Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι

...λεμε και κανα αστειο και προς θεου ...κουβεντα κανουμε.....αλλα ρε συ just δεν ειπα πουθενα ότι είναι καλητερο στο PS4 από οτι στο PC kai αν με ρωτούσες το επιπεδο γραφικων του PS4,θα σου ελεγα οτι είναι μεταξη  high/Ultra....στο ιδιο μόνιτορ παιζω και με το pc και με την κονσολα....αλλιως τσουλάει το παιχνιδι στην κονσολα με 30fps και αλλιως στο PC με avg 45fps....αυτό βλεπω αυτό λεω..αυτό αναφερει και το βιντεο που ποσταρα....ιδια κατασταση με το WD εχω και εδώ...

Δημοσ.

...λεμε και κανα αστειο και προς θεου ...κουβεντα κανουμε.....αλλα ρε συ just δεν ειπα πουθενα ότι είναι καλητερο στο PS4 από οτι στο PC kai αν με ρωτούσες το επιπεδο γραφικων του PS4,θα σου ελεγα οτι είναι μεταξη  high/Ultra....στο ιδιο μόνιτορ παιζω και με το pc και με την κονσολα....αλλιως τσουλάει το παιχνιδι στην κονσολα με 30fps και αλλιως στο PC με avg 45fps....αυτό βλεπω αυτό λεω..αυτό αναφερει και το βιντεο που ποσταρα....ιδια κατασταση με το WD εχω και εδώ...

Kαταρχας ειπες οτι το επαιξες καλυτερα στο PS4 (γραφικα αν καταλαβα καλα), πραγμα που δεν ισχυει. Το μεταξυ high / ultra με το ματι δεν μου λεει κατι, οταν οπως ειδες στο video το FOV και το anti aliasing λαμπουν δια της απουσιας τους. Τι high και ultra συζηταμε τωρα οταν τα μισα settings ειναι off? To θεωρω τουλαχιστον αστειο, να με συγχωρεις. Τωρα απο κει και υστερα, αν δεν βλεπεις διαφορα, δεκτον, δεν λεω οτι λες ψεμματα, αλλα σονυ και ντε επειδη δεν βλεπεις διαφορα να πουμε οτι ειναι το ιδιο, η ακομα χειροτερα, το ps4 παει καλυτερα? 

Οσο για τα fps, σορρυ, αν τα βαλεις στα ιδια settings με το ps4 η 280x θα πλησιαζει τα 100αρια. Eδω με τερμα γραφικα βγαζει πανω απο 60, ποσο μαλλον αμα κλεισες ΑΑ και draw distance κλπα. 

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα που κυκλοφορησε και η φημη πως θα κυκλοφορησει η rockstar το red dead detempion 2 αποκλειστικα για κονσολες εκει να δεις πωλησεις!

Δημοσ.

Εμ αν το δινεις στα 329$ με 3 παιχνιδια δωρο...Το μονο που εχει η microsoft να κανει ειναι να το δωσει παντου αν οχι 329$, στα 349$ για να εχει μια πιθανοτητα να περασει το ps4 και στις παγκοσμιες πωλησεις...ειδικα τωρα που η sony εχει αναγκη τα κερδη και κανει τα στραβα ματια σε ολα αυτα και δεν ριχνει την τιμη του ουτε ενα δολαριο...

Δημοσ.

Λογικό είναι.

1. Είναι η αγγλόφωνη αγορά που κατα γενική μονολογία υποστηρίζει Xbox.

2. Η Sony έμεινε στο να τρολλάρει την MS για το υποδεέστερο hardware δίχως να έχει να παρουσιάσει κάτι ΤΩΡΑ. Ναι ξέρω, ανακοίνωσε games, αλλά και οι άλλοι το ίδιο κάνουν. Και οι αποκλειστικές κερδίζουν πελάτες.

3. Με τις προσφορές και τις αποκλειστικές που υπάρχουν λογικό είναι. Εκεί έχουν λεφτά, εν αντιθέσι με εδώ που ούτε λεφτά υπάρχουν, και οι μαγαζάτορες υποτιμούν τους πελάτες τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...