Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα αν ηταν ο αγοραστης σωστος θα σηκωνε τηλεφωνα η θα επικοινωνουσε και αυτος με καποιο τροπο

μιας και περιμενει τηλεοραση να του ερθει.

Σωστο και αυτο, αλλα και παλι δεν κολλαει το ολο σκηνικο με την παραδοση μιας 50αρας τv στον δρομο..... απο μεταφορικη.....

Τωρα η εταιρια παει να ριξει το φταιξιμο στον οδηγο αποκλειστικα.... πολυ μυστηρια πραγματα...... :-(

• Like 1
  • Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και το ωραίο που μου είπε μόλις τώρα ο ιδιοκτήτης της μεταφορικής είναι, το να κάνω μήνυση στον οδηγό γιατί δεν είναι οδηγός της εταιρίας του, αλλά ελεύθερος επαγγελματίας με τον οποίο συνεργάζεται. Του είπα ότι εγώ την δική του εταιρία εμπιστεύτηκα για την αποστολή και δεν ξέρω κανέναν οδηγό. Το φορτηγό που ήρθε και πήρε από το σπίτι μου το πακέτο με την τηλεόραση είχε μεγάλες επιγραφές "μελισσάς" επάνω και όχι "ο κυρ μήτσος ο οδηγός". Εγώ την δική σας εταιρία εμπιστεύτηκα του είπα, όχι κάποιον... "οδηγό". 

στημένο από ποιόν?

ετσι σου πε; μην το κουραζεις αλλο το θεμα, πρεπει να ακολουθησεις την νομικη οδο πλεον.

παρε τον δικηγορο σου και ξεκινα τα διαδικαστικα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

ίσως γιατί ελπίζει ότι έπεσε σε άτομο που δεν έχει το χρήμα/χρόνο/όρεξη να τον τρέξει στα δικαστήρια...

• Like 4
Δημοσ.

Εμένα η απορία μου είναι η εξής : Ο αγοραστής ήταν εξαρχής απατεώνας που σκόπευε να κλέψει την τηλεόραση ή απλά του δόθηκε η ευκαιρία λόγω ολιγωρίας του υπαλλήλου και την εκμεταλλεύτηκε ;

Και το ρωτάω αυτό γιατί αν ο υπάλληλος λειτουργούσε σωστά δεν θα υπήρχε περιθώριο στον αγοραστή να κάνει την αρπαχτή του.... Οπότε τι θα έκανε στην περίπτωση αυτή ; Θα πλήρωνε κανονικά ; Θα έλεγε άλλαξα γνώμη... πάω να φύγω.....

Μου φαίνεται παράξενο κάποιος που σκόπευε να κλέψει να επέλεξε να το κάνει παραλαμβάνοντας από μεταφορική καθώς ξέρουμε πως κανονικά ζητάνε πρώτα τα λεφτά τους και μετά δίνουν το αντικείμενο... και μάλιστα το συγκεκριμένο αντικείμενο ήταν ογκώδες και άρα όχι κάτι που θα μπορούσε κάποιος να αρπάξει και να εξαφανιστεί...

Καλά πως ξέφυγε με 50άρα τηλεόραση ; 

Δε ξέρω ίσως να παίζει και κάτι άλλο...μπορεί ο μεταφορέας με τον αγοραστή να ήταν φιλαράκια και να την έκαναν μαζί τη δουλειά...

Αλλά και πάλι τέτοιο ρίσκο για μια μεταχειρισμένη τηλεόραση... δε ξέρω τι να πω...

• Like 2
Δημοσ.

Την πήγε σπίτι του την τηλεόραση ; Χτυπηςε το θυροτηλέφωνο και κατέβηκε; Άρα ξέρεις που μενει ο κλέφτης. Πήγαινε βρες τον χτυπά το κουδούνι και μόλις ανοίξει ριχτου μια.

Δημοσ.

εφυγε με 50αρα τηλεοραση φιλε μου χλωμο το κοβω...η 50αρα δεν ειναι λαπτοπ το παιρνεις αγκαλια και τρεχεις...μου μυριζει συνεργασια κλεψιας το θεμα...εγω παντως επειδη βλεπω πολλες μερες και παιζει το θεμα σου θα πηγαινα απο την μεταφορικη και θα  εβαζα σε ολους εκει τις φωνες,μεχρι να μου δωσουν μετρητο στο χερι απο την στιγμη που φταινε...αν δεν εβλεπα φως ετσι θα επαιρνε τηλ ο δικηγορος μου...απλο! ουτε μπουνιες να παιξεις ουτε τιποτα γιατι ετσι μπλεκεις χειροτερα...

50 ιντσες χ 2,5 εκατοστα η καθε ιντσα = 1,25 μετρα οθονη και την πηρε και εφυγε τρεχαλα?? βαλε και οτι θα ηταν σιγουρα περιπου 20 κιλα και με τετοιο ογκο δεν μπορει ενα ατομο να την μεταφερει... μηπως στην εκλεψε ο καχιασβιλι??   :P)  λοιπον περα απο το χιουμορ φιλε μου ειναι ξεκαθαρο το θεμα την βουτηξαν εκει απο την μεταφορικη και την εχουν σπιτι τους και την χαιρονται..και ειναι κριμα που ακομα δεν εχεις βγαλει ακρη με τα λαμογια....

• Like 1
Δημοσ.

Την πήγε σπίτι του την τηλεόραση ; Χτυπηςε το θυροτηλέφωνο και κατέβηκε; Άρα ξέρεις που μενει ο κλέφτης. Πήγαινε βρες τον χτυπά το κουδούνι και μόλις ανοίξει ριχτου μια.

Ειπαμε στο δρομο του την εδωσε….  :shock:

Δημοσ.

Αυτή η ιστορία βρωμάει απ την αρχή μέχρι το τέλος... εξού και είναι πρωτάκουστη... ειδικά με την ατάκα του ιδιοκτήτη της μεταφορικής ότι "κάνε μήνυση στον οδηγό", αν στο φινάλε βρεθεί η 50αρα στο σπίτι του ιδιοκτήτη της μεταφορικής ΔΕΝ θα εκπλαγώ...

τι να πω, κρίμα την ταλαιπωρία για το παιδί που πληρώνει τις λαμογίες σ αυτό το μπ@@δελο που ζούμε...

σκίσε τους δικαστικώς...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πως γινεται η ολη ιστορια στο δρομο?

Σε φαση "Ελα, μολις κανω αναπαντητη ελα στην οδο Ταδε, ναι, θα με δεις, ειμαι με το πολυχρωμο φορτηγο. Ναι, καταλαβα θα εισαι ο τυπος με την κοκκινη μπλουζα". 

Οχι.

• Like 7
Δημοσ.

Και εγω έχω παραλάβει στον δρόμο (επειδή είχε χαλάσει το κουδούνι μου)... Απλό είναι δίνεις μία διεύθυνση, στην αντικαταβολή ΠΑΝΤΑ επικοινωνεί ο μεταφορέας για να πληρωθεί, οπότε του λες να σε καλέσει όταν θα φτάνει και περιμένεις απ'έξω απο την διεύθυνση. Τώρα πιανού θα είναι το σπίτι είναι άσχετο. (οτι μπορεί να στραβώσει μπορεί αλλα και να γίνει δεν έχει να χάσει κάτι)

Αυτό που δεν κολλάει είναι το οτι έφυγε ένας τυπάς με 50ρα TV. Απλα δεν γίνεται... Και αμάξι να τον περίμενε κτλ. Ο αγοραστής σίγουρα κλέφτης είναι και ο οδηγός κάποια χοντρή μαλακία έκανε (τώρα άντε να μαντέψεις, τι).

Εγω γιαυτό όταν πουλάω κάτι, το κάνω χέρι με χέρι σε μετρό (να υπάρχει κόσμος, σε περίπτωση που μου κάνει μαλακία), δεν εμπιστεύομαι κανέναν.

Δημοσ.

Φιλε, οταν εδωσες τα στοιχεία του παραλήπτη, που δήλωσες οτι θα παραδοθεί η τηλεόραση? Στο σπίτι του? Και τελικά πως έγινε και η παράδοση έγινε στο δρόμο?

Δρόμο εννοείς ας πούμε κατω απο το σπίτι του? Πως?

Ακόμα και στο δρόμο να εγινε, ο μεταφορέας πως του ειπε περίμενε να σου φερω την άλλη? Το φορτηγό σε αλλο τετράγωνο ηταν παρκαρισμένο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...