dionisis7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το ps4 ειναι gaming console και το one multimedia box. KAI οι δυο ειναι αδυναμες κονσολες. 1080p με σταθερα 60fps καμια δεν το καταφερνει. Σε δυο χρονια θα πρεπει να αντικατασταθουν 3
NEFTIS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλά παιχνίδια να βγαίνουν για το PC και οι κονσόλες ας κάνουν ότι θέλουν. Κι οι κονσολες εχουν παιχνιδαρες. Αλλα στο pc παιζεις SNES, MEGA DRIVE, Saturn, Gamecube, Wii, Dreamcast, Ps1, Ps2 και το λουρι της μανας. Κανεις και δουλεια σου. Στοιχιζει κατι παραπανω, το pc, αλλα ειναι πολυεργαλειο. 2
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλο ειναι να αναφερετε στο αρθρο οτι ξεπερασε σε πωλησεις το ps4 ΜΟΝΟ στην αμερικη και στο ηνωμενο βασιλειο και πουθενα αλλου γιατι παγκοσμιως παλι ειναι πρωτο το ps4 σε πωλησεις και δεν προκειτε να το περασει ποτε το xbox one. Επισης λογικο ειναι να ειναι πρωτο σε πωλησεις σε αυτες τις χωρες το xbox one αφου η ms ειναι αμερικανικη εταιρια. Και λογικο επισης ειναι το ps4 να ειναι πρωτο στην κινα γιατι ειναι κινεζικη εταιρια η sony. Οποτε ειναι λιγο αναμενωμενα αυτα τα αποτελεσματα και δεν εχουν παραξενέψει κανεναν.
ggramenos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 ...παιδια ...κακα τα ψεματα.....ο ανταγωνισμος παντα λειτουργουσε προς οφελος του καταναλωτή...αν και βαση του vgchart θελει ΠΟΛΥ δρομο να φτασει σε πωλήσεις το PS4 ...τοσο σε hardwear οσο και σε softwear.....αν και κατοχος PS4 ευχομαι πραγματικα τα καλητερα για το xbox one....
Spirit0r Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Και λογικο επισης ειναι το ps4 να ειναι πρωτο στην κινα γιατι ειναι κινεζικη εταιρια η sony. . Όχι και κινέζικη η Sony! Ιάπωνες είναι οι άνθρωποι! 5
ggramenos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Και λογικο επισης ειναι το ps4 να ειναι πρωτο στην κινα γιατι ειναι κινεζικη εταιρια η sony. ....ρε συ just......γιαπωνεζικη είναι η sony ....και το xbox one και το PS4 είναι made in china.....σβηστο γιατι θα σε κραξουνε.... :P 3
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλο ειναι να αναφερετε στο αρθρο οτι ξεπερασε σε πωλησεις το ps4 ΜΟΝΟ στην αμερικη και στο ηνωμενο βασιλειο και πουθενα αλλου γιατι παγκοσμιως παλι ειναι πρωτο το ps4 σε πωλησεις και δεν προκειτε να το περασει ποτε το xbox one. Επισης λογικο ειναι να ειναι πρωτο σε πωλησεις σε αυτες τις χωρες το xbox one αφου η ms ειναι αμερικανικη εταιρια. Και λογικο επισης ειναι το ps4 να ειναι πρωτο στην κινα γιατι ειναι κινεζικη εταιρια η sony. Οποτε ειναι λιγο αναμενωμενα αυτα τα αποτελεσματα και δεν εχουν παραξενέψει κανεναν. Αχ τι διαμαντια διαβαζουμε σε κατι τετοια αρθρα.... 11
ggramenos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 ....δεν το πραλαβα.........τελικα......και συ ρε Fulgore...αμεσως να το κανεις εφημεριδα.....ένα λαθος εκανε το παιδι....σχιστοματιδες και οι μεν και οι δε........
chrp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 με την τιμή να έχει οριστεί στα $349!!!!! δηλ. ουτε 300 ευρω συν τα παιχνίδια που δίνει, αλλά μονο στο US που είναι αναπτυγμένος κόσμος, στις μπανανίες ούτε φλούδα
Spirit0r Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το ps4 ειναι gaming console και το one multimedia box. KAI οι δυο ειναι αδυναμες κονσολες. 1080p με σταθερα 60fps καμια δεν το καταφερνει. Σε δυο χρονια θα πρεπει να αντικατασταθουν Η 290χ μου είναι 150ε ακριβότερη από το ps4 και παρολαυτα προσπαθώ να παίξω cod aw και μου τρώει την ψυχή, τη μια stuttering την άλλη fps drops την παρά άλλη μαύρες οθόνες. Δυστυχώς πλέων τα πισι έχουν γίνει σαν coin-ups που πετάς κέρμα για να παίξεις κάθε καινούριο παιχνίδι αφού έχουν πει σχεδων ξεκάθαρα οι developers πως δε δίνουν σημασία στο optimization στα πισι games διότι δεν Τους αποφέρουν τόσα κέρδη. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως εάν θέλεις απλώς να παίξεις και να ευχαριστηθείς ένα παιχνίδι στον ελεύθερο χρόνο σου η κονσόλα είναι μονόδρομος γιατι καλως η κακώς είτε με 55 είτε με 60fps θα παίξει. 2
desosav Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Αλλιως...?? αλλιως δεν θα ειχε τι να γραψει το παλικαρι... Βγηκε το halo, βγηκε το sunset overdrive, 2 μηνες πριν το forza horizon 2. Βγήκανε τα πρώτα Games που τρέχουν καλυτερα στο x1 και οχι στο ps4 (assassins creed, farcry4, evil within, lords of the fallen), υπάρχει το ea access με free games, συνεχόμενα νεα features στο dashboard...αλήθεια το Ps παιζει mp3? εχει dlna? ή ακόμα?? Καλο ειναι να αναφερετε στο αρθρο οτι ξεπερασε σε πωλησεις το ps4 ΜΟΝΟ στην αμερικη και στο ηνωμενο βασιλειο και πουθενα αλλου γιατι παγκοσμιως παλι ειναι πρωτο το ps4 σε πωλησεις και δεν προκειτε να το περασει ποτε το xbox one. Επισης λογικο ειναι να ειναι πρωτο σε πωλησεις σε αυτες τις χωρες το xbox one αφου η ms ειναι αμερικανικη εταιρια. Και λογικο επισης ειναι το ps4 να ειναι πρωτο στην κινα γιατι ειναι κινεζικη εταιρια η sony. Οποτε ειναι λιγο αναμενωμενα αυτα τα αποτελεσματα και δεν εχουν παραξενέψει κανεναν. Η sony δεν είναι κινεζικη εταιρεια. Στην κίνα κατασκευαζοντε οι κονσολες της όπως άλλωστε γίνεται σχεδον με ολες τις ηλεκτρονικες συσκευες σημερα. Το xbox λογικο είναι να πουλάει καλύτερα στην αμερική, οπως λογικό είναι να πουλαει το ps καλυτερα στην Ιαπωνία. Ας ειχε την αρχικη τιμη που ειχε το XboxOne με το Kinect και θα σου λεγα εγω τι πωλησεις θα ειχε το XboxOne.Χειροτερες και απο αυτες του Vita θα ειχε... μην ξεχνας πως την πρωτη χρονια (Νοεμβριος 2013 - Σεπτεβριος 2014) το xbox ηταν διαθέσιμο σε 10 περιπου χωρες (usa, uk, france κτλ) ενώ το Ps4 σε 32+. Αυτο σε συνδιασμό με το Kinect.. οδηγησαν σε χαμηλοτερες πωλησεις
f1vettel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως εάν θέλεις απλώς να παίξεις και να ευχαριστηθείς ένα παιχνίδι στον ελεύθερο χρόνο σου η κονσόλα είναι μονόδρομος γιατι καλως η κακώς είτε με 55 είτε με 60fps θα παίξει. XA0X0AX0A0X0AX0A0X0A 2
Spirit0r Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 XA0X0AX0A0X0AX0A0X0AΟ λόγος που γελάς? Δε θα παίξει όπως προβλέπεται να παίξει?Μου αρέσουν τα ειρωνικά σχόλια με ουδέν σχόλιο. Αν είσαι πάνω από 16 (που δε νομίζω) η συμπεριφορά σου είναι απαράδεκτη. 1
aris1986 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Αχ τι διαμαντια διαβαζουμε σε κατι τετοια αρθρα.... Kαι λεγεται και just gamer φαντασου να μην ηταν κιόλας! 1
TakistheGreat Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ο λόγος που γελάς? Δε θα παίξει όπως προβλέπεται να παίξει? Μου αρέσουν τα ειρωνικά σχόλια με ουδέν σχόλιο. Αν είσαι πάνω από 16 (που δε νομίζω) η συμπεριφορά σου είναι απαράδεκτη. Αν ήταν πάνω από 16 δεν θα γέλαγε με μηδενικά. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα