Tablet Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα σε όλους! έχω δυο site που θα ήθελα ιδανικά να τα βάλω στον ίδιο πάροχο host (τώρα είναι το ένα hostgator και το άλλο shopaserver). Στο ένα από τα δύο ήθελα να έχω και webradio streaming. Γνωρίζει κανείς εταιρίες φθηνές και που παρεχουν και αυτή τη δυνατότητα ;
lion2486 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 το stream host σου δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα μαζί με το web hosting. Ιδανικά ένα vps θα σου έκανε για όλα... Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και αυτήν την υπηρεσία αμα θες http://www.listen2myradio.com/
Tablet Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 αυτό είναι και δωρεάν μπορώ να βάλω το player στο site μου;
lion2486 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 έχω την εντύπωση ότι στην δωρεάν έκδοση πρέπει να ανοίξεις ή σε pop-up ή σε Iframe... Οπότε μπορείς απλά να βάλεις ένα Link
Tablet Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 βρήκα και μια δωρεάν λύση στο QuickTime Broadcaster και το nicecast που μπορώ από το mac να στιμάρω κατευθείαν.. Για τις σελίδες προτείνεις κάποιο φθηνό πάροχο γενικά δεν θέλω και πολύ χώρο και για τις δυο ιστοσελίδες.. ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα