Zeitgeist Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ναι ρε φίλε, δεν πήρε αυτή... την δική μου πήρε... και του την παρέδωσαν χωρίς να πάρουν την αντικαταβολή. Να ανεβάσω φωτογραφίες για να πιστέψεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Ρωτάμε γτ είναι πράγματα που δεν κολλάνε με τη λογική. Σε ποιο δρόμο παραδόθηκε? Ρώτησες? Στο δρόμο εξω απο το σπίτι του? Αυτο σε ρωτάω.. Και αν ηταν εξω απο την εξωπορτα του, πως την πήρε και έφυγε αφού εκει ηταν το σπίτι του? Επίσης, λες οτι του ειπαν περίμενε να σ φερω και την αλλη τηλεόραση, απο που να τη φέρει? Αφου ηταν στο δρόμο οπως λες.. Ή αν ηταν στο σπίτι απο εξω, αυτός μπηκε σπιτι για να φέρει την αλλη τηλεόραση και εξαφανίστηκε? Πως? Αυτά που μου είπαν από την μεταφορική αναφέρω. Ότι την παρέδωσε στο δρόμο. Στη διεύθυνση που μου έδωσε και τους έδωσα και προφανώς δεν ισχύει. Τσαμπα το κουραζεις φιλε μου….. εδω σου λεει 4ετων 50αρα και ζυγιζει 50 κιλα και 400 ευρω …… τι ψαχνεις να βρεις τωρα….. Ποιος σου λεει οτι δεν ειναι απο αντιπαλη μεταφορικη, και απλα θελει να κανει ζημια στην εν λογω μεταφορικη , και ολο αυτο να μην εχει γινει ποτε…. Υποθεσεις κανω παντα…... Οσο δεν δινει λογικες απαντησεις, εκει καταληγει το θεμα…... α, καλά... Δλδ εσυ όταν σου ειπαν αυτο δεν ρωτησες ποιος ηταν ο δρόμος που εγινε η παράδοση? Δν ρωτησες αν πηγαν στην διεύθυνση που τους ειχες δηλώσει? Και αν σου ειπαν οχι, δεν ρωτησες γιατί δεν το εκαναν?Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά αν ο αγοραστής είχε εξ αρχής σχέδιο να πάρει την tv τζάμπα είναι λογικό να συμφώνησε να πληρώσει παραπάνω ενδεχομένως από όσα αξίζει και να δώσει δώρο και την 32άρα, απλά γιατί δεν είχε σκοπό να κάνει ούτε το ένα ούτε το άλλο! Αν δεν του πήγαινε το σχέδιο όπως περίμενε απλά θα έλεγε στον οδηγό "δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε, δεν παραλαμβάνω" και τέλος 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζω πως το να λεμε γιατι πηρε τη δικη σου τηλεοραση και δε πηρε καινουρια δεν εχει νοημα. Αυτο μπορει να γινει για διαφορους λογους π.χ Λιγες γνωσεις απο τηλεοραση η και το σημαντικοτερο οτι απλα ηθελε να κλεψει. Πολυ λογικη ερωτηση οσον αφορα τη παραδοση στο δρομο,αλλα εχει τυχει και σε μενα καποιες φορες να μην ειμαι σπιτι και να του λεω του κουριερ εμαι στο ταδε μερος σε βολευει να ερθεις?Καποιες φορες εχει ερθει και καποιες οχι. Βεβαια εγω ειμαι σε επαρχια που ολλα ειναι κοντα σχετικα. Το μονο που βρισκω περιεργο απο ολη αυτη την ιστορια ειναι το οτι κανει τον κινεζο η μεταφορικη. Αν οντως ειναι αληθεια αυτο για πια αξιοπιστια μιλαμε και πρασινα αλογα. Παιδιά αν ο αγοραστής είχε εξ αρχής σχέδιο να πάρει την tv τζάμπα είναι λογικό να συμφώνησε να πληρώσει παραπάνω ενδεχομένως από όσα αξίζει και να δώσει δώρο και την 32άρα, απλά γιατί δεν είχε σκοπό να κάνει ούτε το ένα ούτε το άλλο! Aυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeitgeist Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δλδ εσυ όταν σου ειπαν αυτο δεν ρωτησες ποιος ηταν ο δρόμος που εγινε η παράδοση? Δν ρωτησες αν πηγαν στην διεύθυνση που τους ειχες δηλώσει? Και αν σου ειπαν οχι, δεν ρωτησες γιατί δεν το εκαναν?Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Με κάλεσαν από την μεταφορική την Πέμπτη το μεσημέρι, νομίζω ήταν ο οδηγός που με κάλεσε και με τρεμάμενη φωνή, βιαστικά με ρώτησε αν ξέρω τον παραλήπτη. Του είπα όχι. Και μου λέει επί λέξη... "Ήρθε πήρε την τηλεόραση, μου είπε πάει να φέρει την άλλη και εξαφανίστηκε. Μπορείς να τον πάρεις ένα τηλέφωνο να του πεις ότι τον περιμένω...?" Καλώ κατευθείαν την αγοραστή και με το που το σηκώνει μου λέει: "Φίλε μου δεν είμαι απατεώνας, πήρα την τηλεόραση, πήγα να του φέρω την άλλη και χαθήκαμε με τον οδηγό. Πάρτον σε παρακαλώ και πες του ότι είμαι στο Escape, στη γωνία και τον περιμένω. Δεν έχω μονάδες, πάρτον σε παρακαλώ." Κλείνω, παίρνω ξανά στο κινητό που με είχε καλέσει πριν λίγο (ο οδηγός??) και μιλάω με τα κεντρικά της εταιρίας. Του λέω ότι μίλησα με τον παραλήπτη και ότι μου είπε ότι περιμένει στο Escape. Που είναι αυτό... με ρώτησε. Του είπα ότι δεν ξέρω από Αθήνα. Καλά με λέει, κλείσε θα τον πω να ρωτήσει. Όταν αργότερα σκεφτόμουν τι έγινε, νομίζω ότι ο παραλήπτης/απατεώνας πήγε στο φορτηγό, πήρε την τηλεόραση (και αποκλείεται να ήταν μόνο του) και είπε στον οδηγό, περίμενε να σου φέρω την άλλη. (ΕΔΩ ΕΪΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ!!!). Θεωρώ λοιπόν ότι πήρε την τηλεόρασή, πήγε κρύφτηκε κάπου και μετά περίμενε να φύγει το φορτηγό ώστε να φορτώσει με την υσηχία του και να φύγει. Δεν ξέρω... έτσι νομίζω ότι πρέπει να το έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 <p>Νομιζω πως το να λεμε γιατι πηρε τη δικη σου τηλεοραση και δε πηρε καινουρια δεν εχει νοημα.</p> <p>Αυτο μπορει να γινει για διαφορους λογους π.χ Λιγες γνωσεις απο τηλεοραση η και το σημαντικοτερο οτι απλα ηθελε να κλεψει.</p> <p> </p> <p>Πολυ λογικη ερωτηση οσον αφορα τη παραδοση στο δρομο,αλλα εχει τυχει και σε μενα καποιες φορες</p> <p>να μην ειμαι σπιτι και να του λεω του κουριερ εμαι στο ταδε μερος σε βολευει να ερθεις?Καποιες φορες εχει ερθει και καποιες οχι.</p> <p> </p> <p>Βεβαια εγω ειμαι σε επαρχια που ολλα ειναι κοντα σχετικα.</p> <p> </p> <p>Το μονο που βρισκω περιεργο απο ολη αυτη την ιστορια ειναι το οτι κανει τον κινεζο η μεταφορικη.</p> <p>Αν οντως ειναι αληθεια αυτο για πια αξιοπιστια μιλαμε και πρασινα αλογα.</p> Ναι αλλα ξεχασες μια μικρή λεπτομέρεια. Οτι έπρεπε να δωσει και μια 32αρα τηλεόραση. Οπότε λιγο δύσκολο να του ειπε "ελα λιγο στο ταδε δρομο γιατι δν ειμαι σπίτι " ( για 32αρα πρόκειται να έδινε μαζι με την αντικαταβολή οχι κινητο να το ειχε μαζι του ας πούμε και απλά να μην ηταν σπιτι) Αλλα ακόμα και ετσι να ειναι, οτι του ειπε ελα εκει γτ δν ειμαι σπιτι, πως του ειπε κατσε να σου φέρω και την 32αρα? Απο που να την φέρει ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ? Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Με κάλεσαν από την μεταφορική την Πέμπτη το μεσημέρι, νομίζω ήταν ο οδηγός που με κάλεσε και με τρεμάμενη φωνή, βιαστικά με ρώτησε αν ξέρω τον παραλήπτη. Του είπα όχι. Και μου λέει επί λέξη... "Ήρθε πήρε την τηλεόραση, μου είπε πάει να φέρει την άλλη και εξαφανίστηκε. Μπορείς να τον πάρεις ένα τηλέφωνο να του πεις ότι τον περιμένω...?" Καλώ κατευθείαν την αγοραστή και με το που το σηκώνει μου λέει: "Φίλε μου δεν είμαι απατεώνας, πήρα την τηλεόραση, πήγα να του φέρω την άλλη και χαθήκαμε με τον οδηγό. Πάρτον σε παρακαλώ και πες του ότι είμαι στο Escape, στη γωνία και τον περιμένω. Δεν έχω μονάδες, πάρτον σε παρακαλώ." Κλείνω, παίρνω ξανά στο κινητό που με είχε καλέσει πριν λίγο (ο οδηγός??) και μιλάω με τα κεντρικά της εταιρίας. Του λέω ότι μίλησα με τον παραλήπτη και ότι μου είπε ότι περιμένει στο Escape. Που είναι αυτό... με ρώτησε. Του είπα ότι δεν ξέρω από Αθήνα. Καλά με λέει, κλείσε θα τον πω να ρωτήσει. Όταν αργότερα σκεφτόμουν τι έγινε, νομίζω ότι ο παραλήπτης/απατεώνας πήγε στο φορτηγό, πήρε την τηλεόραση (και αποκλείεται να ήταν μόνο του) και είπε στον οδηγό, περίμενε να σου φέρω την άλλη. (ΕΔΩ ΕΪΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ!!!). Θεωρώ λοιπόν ότι πήρε την τηλεόρασή, πήγε κρύφτηκε κάπου και μετά περίμενε να φύγει το φορτηγό ώστε να φορτώσει με την υσηχία του και να φύγει. Δεν ξέρω... έτσι νομίζω ότι πρέπει να το έκανε. Καθαρα χαζομαρα του οδηγου. Δε βρισκεται στο χωριο του με 1000 κατοικους που σε 2 ωρες θα τον εχει βρει οτι και να γινει. Δυστυχως τη τηλεοραση σου αν το κυνηγησεις θα την πληρωσει ο οδηγος και λεω δυστυχως γιατι και αυτοι μεροκαματιαριδες ανθρωποι ειναι αλλα και η χαζομαρα δικη του επισης. Ναι αλλα ξεχασες μια μικρή λεπτομέρεια. Οτι έπρεπε να δωσει και μια 32αρα τηλεόραση. Οπότε λιγο δύσκολο να του ειπε "ελα λιγο στο ταδε δρομο γιατι δν ειμαι σπίτι " ( για 32αρα πρόκειται να έδινε μαζι με την αντικαταβολή οχι κινητο να το ειχε μαζι του ας πούμε και απλά να μην ηταν σπιτι) Αλλα ακόμα και ετσι να ειναι, οτι του ειπε ελα εκει γτ δν ειμαι σπιτι, πως του ειπε κατσε να σου φέρω και την 32αρα? Απο που να την φέρει ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ? Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Tον επιασε κοτσο τον κουριερ μη το ψαχνουμε.Και αργα η γρηγορα θα ξηλωθει αν το κυνηγησει ο απο πανω.Δε ξερω και τι επιπτωσεις θα εχει και στη δουλεια του αργοτερα αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μπορείς να τον πάρεις ένα τηλέφωνο να του πεις ότι τον περιμένω...?" χμμμμμ, Αφου εγινε στον δρομο η διαδικασια, τοτε πως ο οδηγος συνεννοηθηκε με τον παραληπτη για το που θα βρεθουν ? Εφοσον δεν ειχε εξαρχης το τηλεφωνο του, και σε καλεσε παλι (ο οδηγος) για να του το δωσεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δλδ εσυ όταν σου ειπαν αυτο δεν ρωτησες ποιος ηταν ο δρόμος που εγινε η παράδοση? Δν ρωτησες αν πηγαν στην διεύθυνση που τους ειχες δηλώσει? Και αν σου ειπαν οχι, δεν ρωτησες γιατί δεν το εκαναν?Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Με κάλεσαν από την μεταφορική την Πέμπτη το μεσημέρι, νομίζω ήταν ο οδηγός που με κάλεσε και με τρεμάμενη φωνή, βιαστικά με ρώτησε αν ξέρω τον παραλήπτη. Του είπα όχι. Και μου λέει επί λέξη... "Ήρθε πήρε την τηλεόραση, μου είπε πάει να φέρει την άλλη και εξαφανίστηκε. Μπορείς να τον πάρεις ένα τηλέφωνο να του πεις ότι τον περιμένω...?" Καλώ κατευθείαν την αγοραστή και με το που το σηκώνει μου λέει: "Φίλε μου δεν είμαι απατεώνας, πήρα την τηλεόραση, πήγα να του φέρω την άλλη και χαθήκαμε με τον οδηγό. Πάρτον σε παρακαλώ και πες του ότι είμαι στο Escape, στη γωνία και τον περιμένω. Δεν έχω μονάδες, πάρτον σε παρακαλώ." Κλείνω, παίρνω ξανά στο κινητό που με είχε καλέσει πριν λίγο (ο οδηγός??) και μιλάω με τα κεντρικά της εταιρίας. Του λέω ότι μίλησα με τον παραλήπτη και ότι μου είπε ότι περιμένει στο Escape. Που είναι αυτό... με ρώτησε. Του είπα ότι δεν ξέρω από Αθήνα. Καλά με λέει, κλείσε θα τον πω να ρωτήσει. Όταν αργότερα σκεφτόμουν τι έγινε, νομίζω ότι ο παραλήπτης/απατεώνας πήγε στο φορτηγό, πήρε την τηλεόραση (και αποκλείεται να ήταν μόνο του) και είπε στον οδηγό, περίμενε να σου φέρω την άλλη. (ΕΔΩ ΕΪΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ!!!). Θεωρώ λοιπόν ότι πήρε την τηλεόρασή, πήγε κρύφτηκε κάπου και μετά περίμενε να φύγει το φορτηγό ώστε να φορτώσει με την υσηχία του και να φύγει. Δεν ξέρω... έτσι νομίζω ότι πρέπει να το έκανε. Ρε φιλε παμε καλά? Τι λες? Απο που πηγε ο παραλήπτης να φέρει την τηλεόραση? Του λεει περιμενε εδω, παω 2 στενα πιο κατω στην γκομενα μου να παρω την τηλεόραση να στη φέρω? Και επίσης, πηρε ο παραλήπτης ενα πακετο 50 κιλα οπως λες παραμασχαλα και άρχισε να περπατάει πηγαίνοντας καπου για να φερει την αλλη τηλεόραση?Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Και επίσης, πηρε ο παραλήπτης ενα πακετο 50 κιλα οπως λες παραμασχαλα Αυτο οντως πρεπει να διευκρινιστει καποια στιγμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeitgeist Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 χμμμμμ, Αφου εγινε στον δρομο η διαδικασια, τοτε πως ο οδηγος συνεννοηθηκε με τον παραληπτη για το που θα βρεθουν ? Εφοσον δεν ειχε εξαρχης το τηλεφωνο του, και σε καλεσε παλι (ο οδηγος) για να του το δωσεις ? Τους το ρώτησα αυτό. Τον καλούσε ο οδηγός, αλλά δεν απαντούσε! ενώ σε μένα απάντησε αμέσως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Κατι δε με καθεται καλα στο τελευταιο στορυ.... Με τον αγοραστη είπες δε μιλησες ξανα? Εχει κλειστα τα τηλεφωνα του ε? Τωρα αν ο κουριερ ειναι χαζος και φταιει, καλα να παθει. Να πληρωσει, να χασει τη δουλεια του και να χει και επιπτωσεις πανω σ αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeitgeist Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Ρε φιλε παμε καλά? Τι λες? Απο που πηγε ο παραλήπτης να φέρει την τηλεόραση? Του λεει περιμενε εδω, παω 2 στενα πιο κατω στην γκομενα μου να παρω την τηλεόραση να στη φέρω? Και επίσης, πηρε ο παραλήπτης ενα πακετο 50 κιλα οπως λες παραμασχαλα και άρχισε να περπατάει πηγαίνοντας καπου για να φερει την αλλη τηλεόραση?Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App έλα ντε... κι εγώ δεν μπορώ να το χωνέψω. Πως εξαφανίστηκε με ένα τόσο μεγάλο πακέτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Με κάλεσαν από την μεταφορική την Πέμπτη το μεσημέρι, νομίζω ήταν ο οδηγός που με κάλεσε και με τρεμάμενη φωνή, βιαστικά με ρώτησε αν ξέρω τον παραλήπτη. Του είπα όχι. Και μου λέει επί λέξη... "Ήρθε πήρε την τηλεόραση, μου είπε πάει να φέρει την άλλη και εξαφανίστηκε. Μπορείς να τον πάρεις ένα τηλέφωνο να του πεις ότι τον περιμένω...?" Καλώ κατευθείαν την αγοραστή και με το που το σηκώνει μου λέει: "Φίλε μου δεν είμαι απατεώνας, πήρα την τηλεόραση, πήγα να του φέρω την άλλη και χαθήκαμε με τον οδηγό. Πάρτον σε παρακαλώ και πες του ότι είμαι στο Escape, στη γωνία και τον περιμένω. Δεν έχω μονάδες, πάρτον σε παρακαλώ." Κλείνω, παίρνω ξανά στο κινητό που με είχε καλέσει πριν λίγο (ο οδηγός??) και μιλάω με τα κεντρικά της εταιρίας. Του λέω ότι μίλησα με τον παραλήπτη και ότι μου είπε ότι περιμένει στο Escape. Που είναι αυτό... με ρώτησε. Του είπα ότι δεν ξέρω από Αθήνα. Καλά με λέει, κλείσε θα τον πω να ρωτήσει. Όταν αργότερα σκεφτόμουν τι έγινε, νομίζω ότι ο παραλήπτης/απατεώνας πήγε στο φορτηγό, πήρε την τηλεόραση (και αποκλείεται να ήταν μόνο του) και είπε στον οδηγό, περίμενε να σου φέρω την άλλη. (ΕΔΩ ΕΪΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ!!!). Θεωρώ λοιπόν ότι πήρε την τηλεόρασή, πήγε κρύφτηκε κάπου και μετά περίμενε να φύγει το φορτηγό ώστε να φορτώσει με την υσηχία του και να φύγει. Δεν ξέρω... έτσι νομίζω ότι πρέπει να το έκανε. Καθαρα χαζομαρα του οδηγου. Δε βρισκεται στο χωριο του με 1000 κατοικους που σε 2 ωρες θα τον εχει βρει οτι και να γινει. Δυστυχως τη τηλεοραση σου αν το κυνηγησεις θα την πληρωσει ο οδηγος και λεω δυστυχως γιατι και αυτοι μεροκαματιαριδες ανθρωποι ειναι αλλα και η χαζομαρα δικη του επισης. Ναι αλλα ξεχασες μια μικρή λεπτομέρεια. Οτι έπρεπε να δωσει και μια 32αρα τηλεόραση. Οπότε λιγο δύσκολο να του ειπε "ελα λιγο στο ταδε δρομο γιατι δν ειμαι σπίτι " ( για 32αρα πρόκειται να έδινε μαζι με την αντικαταβολή οχι κινητο να το ειχε μαζι του ας πούμε και απλά να μην ηταν σπιτι) Αλλα ακόμα και ετσι να ειναι, οτι του ειπε ελα εκει γτ δν ειμαι σπιτι, πως του ειπε κατσε να σου φέρω και την 32αρα? Απο που να την φέρει ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ? Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Tον επιασε κοτσο τον κουριερ μη το ψαχνουμε.Και αργα η γρηγορα θα ξυλωθει αν το κυνηγησει ο απο πανω. Ρε φιλε, υπάρχει άνθρωπος ακομα και ο πιο χαζος, άγνωστος προς τον παραλήπτη, που να παραδίδει δεμα (ποσο μαλλον 50 κιλων) και μαλιστα να του λεει περιμενε να σου φερω την αλλη τηλεόραση και αυτος να περιμένει? Και ολα αυτα στη μεση του δρόμου? Παμε καλα?Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 O κουριερ τι σου ειπε ρε φιλε?Ηρθε και πηρε τη τηλεοραση με τα ποδια η με αυτοκινητο η κανα φορτηγο?Δε τον ρωτησες απο περιεργεια πως εφυγε ενα ατομο με 50 κιλα πακετο?Εκτος αν μιλαμε για κανα ξαδερφο του Hulk. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα