taksidiotis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 λοιπον εχω το εξης προβλημα. εχω 4-5 δισκους wd εξωτερικους,παλιοτερα τους χρησιμοποιουσα σε mac,πριν καιρο πηγα να συνδεσω σε windows και προς εκπληξη μου ειδα οτι δεν αναγνωριζει κανεναν,παιρνουν ρευμα αλλα μεχρι εκει. τι μπορω να κανω?
Kostakis7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μπορεις να μπεις αρχικα στην Διαχείριση Υπολογιστη---->Αποθηκευση--->Διαχειριση Δισκων να δεις αν εμφανιζονται εκει και μηπως απλα πρεπει να τους δωσεις καποιο γραμμα για να στους εμφανιζει.Εαν δεν τους βλεπεις ουτε εκει θα μπορουσες να ανοιξεις την θηκη και να συνδεσεις εσωτερικα που δεν νομιζω να εχουν ολες η θηκες προβλημα μιας και λες οτι εχεις 4-5 δισκους.Παντως αν λειτουργουν κανονικα σε mac ακομα λογικα με τον πρωτο τροπο θα λυθει το προβλημα σου.
quantium Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 λοιπον εχω το εξης προβλημα. εχω 4-5 δισκους wd εξωτερικους,παλιοτερα τους χρησιμοποιουσα σε mac,πριν καιρο πηγα να συνδεσω σε windows και προς εκπληξη μου ειδα οτι δεν αναγνωριζει κανεναν,παιρνουν ρευμα αλλα μεχρι εκει. τι μπορω να κανω? επειδη τους χρησιμοποιουσες σε mac εχει γινει αλλη διαμορφωση αρχειων γι αυτο και δεν τους βλεπει το μηχανημα οπως ειδες... απο τη διαχειριση μπορεις να το φερεις στο τυπο που θελεις αρκει πρωτα να σωσεις τα αρχεια που σε ενδιαφερουν....
taksidiotis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 εκει ειναι το θεμα,πως θα ανοιξουν για να σωσω τα αρχεια που θελω,υποψιν οι 3 ειναι 2,5αριδες
quantium Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 εκει ειναι το θεμα,πως θα ανοιξουν για να σωσω τα αρχεια που θελω,υποψιν οι 3 ειναι 2,5αριδες δεν εχεις αλλο μηχανημα με το ιδιο λειτουργικο να τους διαβασεις απο εκει? αλλιως υπαρχει προγραμμα στο net me lima 'read from mac disk on windows' που κανει αυτη τη δουλεια ...
SPANK Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Με αυτο το πρόγραμμα http://www.mediafour.com/products/macdriveθα μπορέσεις απο windows να δείς και να διαχειριστείς τα αρχεία του δίσκου που εχει file format του mac
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα