Unabomber Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Ημερα εναρξης παροντος το τοπικιου ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/12 Σα να εχεις δικιο.. Δες το ποστ 87 και εχε το υποψιν σου….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Παντως μη γινεις σεναριογραφος αν ειναι ψευτικο.Πολλες τρυπες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Ημερα εναρξης παροντος το τοπικιου ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/12 Σα να εχεις δικιο.. Δες το ποστ 87 και εχε το υποψιν σου….. Ποιο είναι το 87? Γιατί είμαι απο κινητό και δεν το βγάζει αριθμημένοΑποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Καλώ κατευθείαν την αγοραστή και με το που το σηκώνει μου λέει: "Φίλε μου δεν είμαι απατεώνας, πήρα την τηλεόραση, πήγα να του φέρω την άλλη και χαθήκαμε με τον οδηγό. Πάρτον σε παρακαλώ και πες του ότι είμαι στο Escape, στη γωνία και τον περιμένω. Δεν έχω μονάδες, πάρτον σε παρακαλώ." Σου είναι εύκολο να μας πεις όταν σήκωσε το τηλέφωνο ο αγοραστής τι του ανέφερες ακριβώς μέχρι να σου αναφέρει την φράση "Φίλε μου δεν είμαι απατεώνας" ??? Του ανέφερες μόνο ποιος είσαι και σου είπε δεν είναι απατεώνας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Να ανεβάσω φωτογραφίες για να πιστέψεις?? Αυτό θα ήταν μια καλή αρχή. Ειδικά τέτοιου τύπου θέματα για μένα δεν θα έπρεπε να μένουν ανοιχτά χωρίς έστω μια φωτογραφία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Με κάλεσαν από την μεταφορική την Πέμπτη το μεσημέρι, νομίζω ήταν ο οδηγός που με κάλεσε και με τρεμάμενη φωνή, βιαστικά με ρώτησε αν ξέρω τον παραλήπτη. Του είπα όχι. Και μου λέει επί λέξη... "Ήρθε πήρε την τηλεόραση, μου είπε πάει να φέρει την άλλη και εξαφανίστηκε. Μπορείς να τον πάρεις ένα τηλέφωνο να του πεις ότι τον περιμένω...?" Καλώ κατευθείαν την αγοραστή και με το που το σηκώνει μου λέει: "Φίλε μου δεν είμαι απατεώνας, πήρα την τηλεόραση, πήγα να του φέρω την άλλη και χαθήκαμε με τον οδηγό. Πάρτον σε παρακαλώ και πες του ότι είμαι στο Escape, στη γωνία και τον περιμένω. Δεν έχω μονάδες, πάρτον σε παρακαλώ." Κλείνω, παίρνω ξανά στο κινητό που με είχε καλέσει πριν λίγο (ο οδηγός??) και μιλάω με τα κεντρικά της εταιρίας. Του λέω ότι μίλησα με τον παραλήπτη και ότι μου είπε ότι περιμένει στο Escape. Που είναι αυτό... με ρώτησε. Του είπα ότι δεν ξέρω από Αθήνα. Καλά με λέει, κλείσε θα τον πω να ρωτήσει. Όταν αργότερα σκεφτόμουν τι έγινε, νομίζω ότι ο παραλήπτης/απατεώνας πήγε στο φορτηγό, πήρε την τηλεόραση (και αποκλείεται να ήταν μόνο του) και είπε στον οδηγό, περίμενε να σου φέρω την άλλη. (ΕΔΩ ΕΪΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ!!!). Θεωρώ λοιπόν ότι πήρε την τηλεόρασή, πήγε κρύφτηκε κάπου και μετά περίμενε να φύγει το φορτηγό ώστε να φορτώσει με την υσηχία του και να φύγει. Δεν ξέρω... έτσι νομίζω ότι πρέπει να το έκανε. ειμαι πλεον σιγουρος πως μας τρολαρεις τοση ωρα. παιρνεις τον αγοραστη και αυτος μολις σηκωνει το τηλεφωνο, σου λεει αμεσως πως δεν ειναι απατεωνας; γιατι να πει κατι τετοιο απο την στιγμη που δεν ειχε ερθει κανεις σε επαφη μαζι του, εφοσων εγινε το σκηνικο; επισης τι εγινε με το Escape? ξαναπηγε παλι ο οδηγος και ο αλλος παλι δεν εμφανιστηκε; αναφερεις αυτο το κομματι της ιστοριας, στο εντελως ξαφνικα μαλιστα, αλλα δεν εξηγεις τι εγινε στο τελος; αστο φιλε, τρολαρεις. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2014 από KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ειμαι πλεον σιγουρος πως μας τρολαρεις τοση ωρα. παιρνεις τον αγοραστη και αυτος μολις σηκωνει το τηλεφωνο, σου λεει αμεσως πως δεν ειναι απατεωνας; γιατι να πει κατι τετοιο απο την στιγμη που δεν ειχε ερθει κανεις σε επαφη μαζι του, εφοσων εγινε το σκηνικο; επισης τι εγινε με το Escape? ξαναπηγε παλι ο οδηγος και ο αλλος παλι δεν εμφανιστηκε; αναφερεις αυτο το κομματι της ιστοριας αλλα δεν εξηγεις τι εγινε στο τελος; αστο φιλε, τρολαρεις. Δεν ειναι τυχαίο ότι ξεκίνησε το θέμα 12/12 ... Το γιατί? γιατί απλά ήταν Παρασκευή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 indeed. καποιος φαινεται βαριεται και ειπε να σκοτωσει λιγο την ωρα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος κάθεται και βγάζει από το μυαλό του όλη αυτή την ιστορία μόνο για να κάνει πλάκα και να περάσει την ώρα του. Εγώ πιστεύω ότι ο φίλος την έχασε όντως την τηλεόραση με ευθύνη κυρίως του οδηγού, από τη μεριά του αγοραστή υπήρχε σχέδιο κι αν δεν του καθόταν απλά δεν θα παραλάμβανε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Να κλειδωθει παρακαλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Να κλειδωθει παρακαλω. γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeitgeist Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 γιατί να κλειδωθεί? Επειδή κάποιοι κύριοι δεν το πιστεύουν? Είμαι στη διάθεση κάθε αρμόδιου της σελίδας να του στείλω όχι μόνο τα στοιχεία μου αλλά και όλα τα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση. κι όποιος δεν πιστεύει, ας μου στείλει inbox να του στείλω το τηλέφωνο της μεταφορικής να πάρει και να ρωτήσει αν αληθεύει το συμβάν (εδώ απαγορεύεται να βάλω διευθύνσεις, ονόματα και τηλέφωνα) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Πες μου το ονομα της εταιριας και το τηλεφωνο τους για να δω εαν ισχυει φιλε μου, μη το κουραζουμε. Εδω δωσε το, οχι μεσω πμ. Να το εξακριβωσω και μεσω google. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 γιατί? Γιατί το είπε ο Tempor . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ultimategr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Πες μου το ονομα της εταιριας και το τηλεφωνο τους για να δω εαν ισχυει φιλε μου, μη το κουραζουμε. Εδω δωσε το, οχι μεσω πμ. Να το εξακριβωσω και μεσω google. Το ειχε αναφερει στην αρχη αλλα λογο των κανονων εγινε edit από τους mods. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα