niktsol Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σε όλους και καλές γιορτές. Έχοντας ξεκινήσει την δημιουργία μίας εφαρμογής, σε περιβάλλον Visual Studio 2012, και συγκεκριμένα σε γλώσσα Visual C++, σε win32 console application, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Στο παράθυρο "DOS" που ανοίγει η εφαρμογή, δεν εμφανίζονται τα ελληνικά μηνύματα, αντιθέτως, εμφανίζονται μηνύματα με ακαταλαβίστικους χαρακτήρες. Να επισημάνω, πως δεν έχω τέτοιο πρόβλημα όταν ανοίγω ένα command prompt παράθυρο, με την εντολή cmd. Το λειτουργικό που έχω είναι τα Windows 7 Professional Αγγλική έκδοση, με ρυθμισμένα όλα τα regional settings στα ελληνικά, χωρίς να έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, στις εφαρμογές στα windows. Είμαι καινούργιος στο περιβάλλον εργασίας του Visual Studio 2012, δοκίμασα στα tools κάποιες ρυθμίσεις για τις γραμματοσειρές, αλλά έχουν επίδραση στο περιβάλλον εργασίας στα windows. Ομοίως, κατά την εκτέλεση του προγράμματος, έκανα δεξί κλικ στο παράθυρο DOS, στα properties του, στα fonts, δοκίμαστα τα fonts, 1 προς ένα, αλλά πάλι δεν μπόρεσα να βρώ κάποια άκρη. Αν υπάρχει κάποια λύση στο θέμα εμφάνισης των ελληνικών κατά την εκτέλεση της εφαρμογής σε Win32 console application, παρακαλώ να μου την προτείνετε. Αν ίδιο ή παρόμοιο θέμα, έχει ξανασυζητηθεί , παρακαλώ στείλτε μου ένα link, έτσι ώστε να μην επαναλαμβάνεται το ίδιο θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και πάλι καλές γιορτές σε όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα