Προς το περιεχόμενο

Αποστολή με αντικαταβολή και ανεύθυνη συμπεριφορά Μεταφορικής

Zeitgeist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aυτα ειναι κουτια απο 50αρες 

Pioneer_Elite_KURO_50_Flat_Panel_Plasma_

Δεν τα λες και μικρα, ποσο μαλλον να ζυγιζουν και 50 κιλα περιπου….. 

Πως την πηρε και εφυγε σαν κυριος ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μου τα μασούσαν...
συγκεκριμένα δεν έμαθα ακόμα, πως πήρε και που το πήγε το πακέτο και πόσα άτομα ήταν. Όταν είπα στο αφεντικό της εταιρίας, ότι έπρεπε τουλάχιστον να πάει μαζί ο οδηγός (αφού δεν επέμενε να του φέρουν τα της αντικαταβολής για να το παραδώσει), μου είπε ότι δεν φεύγουν οι οδηγοί τη εταιρίας του απο τα φορτηγά για να μην τους κλέψουν...   άντε βγάλε άκρη... 

Ρε φιλε παμε καλά? Τι λες? Απο που πηγε ο παραλήπτης να φέρει την τηλεόραση? Του λεει περιμενε εδω, παω 2 στενα πιο κατω στην γκομενα μου να παρω την τηλεόραση να στη φέρω? Και επίσης, πηρε ο παραλήπτης ενα πακετο 50 κιλα οπως λες παραμασχαλα και άρχισε να περπατάει πηγαίνοντας καπου για να φερει την αλλη τηλεόραση?Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

έλα ντε... κι εγώ δεν μπορώ να το χωνέψω. Πως εξαφανίστηκε με ένα τόσο μεγάλο πακέτο 
Φιλε, δεν υπάρχει κανεις άνθρωπος, που θα εκανε μια ανταλλαγή (να το πω ετσι εφόσον θα του έδινε μια αλλη tv ) μεταξύ με εναν άγνωστο και θα του εδινε δεμα λέγοντας οτι περιμενε να σου φέρω το αντάλλαγμα και να φευγει απο το σημείο. Ειναι σαν να πρόκειται να ανταλλάξουμε 2 κινητά εμεις οι δύο, να ερθω σε μια πλατεία, εσυ να μου δωσεις το κινητό σου, να το παρω και να σ πω εγω " πετάγομαι 2 στενα πιο κατω να φερω το κινητό το δικο μου να στο δωσω, περίμενε εδω" και εσυ να κάθεσαι να περιμενεις.Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

έλα ντε... 

Φίλε μου δεν είμαι απατεώνας,

Οτι καλύτερο μπορούσε να πει με το που σηκωσε το τηλεφωνο. Αχαχαχα.

Μακαρι να βρεις ακρη, που δε το κοβω...

Επισης , πως μπορει να ξερει ο παραληπτης οτι ο courier-οδηγος, δεν θα του ζητησει ταυτοτητα στην αρχη ?

Αν του ζητουσε τι θα γινοταν ? Θα ελεγε δεν τη παιρνω την TV ?

Μου τα μασούσαν...

Τι παει να πει αυτο?Εσυ με τον αδηγο εχεις να κανεις αρχικα,αυτος ηταν μπροστα στη κλεψια.

Εκτος και αν ειναι φιλος με αυτον που παρελαβε και τοτε παει αλλου το θεμα.

έλα ντε... 

Φιλε, δεν υπάρχει κανεις άνθρωπος, που θα εκανε μια ανταλλαγή (να το πω ετσι εφόσον θα του έδινε μια αλλη tv ) μεταξύ με εναν άγνωστο και θα του εδινε δεμα λέγοντας οτι περιμενε να σου φέρω το αντάλλαγμα και να φευγει απο το σημείο. Ειναι σαν να πρόκειται να ανταλλάξουμε 2 κινητά εμεις οι δύο, να ερθω σε μια πλατεία, εσυ να μου δωσεις το κινητό σου, να το παρω και να σ πω εγω " πετάγομαι 2 στενα πιο κατω να φερω το κινητό το δικο μου να στο δωσω, περίμενε εδω" και εσυ να κάθεσαι να περιμενεις. Υ.Γ Δηλαδή ο οδηγός συναντήθηκε με τον παραλήπτη στον δρόμο Α ( ο οποίος δρομος δν ηταν στο σπίτι του παραλήπτη, αρα ο παραλήπτης ηταν μακριά απο το σπιτι του) κατέβασε ο οδηγός την 50αρα απο το φορτηγό, την εδωσε στον παραλήπτη, ο οποιος την πηρε αγκαλια λεγοντας στον οδηγό, οτι παει στο σπιτι ας πούμε το οποίο βρίσκεται στον δρόμο Β ας πουμε 2 στενά πιο κατω για να του φέρει την τηλεόραση την 32αρα και τα λεφτα. Αυτο δλδ εγινε?Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Τι παει να πει αυτο?Εσυ με τον αδηγο εχεις να κανεις αρχικα,αυτος ηταν μπροστα στη κλεψια.

Ποσο συμπτωση να ειναι αυτο ? Να ειναι φιλος με το οδηγο ο παραληπτης ?

Kαι παλι, θα διακινδυνευε ο οδηγος την δουλεια του για μια τηλεοραση 400ευρω ?

Την μεταφορικη την διαλεξε ο TS……  και οχι ο παραληπτης απο οσο θυμαμαι.

Φίλε μου δεν είμαι απατεώνας, <br><br>

Οτι καλύτερο μπορούσε να πει με το που σηκωσε το τηλεφωνο. Αχαχαχα. <br><br><br><br><br>

Μακαρι να βρεις ακρη, που δε το κοβω...

Εκει κολλησες εσυ? Υπάρχουν αλλα 100 πράγματα που δεν κολλάνε..

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1

Μου τα μασούσαν...

Σε καμια κλεψιά δεν ηταν ο οδηγός. Εδω μας λεει οτι ο οδηγός εδωσε ενα πακετο 50 κιλων σε εναν, ο οποίος πηρε αγκαλια το δεμα, λεγοντας οτι περιμενε εδω να παω 2-3-5-10 στενα πιο κατω να σου φερω την τηλεόραση. Και ο οδηγός του ειπε οκ ξαδελφε, σε περιμενω?Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Δε κολλησα καπου. Προσωπικα δε στεκει τιποτε απ οσα διάβασα.<br>

Προσπάθησα να φανταστω πως μπορει να έγινε το σκηνικο αλλα δεν...

Και καλά έκανες γιατι δεν υπάρχει κανενα σκηνικό. Απλα ισως οι άδειες γιορτών ξεκίνησαν νωρίτερα, γιορτες έρχονται, Π/Σ/Κ έρχεται....

• Like 1

Οπως και να χει εδω μεσα δε προκειται να παρει τηλεοραση πισω.

Οπως τα λες εδω μεσα φιλε μου να πας μια βολτα απο τα γραφεια τους να τους τα πεις απο κοντα.

Τα μασουσαν και τα ξεμασουσαν για τηλεοραση 400 ευρω δε το καταλαβαινω πως το επιτρεπεις.

Εμενα αν μου ειχαν κλεψει τηλεοραση 50αρα ακομα τηλεφωνα θα τους επερνα.

• Like 1

<p>Οπως και να χει εδω μεσα δε προκειται να παρει τηλεοραση πισω.</p>

<p>Οπως τα λες εδω μεσα φιλε μου να πας μια βολτα απο τα γραφεια τους να τους τα πεις απο κοντα.</p>

<p> </p>

<p>Τα μασουσαν και τα ξεμασουσαν για τηλεοραση 400 ευρω δε το καταλαβαινω πως το επιτρεπεις.</p>

<p>Εμενα αν μου ειχαν κλεψει τηλεοραση 50αρα ακομα τηλεφωνα θα τους επερνα.</p>

Ποιο πολλές πιθανότητες έχεις να σου έκλεβαν τηλεόραση 1000 ευρώ και να στην επεστρεφαν απο μονοι τους παρα να ειναι real το σκηνικό αυτό

• Like 1

Και καλά έκανες γιατι δεν υπάρχει κανενα σκηνικό. Απλα ισως οι άδειες γιορτών ξεκίνησαν νωρίτερα, γιορτες έρχονται, Π/Σ/Κ έρχεται....

Ημερα εναρξης παροντος το τοπικιου ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/12

Σα να εχεις δικιο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...