτεχνικη χρηση οσο και επαγγελματικη (βγαζω φωτο τα βραδια σε κλαμπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
love_photos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 θα με βοηθουσατε αν μου λεγατε καποια αξιοπιστα μαγαζια της θεσσαλονικης....κατα προτιμηση οχι μεγαλη αλυσιδα για να μπορω να παζαρεψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Πήγαινε στον Ρέπελλα στην Αριστοτέλους , δεν ξέρω τι τιμές μπορεις να πετύχεις αλλα σίγουρα ειναι πολύ αξιόπιστο μαγαζί και εξυπηρετικοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα