Προς το περιεχόμενο

Αποστολή με αντικαταβολή και ανεύθυνη συμπεριφορά Μεταφορικής

Zeitgeist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντε εκανε μαλακια η μεταφορικη και την εσπασε πχ.

Ο αγοραστης που περιμενει που ειναι αφαντος;

Γιατι δεν ενδιαφερεται;

Δηλαδη κανουν μεταφορες και το ενδεχομενο απωλειας δεν το χουν σκεφτει ωστε να χουν.μια στοιχειωδη ασφαλεια; το αποκλειω.

Υπαρχουν πολλα γιατι.

Τωρα γιατι δικαιολογιται ο ιδιοκτητης δεν ξερω, πιο πολλα θα χασει απο τι θα κερδισει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με 400-500ε παιρνεις καινουργια 50αρα ασε τους δικηγορους(που μεταξυ μας το κοβω σιγουρο οτι δεν θα πας γιατι ζητανε τα ιδια και περισσοτερα και δεν προκειτε να τα παρεις αυτα πισω σαν εξοδα).Μαλιστα μου κανει εντυπωση οτι θες να κυνηγησεις εναν ακομη χαζο οδηγο-μεταφορεα, μετα την εταιρεια και τελος τον κλεφτη...

Θεωρω οτι ο κλεφτης δεν θα κλεινε τηλ.δεν θα δεινε πλαστα στοιχεια αν την ειχε σπασει ο οδηγος που λετε...

η μεταφορικη προφανως δεν ειναι αυτη που νομιζεις(μεγαλη και τρανη)γι αυτο προτιμαει να βαλει τον δικηγορο παρα να σου δωσει λεφτα...

συνηθως οι μεταφορικες σε φτηνες τιμες σου λενε μεταφερω απο πεζοδρομιο σε πεζοδρομιο οποτε ειναι συνηθες σκηνικο...

κολλησατε πως μπορει να την μεταφερει...εχει γραψει στο 1ο ποστ οτι ειχε το αρχικο κουτι.που εχει και λαβες!!!θες το σηκωσε θες την εσυρε θες ηταν και αλλος μαζι την μετεφερε...

ποιος προτεινε την μεταφορικη?

Επεξ/σία από kage

από που το συμπέρανες @kage ότι δεν θα πάω σε δικηγόρο? Την μεταφορική εταιρία δεν πρόκειται να την αφήσω έτσι. Ο δικηγόρος μου πλέον έχει αναλάβει την υπόθεση και δεν είναι κανένας τυχαίος. Είναι από τους καλύτερους δικηγόρους. 

με 400-500ε παιρνεις καινουργια 50αρα α

Αυτο ακριβως…..  για ποιο λογο να δωσει ο αλλος ενα σκασμο λεφτα και να μην παρει μια καινουργια ?

Εκτος αν ηταν κανα μοντελο 3D ανω των 1000euros.

το θέμα αυτό είναι, το πόσο κοστίζει ή δεν κοστίζει μια 50άρα, ή η ανεύθυνη και άκρως απαράδεκτη προς τον πελάτη της, συμπεριφορά της μεταφορικής εταιρίας?

• Like 1

το θέμα αυτό είναι, το πόσο κοστίζει ή δεν κοστίζει μια 50άρα, ή η ανεύθυνη και άκρως απαράδεκτη προς τον πελάτη της, συμπεριφορά της μεταφορικής εταιρίας?

Το θεμα ειναι η λογικη, απλα…..

Καποια πραγματα δεν στεκουν….

1. παραδοση στο δρομο, (στο site τους γραφουν door to door)  Και ειναι απιθανο ενα τοσο μεγαλο πακετο να το εδινε ετσι απλα στο δρομο, λες και εδινε κανα mp3 player.

2. Μεγαλος Ογκος της TV. την πηρε ο αποστολεας και αρχισε να τρεχει ? χλωμο.

3. Η διαδικασια παραδοσης σε αντικαταβολη, ( πρωτα παραλαμβανει η μεταφορικη, πεφτουν οι υπογραφες, και μετα δινει το αντικειμενο)

4. Το πακετο λογω σχετικα μεγαλης αξιας δεν εχει ασφαλεια απο την μεταφορικη ?

Οποτε, πολυ μπλεγμενο το στορυ.  :-(

Από την στιγμή που ήρθε στο σπίτι μου και παρέλαβε το πακέτο (50 κιλών παρακαλώ! - και δεν παραδίδεται στο δρόμο!!!) αποκλειστικά υπεύθυνη για την ασφαλή μεταφορά και την παράδοση έναντι αντικαταβολής είναι η μεταφορική εταιρία. Όλα τα άλλα είναι να΄ χαμε να λέγαμε...

Από την στιγμή που ήρθε στο σπίτι μου και παρέλαβε το πακέτο (50 κιλών παρακαλώ! - και δεν παραδίδεται στο δρόμο!!!) αποκλειστικά υπεύθυνη για την ασφαλή μεταφορά και την παράδοση έναντι αντικαταβολής είναι η μεταφορική εταιρία. Όλα τα άλλα είναι να΄ χαμε να λέγαμε...

Mια τv 50αρα δεν εστειλες ?

20 κιλα περιπου ειναι οι 50αρες…. αντε με το κουτι 25 να φτασει( χλωμο)…..

Τα αλλα 25 κιλα τι ειναι ?

<p>Από την στιγμή που ήρθε στο σπίτι μου και παρέλαβε το πακέτο (50 κιλών παρακαλώ! - και δεν παραδίδεται στο δρόμο!!!) αποκλειστικά υπεύθυνη για την ασφαλή μεταφορά και την παράδοση έναντι αντικαταβολής είναι η μεταφορική εταιρία. Όλα τα άλλα είναι να΄ χαμε να λέγαμε...</p>

Φιλε να κάνω μια ερώτηση? Ηρθε κ παρέλαβε το πακέτο, εσυ που δήλωσες να παραδοθεί? Στην οικία του παραλήπτη?

Ναι, μου είχε δώσει διεύθυνση κι εγώ με την σειρά μου στην μεταφορική. 

Μιλάμε για μία εταιρία που δεν έκανε σωστά την δουλειά της. Αν ο οδηγός της εταιρίας έκανε σωστά τη δουλειά του, θα είχα ακόμη την τηλεόρασή μου και τώρα δεν θα μιλούσαμε.

crt ?

Πλεον οι 50αρες ειναι απο 15κιλα...και εχουν μολις 600ε oi smart 3d!-τωρα το κοιταξα-

οποτε ο αλλος να εδεινε 400ε για μια αχρηστη tv(crt ή 10ετιας plasma) και μια 32αρα θα ταν λαμογιο στανταρτ... :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...