Προς το περιεχόμενο

Αποστολή με αντικαταβολή και ανεύθυνη συμπεριφορά Μεταφορικής

Zeitgeist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mια τv 50αρα δεν εστειλες ?

20 κιλα περιπου ειναι οι 50αρες…. αντε με το κουτι 25 να φτασει( χλωμο)…..

Τα αλλα 25 κιλα τι ειναι ?

45 κιλά, 50άρα πλάσμα της LG με την αυθεντική της συσκευασία και την (βαριά) γυάλινη βάση της

crt ?

Πλεον οι 50αρες ειναι απο 15κιλα...και εχουν μολις 600ε oi smart 3d!-τωρα το κοιταξα-

οποτε ο αλλος να εδεινε 400ε για μια αχρηστη tv(crt ή 10ετιας plasma) και μια 32αρα θα ταν λαμογιο στανταρτ... :P

ότι και να ήταν ο αγοραστής και ο αλ καπόνε ο ίδιος...  δεν με ενδιαφέρει. Αν έκανε σωστά την δουλειά της η μεταφορική, εγώ θα είχα ακόμη την τηλεόρασή μου. Ξέρετε τι σημαίνει αντικαταβολή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

<p>Ναι, μου είχε δώσει διεύθυνση κι εγώ με την σειρά μου στην μεταφορική. </p>

<p>Μιλάμε για μία εταιρία που δεν έκανε σωστά την δουλειά της. Αν ο οδηγός της εταιρίας έκανε σωστά τη δουλειά του, θα είχα ακόμη την τηλεόρασή μου και τώρα δεν θα μιλούσαμε.</p>

Ωραια. Εδωσες την διεύθυνση της οικίας του ετσι? Η παράδοση λοιπόν σε ποιο δρόμο έγινε? Εξω απο το σπίτι του εννοείς "δρόμο "?

45 κιλά, 50άρα πλάσμα της LG με την αυθεντική της συσκευασία και την (βαριά) γυάλινη βάση της

Ρε φιλε, σορρυ κιολας, 45κιλα τηλεοραση με τη βαση στο κουτι της, ????  Τι μοντελο ηταν ? του 1900 ?

Και σου δινε και 400ευρω ο αλλος ?

Ρε φιλε, σορρυ κιολας, 45κιλα τηλεοραση με τη βαση στο κουτι της, ????  Τι μοντελο ηταν ? του 1900 ?

Και σου δινε και 400ευρω ο αλλος ?

αυτό είναι το θέμα μας? ναι του 1900 ήταν...   Και το έχασε η συγκεκριμένη μεταφορική εταιρία

γιατι ειχατε συμβολαιο ασφαλισης να μην χαθει ?

οχι

γι αυτο και ακομη και η ασφαλιση σου δεινει πισω ελαχιστα σε συγκριση με την αξια του προιοντος...

ο μεγαλοδικηγορος τι σου πε

Ωραια. Εδωσες την διεύθυνση της οικίας του ετσι? Η παράδοση λοιπόν σε ποιο δρόμο έγινε? Εξω απο το σπίτι του εννοείς "δρόμο "?

Ναι, έτσι ισχυρίζεται η μεταφορική εταιρία. Στο δρόμο...

με ρωτάτε τα ίδια ενώ τα έχω απαντήσει ρε παιδιά. Διαβάστε απλά το πρώτο ποστ. Καληνύχτα 

Κατσε, γιατι εδω παμε σε MEGATROLL θεμα…..

Εκανες λογαριασμο πριν απο 4-5 μερες στο insomnia, και εχεις πει μια ιστορια που δεν βγαζει νοημα…..

τωρα λες οτι η tv ζυγιζε 50 κιλα και ο τυπας σου εδινε 400 ευρω για μια τηλεοραση τουλαχιστον 10-15 ετιας(λογω βαρους) . 

ενω με 400-500 περνει ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ που ζυγιζει 15-18 κιλα και ειναι και τελευταιας τεχνολογιας….

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ………????

Ναι, έτσι ισχυρίζεται η μεταφορική εταιρία. Στο δρόμο...

με ρωτάτε τα ίδια ενώ τα έχω απαντήσει ρε παιδιά. Διαβάστε απλά το πρώτο ποστ. Καληνύχτα 

Ρωτάμε γτ είναι πράγματα που δεν κολλάνε με τη λογική. Σε ποιο δρόμο παραδόθηκε? Ρώτησες? Στο δρόμο εξω απο το σπίτι του? Αυτο σε ρωτάω.. Και αν ηταν εξω απο την εξωπορτα του, πως την πήρε και έφυγε αφού εκει ηταν το σπίτι του? Επίσης, λες οτι του ειπαν περίμενε να σ φερω και την αλλη τηλεόραση, απο που να τη φέρει? Αφου ηταν στο δρόμο οπως λες.. Ή αν ηταν στο σπίτι απο εξω, αυτός μπηκε σπιτι για να φέρει την αλλη τηλεόραση και εξαφανίστηκε? Πως?
  • Like 1

Εκανες λογαριασμο πριν απο 4-5 μερες στο insomnia, και εχεις πει μια ιστορια που δεν βγαζει νοημα…..

τωρα λες οτι η tv ζυγιζε 50 κιλα και ο τυπας σου εδινε 400 ευρω για μια τηλεοραση τουλαχιστον 10-15 ετιας(λογω βαρους) . 

ενω με 400-500 περνει ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ που ζυγιζει 15-18 κιλα και ειναι και τελευταιας τεχνολογιας….

4 ετών είναι η τηλεόραση, αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό, επιμένω! Όσο και να συμφώνησα να την πουλήσω, άλλο θέμα αυτό και άλλο η ανεύθυνη συμπεριφορά της μεταφορικής. Στο Insomnia διαβάζω χρόνια, τώρα χρειάστηκε να αναφέρω το πρόβλημα που είχα. Και για το ποιος είναι τρολ και ξεφεύγει απο το θέμα, άστο καλύτερα

39,2 κιλά  http://www.e-shop.gr/lg-50ps7000-50-plasma-tv-p-PER.169395  (45 κιλά με την συσκευασία)

4 ετών είναι η τηλεόραση, αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό, επιμένω! Όσο και να συμφώνησα να την πουλήσω, άλλο θέμα αυτό και άλλο η ανεύθυνη συμπεριφορά της μεταφορικής. Στο Insomnia διαβάζω χρόνια, τώρα χρειάστηκε να αναφέρω το πρόβλημα που είχα. Και για το ποιος είναι τρολ και ξεφεύγει απο το θέμα, άστο καλύτερα

Ρωτάμε γτ είναι πράγματα που δεν κολλάνε με τη λογική. Σε ποιο δρόμο παραδόθηκε? Ρώτησες? Στο δρόμο εξω απο το σπίτι του? Αυτο σε ρωτάω.. Και αν ηταν εξω απο την εξωπορτα του, πως την πήρε και έφυγε αφού εκει ηταν το σπίτι του? Επίσης, λες οτι του ειπαν περίμενε να σ φερω και την αλλη τηλεόραση, απο που να τη φέρει? Αφου ηταν στο δρόμο οπως λες.. Ή αν ηταν στο σπίτι απο εξω, αυτός μπηκε σπιτι για να φέρει την αλλη τηλεόραση και εξαφανίστηκε? Πως?
  • Like 1

Τσαμπα το κουραζεις φιλε μου….. εδω σου λεει 4ετων 50αρα και ζυγιζει 50 κιλα και 400 ευρω …… τι ψαχνεις να βρεις τωρα…..

Ποιος σου λεει οτι δεν ειναι απο αντιπαλη μεταφορικη, και απλα θελει να κανει ζημια στην εν λογω μεταφορικη , και ολο αυτο να μην εχει γινει ποτε….

Υποθεσεις κανω παντα…... :devil:

Οσο δεν δινει λογικες απαντησεις, εκει καταληγει το θεμα…...

• Like 1

Αυτά που μου είπαν από την μεταφορική αναφέρω. Ότι την παρέδωσε στο δρόμο. Στη διεύθυνση που μου έδωσε και τους έδωσα και προφανώς δεν ισχύει. 

Τσαμπα το κουραζεις φιλε μου….. εδω σου λεει 4ετων 50αρα και ζυγιζει 50 κιλα και 400 ευρω …… τι ψαχνεις να βρεις τωρα…..

Ποιος σου λεει οτι δεν ειναι απο αντιπαλη μεταφορικη, και απλα θελει να κανει ζημια στην εν λογω μεταφορικη , και ολο αυτο να μην εχει γινει ποτε….

α, καλά... 

39,2 κιλά  http://www.e-shop.gr/lg-50ps7000-50-plasma-tv-p-PER.169395  (45 κιλά με την συσκευασία)

και δεν πηρε αυτη δηλαδη ?   http://www.e-shop.gr/lg-50pb5600-50-plasma-tv-full-hd-p-PER.170193

που ειναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ…...

Αnyway, το σταματαω εδω, γιατι ακρη δεν προκειτε να βγαλουμε…...

Καλη τυχη.

• Like 1

Φιλε το θέμα δεν είναι τα χρήματα ή το μοντέλο και χρονολογία της τηλεόρασης. Στο κατω κάτω, ελεύθερη αγορά έχουμε και οσο θέλουμε πουλάμε κ αγοράζουμε. Το θεμα ειναι οτι μιλαμε για ενα ογκώδες πακέτο, το οποίο παραδόθηκε στο δρόμο παρόλο που υπήρχε διεύθυνση και μάλιστα με αντικείμενο αντίστοιχου ογκου που έπρεπε να δοθεί απο τον παραλήπτη. Και σε ολο αυτο υπάρχει η φράση που ειπε ο παραλήπτης στην μεταφορική "κατσε να σου φερω την άλλη τηλεόραση " ( απο που να την φέρει αφου η παράδοση έγινε στο ΔΡΟΜΟ, αλλα ακομα και αν ως "δρομος" χαρακτηριζεται η εξωπορτα του σπιτιου του, αρα η φράση "κατσε να σ φερω την αλλη tv" παραπέμπει στο οτι πηγε μεσα στο σπίτι να την παρει και να την δώσει ) γεννιέται το ερώτημα "απο που εξαφανίστηκε λοιπόν "?Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...