Μάκης123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα σε όλους, Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με κάτι που κάνει το pc μου.Όταν ανοίγει ακούγεται ένας ήχος σαν σειρήνα και μετά στην οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα.Ο ήχος που κάνει συνέχιζει.Μηπώς γνωρίζει κάποιος περί τίνος πρόκειται? Σας ευχαριστώ.
ennia Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 ο ήχος είναι παρατεταμένος... σαν να έχει κολλήσει?
Μάκης123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Είναι παρατεταμένος για αρκετή ώρα.Μετά από λίγο σταματάει και ξεκινάει πάλι.
ennia Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 εμένα μου το έκανε αυτό αλλά δεν σταματούσε, και είχε πρόβλημα η κάρτα ήχου. (φαντάζομαι χρησιμοποιείς την ενσωματωμένη κάρτα ήχου της μητρικής?) αν έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις με μία αλλη κάρτα ήχου.
Μάκης123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ενσωματωμένη είναι η κάρτα ήχου.Αλλά ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση ότι όταν σύνδεσα πάνω πληκτρολόγιο και ποντίκι δεν λειτουργούσαν.Πάιζει κάποιο ρόλο τίποτα άλλο?
ennia Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 τους drivers τους εχεις ενημερωμένους της μητρικής?
Kostakis7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Για αρχη θα μπορουσες να αποσυνδεσεις τα παντα μεσα στο κουτι,να κανεις ενα καθαρισμα και να τα ξανα συνδεσεις μηπως εισαι τυχερος και δεν ειναι κατι σοβαρο.Απο κει και περα αν δεν λυθει με τον παραπανω τροπο πολλα μπορει να ειναι αλλα η μονη λυση για να βρεις τι φταιει ειναι δοκιμαζοντας ενα ενα τα πραγματα του υπολογιστη σου σε εναν αλλον που λειτουργει ή το αντιθετο.
Μάκης123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δεν πρέπει να είναι ενημερωμένοι.Μέσω bios δε γίνεται αυτό? Σε ρωτάω γιατί το pc δεν εμφανίζει τίποτα στην οθόνη. Κάτι τέτοιο με βλέπω να κάνω.Να τα αποσυνδέω και να τα ξανασυνδέω.
ennia Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 μέσω bios πήγαινε και κάνε disable την κάρτα ήχου. να δουμε αν θα ξεκολλήσει.
Μάκης123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Έντάξει παιδιά.Θα το δοκιμάσω και ότι είναι θα σας στείλω πάλι. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
quantium Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα σε όλους, Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με κάτι που κάνει το pc μου.Όταν ανοίγει ακούγεται ένας ήχος σαν σειρήνα και μετά στην οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα.Ο ήχος που κάνει συνέχιζει.Μηπώς γνωρίζει κάποιος περί τίνος πρόκειται? Σας ευχαριστώ. καλημέρα ελενξε αν πατανε και οι μνημες σου σωστα στη μητρικη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα